Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ήταν τόσο αδιαμφισβήτητη βελτίωση, τότε θα επέτρεπαν όσους έκαναν σύνδεση με τους παλιούς όρους να την διατηρήσουν με εκείνους, και δεν θα τους έβαζαν όλους αναγκαστικά στο νέο σύστημα. Όσοι το βρίσκουν προτιμότερο, θα μπορούσαν να μεταβούν σ'αυτό. Και όντως, ο οπαδισμός και ο χουλιγκανισμός είναι κακό πράγμα.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, Dr_Pepper said:

Στην αλήθεια και την σοβαρότητα ; ναι. 

Έχω βαρεθεί τα στρατόπεδα σε αυτή την χώρα που θα κράζουμε όσους δεν έχουν σάλι το ιδιο χρώμα με εμάς γιατί έτσι είπε ο Τσατσάρος και ο Μπάμπης ο Σουγιάς, θέλω να βλέπουμε αντικειμενικά τα θέματα ένας άνθρωπος που δεν συμπαθούμε ή έχουμε ιδεολογικές διαφορές δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον κράζουμε για ότι μικρό ή μεγάλο κάνει έτσι απλά επειδή δεν ειναι "δικός μας" ακόμη και αν ειναι καλό! 

Τα καλά και τα σωστά πρέπει να τα δεχόμαστε ανεξάρτητα του ποιος τα ξεστομίζει/κάνει. 

Με αντικειμενικότητα και ορθολογισμό θα πάει η χώρα αυτή μπροστά όχι με χουλιγκανισμούς. 

Το σημαντικότερο θέμα που έχω με το Starlink δεν είναι η ίδια η υπηρεσία αλλά ο ανισόρροπος Μάσκ ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει απειλήσει με διακοπή του Starlink, άρα μπορεί θεωρητικά οποιοσδήποτε στιγμή θελήσει να τραβήξει την πρίζα.

Επεξ/σία από invisiblesurfer
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Predatorkill είπε

Σε αυτη τη περιπτωση θελει αλλαγη ολο το συστημα.

όχι το αφήνεις απλά στο ρεύμα να κοιτάει τον ουρανό (κατα προτίμηση αν θυμάσαι την θέση που το είχες και είχε το καλύτερο σήμα) και σε 2-4 μέρες περίπου θα κατεβάσει μονο του τα απαραίτητα updates (παίρνει μέρες γιατί λόγο outdated firmware δεν μπορεί να συνδεθεί πλήρως στο σύστημα για φουλ ταχύτητα) . 

27 λεπτά πριν, taris είπε

Αν ήταν τόσο αδιαμφισβήτητη βελτίωση, τότε θα επέτρεπαν όσους έκαναν σύνδεση με τους παλιούς όρους να την διατηρήσουν με εκείνους, και δεν θα τους έβαζαν όλους αναγκαστικά στο νέο σύστημα. Όσοι το βρίσκουν προτιμότερο, θα μπορούσαν να μεταβούν σ'αυτό. Και όντως, ο οπαδισμός και ο χουλιγκανισμός είναι κακό πράγμα.

δεν άλλαξαν οι όροι προστέθηκε μια νέα επιλογή απλά 

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Στην αλήθεια και την σοβαρότητα ; ναι. 

Έχω βαρεθεί τα στρατόπεδα σε αυτή την χώρα που θα κράζουμε όσους δεν έχουν σάλι το ιδιο χρώμα με εμάς γιατί έτσι είπε ο Τσατσάρος και ο Μπάμπης ο Σουγιάς, θέλω να βλέπουμε αντικειμενικά τα θέματα ένας άνθρωπος που δεν συμπαθούμε ή έχουμε ιδεολογικές διαφορές δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον κράζουμε για ότι μικρό ή μεγάλο κάνει έτσι απλά επειδή δεν ειναι "δικός μας" ακόμη και αν ειναι καλό! 

Τα καλά και τα σωστά πρέπει να τα δεχόμαστε ανεξάρτητα του ποιος τα ξεστομίζει/κάνει. 

Με αντικειμενικότητα και ορθολογισμό θα πάει η χώρα αυτή μπροστά όχι με χουλιγκανισμούς. 

Φίλε μου ο Elon το μόνο που κάνει είναι να σου δίνει μία υπηρεσία δωρεάν ή με χαμηλό κόστος και μετά επειδή δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς να στην χρεώνει ή να σου αλλάζει τιμολογιακή πολιτική! Δες τι έκανε με τα business account πριν μερικούς μήνες. Ο τύπος είναι αλήτης και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βγάζει χρήματα. Πέραν από την μοναδικότητα δεν έχει επενδύσει ούτε σε σωστό routing... Λατρεία λέγεται αυτό όσο κι αν δεν θες να το παραδεχτείς!

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε

Μάσκ ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει απειλήσει με διακοπή του Starlink,

fake news και hoaxes ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο 

13 λεπτά πριν, multidanze είπε

Φίλε μου ο Elon το μόνο που κάνει είναι να σου δίνει μία υπηρεσία δωρεάν ή με χαμηλό κόστος και μετά επειδή δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς να στην χρεώνει ή να σου αλλάζει τιμολογιακή πολιτική!

Αυτό νομίζω δεν έχει γίνει ποτέ; στα 5 χρόνια που υπάρχει η μόνη φορά που αλλάξανε οι τιμές ήταν προς τα κάτω για την ελλάδα και για όσες χώρες googlara δεν βρήκα κάτι εκτός απο αλλαγές προς τα κάτω. 

13 λεπτά πριν, multidanze είπε

Δες τι έκανε με τα business account πριν μερικούς μήνες.

Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι; αλλά έστω ότι αυτό που (δεν) λες ειναι έτσι επειδή κάτι άλλαξε σε επαγγελματικά συμβόλαια (που είμαι σίγουρος ότι αν έγινε κάποια αλλαγή προς τα πάνω θα ειναι επειδή οι επαγγελματίες κάνανε exploit κάτι και του δίνανε και καταλάβαινε και η αλλαγή δεν ήταν τραγική γιατί αλλιώς θα βούιζε το τόπος εδώ βουίζει και με ψέματα πχ κάποιος χρήστης όντως πιστεύει σε κάτι hoaxes που αποδείχτηκαν και ψεύτικες ότι ο elon απειλεί να κλείσει το starlink και αυτό ακόμη το hoax που αποδείχτηκε ψέμα αφορούσε μονο την ουκρανία αλλά ο χρήστης δεν τον χωνεύει τόσο πολύ που έκανε την ουκρανία πλανήτη γη και άρα απειλεί να κλείσει ολωνών μας το starlink επειδή ειναι τρελός... ) ξεχνάμε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα για όλο τον υπόλοιπο πλανήτη ειδικά για καταναλωτές (γιατί ο επαγγελματίας βγάζει και υπερκέρδος) και οι μόνες αλλαγές ειναι προς το καλύτερο; 

Γιατί αν τόσο εύκολα βαφτίζεις κάποιον αλήτη (βασικά μονο τα επίθετα που χρησιμοποιείς φτάνουν δηλαδή ουσιαστικά βρισιά ειναι αυτό) και λες ότι το σχέδιο του ειναι να σε πιάσει στην φάκα ή και εγώ δεν ξέρω τι μάλλον εσύ του έχεις το αντίθετο απο λατρεία και δεν έχω εγώ λατρεία που απλά ζυγίζω αντικειμενικά τα γεγονότα. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimtsef είπε

τόσο λατρεία πια ; ...

ο μασκ μπιπ ειναι αλλα τι σχεση εχει αυτο με το σταρλινκ; σου λεει να το κρατησεις με 5 ευρω με λιγα δεδομενα ανοιχτα αλλιως μπορεις να το κλεισεις εντελως και να μην πληρωνεις που ειναι το προβλημα δλδ; μια χαρα υπηρεσία και σε καλη τιμη ειναι το σταρλινγκ. επειδη ο μασκ ειναι αυτος που ειναι να πουμε τι;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν μου ακούγεται σαν "παγίδα", για 5€/μήνα μια σταθερή, χαμηλής ταχύτητας μεν, συνδρομή. Είναι πολύ τίμιο πακέτο!

Δημοσ.

Να πω την αληθεια,απο την κοσμοτε δεν εχω παραπονο απο αποψη εξυπηρετησης οταν παροθσιαστηκε βλαβη.3 φορες ειχα θεμα στα 5 χρονια και ηρθαν αμεσως.Βεβαια ειμαι σε μικρη πολη και ειναι πιο ευκολα τα πραγματα εδω.

Δε μπορω ομως να δεχτω το οτι περναει οπτικη ινα απο το χωριο μου μεσα και 20 μετρα απο το σπιτι μου και δε θα δω οπτικη ινα ουτε το 26.Μαλιστα μου ειπαν οτι στην καλυτερη θα ερθει η 500αρα αρχες 27 αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα φτασει μεχρι 200... Αυτη τη στιγμη πληρωνω 30 ευρω την 50αρα και 40 στο σταρλινκ για 450mbps. Εστω οτι θα ερθει η 500αρα,θα μας την φουσκωσουν στα 50 κοντα επειδη ειναι η μεγαλυτερη δυνατη ταχθτητα που προσφερουν.Σορρυ αλλα αρνουμαι να δωσω τοσα.Μεχρι 30 και πολλα ειναι. Οποιος δεν εχει οπτικη ινα ας κατσει με τα 50mbps και ας βριζει τον Musk. Μακαρι ολη η Ελλαδα να παει σε δορυφορικο μπας και ριξουν τις τιμες οι νταβαδες.

Υγ Αν εχω διαβασει σωστα και ειναι εγκυρη πληροφορια,η ευρωπη μας εστειλε τελεσιγραφο οτι πρεπει να μπουμε στην οπτικη ινα μεχρι το 26. Με οσους τεχνικους μιλησα εδω Καστορια απλα γελασαν...

• Super Moderators
Δημοσ.
45 minutes ago, ntinosterpsis said:

Μαλιστα μου ειπαν οτι στην καλυτερη θα ερθει η 500αρα αρχες 27 αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα φτασει μεχρι 200

Ποιος θεούλης τα είπε αυτά? 

Εστω οτι θα ερθει η 500αρα,θα μας την φουσκωσουν στα 50 κοντα επειδη ειναι η μεγαλυτερη δυνατη ταχθτητα που προσφερουν.

Δλδ θα πληρώνουν οι υπόλοιπες πόλεις 37.5 ευρώ (πανάκριβα δεν λέω) για την 500αρα της Cosmote (με επιδότηση) και στo συγκεκριμένο χωριό θα χρεώνουν 50...

Υγ Αν εχω διαβασει σωστα και ειναι εγκυρη πληροφορια,η ευρωπη μας εστειλε τελεσιγραφο οτι πρεπει να μπουμε στην οπτικη ινα μεχρι το 26. Με οσους τεχνικους μιλησα εδω Καστορια απλα γελασαν...

Link? Διότι θυμάμαι ξεκάθαρα το 2030 να είναι η διορία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...