basilis_k6 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 1 λεπτό πριν, Georgios Pappas είπε Και μετά πάνε και αγοράζουνε τα κινέζικα αμάξια και αναρωτιέτε η volkswagen τι κάνει λάθος. ουτε τα μισα των πωλησεων της δεν κανουν ολοι οι κινεζοι μαζι στην ευρωπη. αλλιως δεν θα ειχε το θρασος να ζηταει λεφτα για 27 αλογα. Προφανως υπαρχουν φελοι που πληρωνουν και επιβραβευουν τετοιες μανατζαρεικες ιδεες. 4
kinitos Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, poulinos said: "Είναι εταιρεία και δικαιωμα τους να βγάζουν χρήμα. Καλά κανουν " 😁 Νατα νατα ....το ειπα εγω ...αλλα... Spoiler Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από kinitos 1
Retromaniac Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Αδιάφορη η τακτική της. Με τα ίδια λεφτά θα περάσεις πρόγραμμα για +50 άλογα και περισσότερη ροπή ακομη
poulinos Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Just now, kinitos said: Νατα νατα ....το ειπα εγω ...αλλα... Reveal hidden contents 4
octap79 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μετα την αποτυχήμενη προσπάθεια της BMW....ήρθε τωρα και η VW. Το σίγουρο ειναι οτι θα βρεθούν οι λακαμάδες που κάποια στιγμή θα συμφωνήσουν με μια τέτοια αλητεία (tesla owners) και θα αρχίσει σιγα σιγα να γίνεται θεσμος. ΟΛΑ με συνδρομή γ.τ.κερα-το 4 1
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Θα βγάλει προσφορά το Godeal24 για 50% φτηνότερα. 1 7
oldnew Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) Επειδή δεν τα πάει και καλά οικονομικά η vw τελευταία, ας της δώσω κανα 2 Καλές ιδέες : Τα παράθυρα να ανοίγουν 3/4. Αν θες full συνδρομή 5ε το μηνα. Το φρένο 80%, για 100% 7ε Τα φώτα να ανάβουν στο 70%, για full συνδρομη 8ε Ανάλογα για ένταση στερεό κλπ. Ραδιόφωνο : δωρεάν τα βραχέα και αν θες fm συνδρομη. Θα παίζει cd, για mp3 10ε.. Νομίζω για την ωρα φτάνουν αυτά και αν δεν ξελασπώσει θα επανέλθω με νέες ιδέες!! Υστερόγραφο : ακομα μια μάρκα αυτοκίνητου που τρώει κόκκινη κάρτα. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από oldnew 4 3
Cleas77 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Υπάρχουν τζιμανια σε όλα τα τμήματα μάρκετινγκ που πληρώνονται για τις "επαναστατικές" ιδέες τους... Άξιοι και ακόμα πιο άξιοι οι ηλίθιοι που θα τα πληρώσουν 2
chek2fire Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Πόσο σπορ οδηγική εμπειρία να έχεις με αυτό το κουβαδάκι? εγώ στο μυαλό μου την σπορ οδηγική εμπειρία την φαντάζομαι κάπως έτσι αν βαλεις τον κουβά μαζί με το αγωνιστικό να ξέρεις θα στα 0-100 είναι ακριβώς τα ίδια ID.3 Pro Performance (1st Max): 7.1 δευτερόλεπτα ID.3 1st Plus: 7.3 δευτερόλεπτα ID.3 Pro S: 7.9 δευτερόλεπτα ID.3 Pure: 8.2 δευτερόλεπτα ID.3 Pro: 9.6 δευτερόλεπτα ID.3 Pure Performance: 8.9 δευτερόλεπτα Για το Mazda MX-5 Miata SKYACTIV-G 160 (ND) του 2015, ο χρόνος 0-100 km/h είναι 7,3 δευτερόλεπτα. Για το Mazda MX-5 RF του 2018 με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα, έχει σημειωθεί χρόνος 0-100 km/h στα 6,7 δευτερόλεπτα. Γενικά, για ένα Mazda MX-5 Roadster 2.0 λίτρων, ο χρόνος 0-100 km/h αναμένεται να είναι λίγο πάνω από 6,5 δευτερόλεπτα, ανάλογα με την παραλλαγή και τις συνθήκες. 1 1
corr8 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Η volkswagen κανει οτι ναναι, ποιος στο καλο τους προτεινει αυτες τις ιδεες και λενε "ναι ας το δοκιμασουμε" ?? Και πληρωνονται κιολας για αυτες τις σαχλαμαρες. Εγω παντως το VW Beetle του '70 το εχω πολυ λατρεια. 🤗 Μεχρι εκει η αγαπη βεβαια 😁
konan76 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Βλέπω να πηγαίνουν πάτο με περισσότερα φορά και ροπή. Τελικά πόσο μας θεωρούν ηλίθιους στην Γερμανική εταιρεία? Απλά εύχομαι να τους μείνουν να τα βλέπουν .
gbras Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Αυτες τι βλακειες κανει η vw και δεν παει μπροστα. Ενω εχει κατι καλο κανει "γυφτο" οικονομια σε υλικα η χρεωνει υπερογκα για υπηρεσιες η εξτρα δυνατοτητες. Οσοι παιρνουν αποφασεις εκει ειναι απλα ηλιθιοι και πυροβολουν τα ποδια τους.
Tlykog Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, oldnew είπε Επειδή δεν τα πάει και καλά οικονομικά η vw τελευταία, ας της δώσω κανα 2 Καλές ιδέες : Τα παράθυρα να ανοίγουν 3/4. Αν θες full συνδρομή 5ε το μηνα. Το φρένο 80%, για 100% 7ε Τα φώτα να ανάβουν στο 70%, για full συνδρομη 8ε Ανάλογα για ένταση στερεό κλπ. Ραδιόφωνο : δωρεάν τα βραχέα και αν θες fm συνδρομη. Θα παίζει cd, για mp3 10ε.. Νομίζω για την ωρα φτάνουν αυτά και αν δεν ξελασπώσει θα επανέλθω με νέες ιδέες!! Υστερόγραφο : ακομα μια μάρκα αυτοκίνητου που τρώει κόκκινη κάρτα. Στην επόμενη φουρνιά προσλήψεων της σε βλέπω διευθυντή στο τμήμα marketing. Τέτοιες ιδέες δεν τις αφήνουν να πέσουν κάτω…. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από Tlykog 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα