tilaverboy Δημοσ. Κυριακή στις 09:01 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:01 πμ Καλημέρα σας. Έχω ένα MacBook air M4 όταν το πρωτοπήρα ήταν με την έκδοση 15.3.2. Η μπαταρία ήταν εξωγήινα καλή με αποτέλεσμα να μου βγάζει 4-5 μέρες. Μετά την αναβάθμιση στην έκδοση στην 15.6 παρατήρησα πολύ μικρότερη διάρκεια ζωής. Το έχει παρατηρήσει κανένας?
tsoukalasKaminia Δημοσ. Κυριακή στις 02:08 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:08 μμ 5 ώρες πριν, tilaverboy είπε Καλημέρα σας. Έχω ένα MacBook air M4 όταν το πρωτοπήρα ήταν με την έκδοση 15.3.2. Η μπαταρία ήταν εξωγήινα καλή με αποτέλεσμα να μου βγάζει 4-5 μέρες. Μετά την αναβάθμιση στην έκδοση στην 15.6 παρατήρησα πολύ μικρότερη διάρκεια ζωής. Το έχει παρατηρήσει κανένας? Εαν το παρατηρησες αμεσως μετα την αναβαθμιση δωσε του λιγο χρονο λογω indexing
tilaverboy Δημοσ. Κυριακή στις 04:02 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 04:02 μμ 1 ώρα πριν, tsoukalasKaminia είπε Εαν το παρατηρησες αμεσως μετα την αναβαθμιση δωσε του λιγο χρονο λογω indexing Έκλεισα κάποια πράγματα στο mail αλλά η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί. Είναι 1 μήνα ο υπολογιστής. Όταν τον πρωτοπήρα έβγαζε 6-7 ημέρες και τώρα 3 με το ζόρι.
petran1790 Δημοσ. Κυριακή στις 05:31 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:31 μμ Καταρχην, δεν ειναι αντιπροσωπευτικο αυτο το μου βγαζει 3 μερες.. καταλαβαινεις οτι πρεπει να κανεις τις ιδιες δουλειες με πιο παλια για να μπορεις να το συγκρινεις ... που δεν συγκρινεται.. μπορει ο υπολογιστης να κανει 1 καρο πραγματα στο background.. οπως σωστα ειπωθηκε (indexing).. γενικα μετα απο updates παντα πεφτει πιο γρηγορα η μπαταρια.. θελει μερικες μερες μεχρι και βδομαδα για να στρωσει και να βελτιστοποιησει το ιδιο το λειτουργικο την καταναλωση της μπαταριας.. Εμενα με MBA M3 και τρεχει 15.6 μια χαρα την βλεπω..
atheatos Δημοσ. Κυριακή στις 11:37 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:37 μμ Αν συνεχίζεις να το χρησιμοποιείς γράφοντας κύκλους στην μπαταρία , για να βλέπεις πόσο σου κρατάει …στο τέλος δεν θα έχεις καθόλου μπαταρία. Σίγουρα από τότε που τον αγόρασες έχει κάνει και άλλα πράγματα πέρα από update και πιθανών να έχει αρχίσει να κρατάει logs και αρχεία ρυθμίσεων εφαρμογών για backup. Αν πιστεύεις ότι φταίει το update δεν έχεις παρά να κάνεις format και να δεις αν συνεχίζει να σου τρώει μπαταρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα