Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Θεοδώρας, έτσι πρόχειρα που σκέφτηκα  δεν είχαμε ήρωα του 21 Γιαννη

Ιωάννης (Γενναίος Κολοκοτρώνης) ήταν ο γιός του γέρου του Μωριά που διετέλεσε και πρωθυπουργός

https://el.wikipedia.org/wiki/Ιωάννης_(Γενναίος)_Κολοκοτρώνης

Για να μην είμαι και τελείως offtopic τι swich ήταν;

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Για την περίπτωση της αντικαταβολής δεν ξέρω αν θα μπορούσε να ζητήσει να ανοίξει το κουτί πρώτα, γίνεται κάτι τέτοιο; Υπάρχει μια έξτρα ασφάλεια έτσι.

2 ώρες πριν, ACE1234 είπε

Νομίζω γίνεται, παραλάβη στο κούριερ με άνοιγμα του κούτιου επι τόπου. Δίνει άδεια αυτός που το στέλνει νομίζω.

Δεν γινεται

27 λεπτά πριν, elio_1 είπε

ια να μην είμαι και τελείως offtopic τι swich ήταν;

switch 2, κονσολα

Τον έχω σαν επαφή σαν όνομα και τηλέφωνο. Έχω τον αριθμό κάρτας (που παίζει να είναι εξωτερικού) η αστυνομία λέει θα τον βρει.. από εκεί και πέρα όμως ποιος ξέρει μπορεί να είναι κανάς ανήλικος, μπόρει να είναι στο εξωτερικό κτλ κτλ.

αφαιρεσε την επαφη, και δοκιμασε το κινητο στο viber να δεις τι ονομα θα βγαλει, αν βγαλει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν γινεται

switch 2, κονσολα

αφαιρεσε την επαφη, και δοκιμασε το κινητο στο viber να δεις τι ονομα θα βγαλει, αν βγαλει

Τον έχω στο viber με το όνομα του.  Δοκίμασα να τον πάρω τηλέφωνο και έβγαλε το ίδιο όνομα αυτόματα και το έβαλε στις επαφές μου . Δεν ξέρω αν αυτό έγινε επειδή ηταν στο βαιμπερ με το όνομα αυτο ή το βρήκε απο κάπου αλλού το τηλέφωνο.  Πάντως αν τον πάρω με βγάζει σε τηλεφωνητή...  Αφού τα τσεπώσε εξαφανιστηκε μαλλον. Και νομίζω δεν πρεπει να ήμουν ο μόνος που μιλούσε εκείνη την περίοδο. Μόνο το τηλέφωνο και τον αριθμό κάρτας του εχω .. και ενα όνομα. Η κάρτα στην απόδειξη της Ρεβολουτ γράφει paysafe services ..  οπότε παίζει να είναι στο εξωτερικό ο λογαριασμός; θα φανεί..

Επεξ/σία από ACE1234
Δημοσ.

Δυστυχώς , τέτοιες περιπτώσεις ξεφυτρώνουν από το πουθενά , συνέχεια . Οι moderators κάνουν ότι μπορούν αλλά δεν είναι και eBay .Λιγο περισσότερη προσοχή από εμάς και όταν βλέπουμε κάτι ύποπτο να το αναφέρουμε 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η αγορα που ηθελες να κανεις εγινε μεσω αγγελιων στο ινσομνια ή σε αλλη σελιδα? μαρκετ πλεης λες αλλα ποιο εννοεις?

Επεξ/σία από xxatziva
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο ανταλλαγή χέρι με χέρι ή αποστολή με αντικαταβολή.

Μ αρεσει που δινεις και συμβουλες.
Να υποθεσω αντικαταβολη και ελεγχο κατα την παραδοση;

11 λεπτά πριν, xxatziva είπε

η αγορα που ηθελες να κανεις εγινε μεσω αγγελιων στο ινσομνια ή σε αλλη σελιδα? μαρκετ πλεης λες αλλα ποιο εννοεις?

Ενα ειναι το market place,αυτο του fb.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xxatziva είπε

isomnia.. από εδώ ήταν η αγγελία.

• Like 1
Δημοσ.

Ιδια περιπτωση και εγω ,450€. Απο ρομά , με καταθεση στην πειραιως σε λογαριασμο με το ονομα του ε. Τον βρηκε η αστυνομια ,τον πηρα τηλ , εν τελει δεν μου εβαλε ποτέ τπτ.Εννοειται εκανα μυνηση κτλ,  Εχει περασει 1 χρονος ,ουτε απο αστυνομια δεν μ εχουν παρει τηλ. Δεν ασχολειται κανεις. Τα εχασες λυπαμαι. Μονο εκβιαστηκά αν το παιξεις, για να φοβηθει και να στα βαλει. Παιξε με τον φοβο μονο ετσι

• Like 1
Δημοσ.

Συμπασχω...ομως πραγματικα τι σας εκανε να πιστευετε οτι καποιος/-οι πηραν το switch2 δεν τους αρεσε και το πουλανε για 400 και 450Ε??? δηλαδη καπου να μπαινει και λιγο η "πονηρια" στο μυαλο....οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος...το ελεγαν απειρες φορες οι "παλιοι"!!!

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, lele322 είπε

Ιδια περιπτωση και εγω ,450€. Απο ρομά , με καταθεση στην πειραιως σε λογαριασμο με το ονομα του ε. Τον βρηκε η αστυνομια ,τον πηρα τηλ , εν τελει δεν μου εβαλε ποτέ τπτ.Εννοειται εκανα μυνηση κτλ,  Εχει περασει 1 χρονος ,ουτε απο αστυνομια δεν μ εχουν παρει τηλ. Δεν ασχολειται κανεις. Τα εχασες λυπαμαι. Μονο εκβιαστηκά αν το παιξεις, για να φοβηθει και να στα βαλει. Παιξε με τον φοβο μονο ετσι

Χωρίς να είμαι σίγουρος και εγώ νομίζω έτσι θα πάει.. θα τον βρούνε θα ναι κάνας Ρομάνο και απλά θα προστεθεί η μήνυση μου σε ενα σωρό καταγγελίες που θα εχει και απο άλλους.

Νομίζω όμως αν οι καταγγελίες γίνουν πολλές κάποια στιγμή καίγεται, τις μαζεύουν όλες και τον μαζεύουν και αυτόν μετά. Ένας γνωστός παλι που έκανε μήνυση, μετα απο μια διετία τον κάλεσε η ασφάλεια μαζί με άλλους για εκ νέου καταθεση και προχωρήσε η υπόθεση του .. 

Μόλις τώρα, spinemm είπε

Συμπασχω...ομως πραγματικα τι σας εκανε να πιστευετε οτι καποιος/-οι πηραν το switch2 δεν τους αρεσε και το πουλανε για 400 και 450Ε??? δηλαδη καπου να μπαινει και λιγο η "πονηρια" στο μυαλο....οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος...το ελεγαν απειρες φορες οι "παλιοι"!!!

Έχω πάρει κινητό φίλε S25 ultra με 25% λιγότερα χρήματα απο το να το παρεις απο μαγαζί καινούργιο (και με τιμες σκρουτζ)..

Με 7 φορτίσεις ήταν μόνο, το εχω ακόμα και είναι τούμπανο.

Για αυτό.. τώρα γιατί το έδινε ο άλλος τόσο δεν ξέρω. Κανα refurbished ηταν ;

Με απόδειξη κανονικά ήταν τότε.

Καμία φορά τυχαίνει, μπορεί να ειναι κλεμμένο η να θέλει κάποιος κάποια γρήγορη πώληση, ξέρω γω .. ούτε παζάρι δεν του έκανα τότε.

• Haha 1
Δημοσ.
2 hours ago, ACE1234 said:

Το θέμα είναι τώρα που θα πάω νομικά θα βγάλω άκρη άραγε;

Δεν πρόκειται να πάρεις πίσω λεφτά. Δεν το λέω από κακεντρέχεια, παθών είμαι και εγώ, πήγα και εγώ στην αστυνομία. . Τα ξεχνάς 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JakeKaufman είπε

Δεν πρόκειται να πάρεις πίσω λεφτά. Δεν το λέω από κακεντρέχεια, παθών είμαι και εγώ, πήγα και εγώ στην αστυνομία. . Τα ξεχνάς 

Να είσαι καλά, σε ευχαριστώ για την απάντηση. Και εγώ αυτο πιστεύω.. παρόλα αυτά θα κάνω μια μήνυση καταγγελία και ας υπάρχει. 

Δημοσ.

5 hours ago, ACE1234 said:

εχω κάνει κατάθεση και μύνηση στην αστυνομία

Just now, ACE1234 said:

θα κάνω μια μήνυση καταγγελία και ας υπάρχει. 

Μπερδεμένα μας τα λες. Έχεις κάνει καταγγελία ή θα κάνεις; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JakeKaufman είπε

Μπερδεμένα μας τα λες. Έχεις κάνει καταγγελία ή θα κάνεις; 

Έχω κανει καταγγελία ηλεκτρονικά στην διωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Πήγα στην αστυνομία ρώτησα για μήνυση μου ειπε να εκτυπώσω συνομιλίες, αρχεία οτι έχω για την συνδιαλλαγή. 

Ρώτησα αν έχει κόστος παράβολο για τη μήνυση ρώτησε το ποσό της απάτης και μετά μου είπε χωρίς παράβολο. Αύριο θα εκτυπώσω και θα προχωρήσω.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Ενα ειναι το market place,αυτο του fb.

δεν εισαι αυτος που ανεβασε το θεμα αρα γιατι απαντας εσυ? απαντησε μετα απο εσενα και λεει ινσομνια ομως. αρα? να μιλας οταν γνωριζεις κατι.

isomnia.. από εδώ ήταν η αγγελία.

αρα μπορεις να βαλεις και το ινσομνια στην ερευνα μεσα αφου θα εχουν καποια περισσοτερα στοιχεια ως διαχειριστες σελιδας. βεβαια αυτα αν τους βαλεις στην μηνυση οτι εγινε απο εκει η συναλλαγη και ετσι θα ειναι ως μαρτυρες δικοί σου για να φερουν οτι στοιχεια εχουν. δηλαδη στοιχεια ατομου(εγγραφη-μηνυματα- IP εγγραφης) κλπ.

Επεξ/σία από xxatziva
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...