Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα fiat strada και έχει την συγκεκριμένη ρεζέρβα από το πλάι πώς σκ@τα βγαίνει βρε παιδιά? Δοκίμασα βιδωτά , κουμπωτα , με τράβηγμα ( κατσαβίδι και λοιπά αλλά τίποτα) έχει μια βίδα στην μέση αλλά πώς βγαίνει αυτό το καπάκι μπροστά.. επίσης αν θέλεις ειδικό κλειδί που μάλλον από ότι βλέπω θέλει δεν το έχω υπάρχει κάποιος τρόπος και σε καταστραφη το παξιμάδι αρκεί να βγεί η ρεζέρβα 

IMG_20250817_124049.jpg

Επεξ/σία από Brashida
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Brashida είπε

Έχω ένα fiat strada και έχει την συγκεκριμένη ρεζέρβα από το πλάι πώς σκ@τα βγαίνει βρε παιδιά? Δοκίμασα βιδωτά , κουμπωτα , με τράβηγμα ( κατσαβίδι και λοιπά αλλά τίποτα) έχει μια βίδα στην μέση αλλά πώς βγαίνει αυτό το καπάκι μπροστά.. επίσης αν θέλεις ειδικό κλειδί που μάλλον από ότι βλέπω θέλει δεν το έχω υπάρχει κάποιος τρόπος και σε καταστραφη το παξιμάδι αρκεί να βγεί η ρεζέρβα 

IMG_20250817_124049.jpg

Εχω strada φορτηγάκι το παλιό το diesel.

Η ρεζέρβα μπαίνει σε δύο θέσεις.Στην καροτσα πίσω από τον οδηγό και πίσω από το κάθισμα του συνοδηγού. Κρατιέται με μία μακριά βίδα στην μέση. Πιάσε το πλαστικό στη μέση της τρύπας  και ξεβίδωσε θέλει αρκετές στροφές γιατί είναι μακριά η βίδα και θα βγει.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Brashida είπε

IMG_20250817_124049.jpg

Μοιάζει να ξεβιδώνει με το χέρι,πιάνεις το μαυρο και το γυρνάς.Βιβλιαράκι έχει;

Που είναι η ρεζερβα;Κάτω απο την καρότσα;Τότε έχει μπουλώνι απο πάνω.

Δημοσ.

Ποίο πλαστικό ακριβώς να πιεσω φίλε?  στη φωτό που έβγαλα φαίνεται μόνο η βίδα και αυτό μπροστά που είναι σαν καπάκι και μάλλον θέλει ειδικο κλειδί universal για να ανοίξει το τράβηξα με κατσαβίδι με κάβουρα με πένσα τίποτα  είναι στο πλάι η ρεζέρβα του οδηγού 

1 minute ago, Ukforthemoment said:

Μοιάζει να ξεβιδώνει με το χέρι,πιάνεις το μαυρο και το γυρνάς.Βιβλιαράκι έχει;

Που είναι η ρεζερβα;Κάτω απο την καρότσα;Τότε έχει μπουλώνι απο πάνω.

Έχει μπουλόνι και μάλλον ανοίγει με ειδικο κλειδί universal που δεν έχω τώρα και δεν μπορώ να βρώ και πουθενά σήμερα 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Brashida είπε

Ποίο πλαστικό ακριβώς να πιεσω φίλε?  στη φωτό που έβγαλα φαίνεται μόνο η βίδα και αυτό μπροστά που είναι σαν καπάκι και μάλλον θέλει ειδικο κλειδί universal για να ανοίξει το τράβηξα με κατσαβίδι με κάβουρα με πένσα τίποτα  είναι στο πλάι η ρεζέρβα του οδηγού 

Έχει μπουλόνι και μάλλον ανοίγει με ειδικο κλειδί universal που δεν έχω τώρα και δεν μπορώ να βρώ και πουθενά σήμερα 

Oχι με το μπουλονόκλειδο; 

Δημοσ.

Δεν μπαίνει τίποτα μέσα φίλε αν δεις την φωτό ίσα ίσα μόνο η βίδα φαίνεται.. Πρέπει να βγεί αυτό το καπακι από μπροστά για να φανεί καλά η βίδα.. αυτό πρέπει να είναι αντικλεπτικο και βγαίνει με ειδικό κλειδί από ότι μου είπαν αλλά που να βρω τέτοιο τώρα (είναι και από χωριό)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Brashida είπε

επίσης αν θέλεις ειδικό κλειδί που μάλλον από ότι βλέπω θέλει

Θέλεις αυτό στη φωτό και ψάξε μήπως το βρεις κάτω ή πίσω απ' τα καθίσματα ή σε καμιά τσάντα/κουτί. Αλλιώς ψάξε για βουλκανιζατέρ ανοιχτό να σου δανείσουν κάποιο κλειδί εκτός κι αν βρεις κανένα που να ταιριάζει

D_626097-MLA77822547219_072024-O__31927.jpg.7184d8a631127f5d33b7ad8bc460af81.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που βλεπω ειναι η κοντρα και στο κεντρο το μπουλονι που ξεβιδωνει με το κλειδι που ξεβιδωνουν τα μπουλονια των τροχων.
Αλλιως θελει το σωληνωτο που ανεβασε ο φιλος πιο πανω.,
Αυτα μας επιτρεπει να καταλαβουμε αυτη η φωτογραφια

Επεξ/σία από ringboy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ όπως το βλέπω μοιάζει να ξεβιδώνει με το χέρι (από το καπάκι). Μήπως έχει μαζέψει σκουριά και δεν γυρίζει; Πάνε ένα wd40 και ψέκασε το γύρω-γύρω και από μπροστά, άστο καμιά ώρα και προσπάθησε πάλι με το χέρι. ΑΝ πάλι δεν γυρίζει ξαναψέκασε, επανέλαβε και 2η και 3η φορά.

btw, βρήκα με λίγο ψάξιμο ένα βίντεο που δείχνει ότι η ρεζέρβα κατεβαίνει με βίντσι από πίσω

Και ένα ακόμα...

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...