Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :

1500ε αλλά γενικά είμαι ευέλικτος 

Χρήση υπολογιστή :

Κανονικά επαγγελματική αλλά και μερικά παιχνίδια θα μπούν επάνω!

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε :

Πολύ βάση σε Photoshop/illustrator και Office (Word/Excel) σε μικρότερη βάση 3Ds Max

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη :

Ακόμα όχι υπάρχει μια που κάνει τη δουλειά της αλλά θα ήθελα να ακούσω γνώμες μέχρι 24" γιατί στο μέλλον θα αλλαχτεί! (2026)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι ?

Όχι, τα παλιά δουλεύουν ακόμα μια χαρά!

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ? (για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος)

Προς το παρόν Γερμανία και Ελλάδα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα ?

Ας είναι απο διαφορετικά δεν με ενοχλεί καθόλου!

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο ?

Αν και έχω σκουριάσει, έχω να ασχοληθώ χρόνια, θα το παλέψω μόνος μου!

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο :

Λόγω δουλειάς οπωσδήποτε σε Windows και θα παραμείνει και στο μέλλον έτσι.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Προσπαθώ εδώ και μέρες να κάνω μια σύνθεση αλλά δυστυχώς απέχω χρόνια πλέον απο τον τομέα και θα ήθελα βοήθεια απο άτομα που είναι ενήμερα με τις εξελίξεις της αγοράς.

Υπάρχει ένας περιορισμός στην όλη σύνθεση, θα πρέπει να χωρέσουν όλα στο παρακάτω Case: (υπάρχει ήδη, να μην υπολογιστεί στο budget)

Acer Predator Gaming Case - MI900

Είναι αρκετά μικρό, διαστάσεις: 179 x 336 x 257,5 mm

Υποστήριξη μητρικής πλακέτας Mini-ITX - Υποστήριξη τροφοδοτικού SFX - Μέγιστο μήκος GPU έως 310 mm - Μέγιστο ύψος ψύκτρας CPU έως 41,5 mm

Υπάρχει επίσης ήδη ένας SSD Samsung 870 Evo 1T που κάθεται στο γραφείο άρα λέω να τον χρησιμοποιήσω.

Όσον αφορά ψύξη αέρα η νερού δεν έχω άποψη, θέλω τις γνώμες σας!

Το μηχάνημα θα πρέπει να τρέχει άνετα μεγάλα αρχεία στο Photoshop και το illustrator, τώρα και 3Ds Max αλλά εκεί δεν χρειάζετε να δωθεί τόσο βάση μιας και εκεί δεν κάνω τεράστιες δουλειές.

Παιχνίδια, θα εγκατασταθούν Company Of Heroes (4 vs 4 μεγάλες πίστες) και κανένα Civilization και γενικά όχι κάτι τρελό, ομολογώ θα ήθελα αυτά να τρέχουν σε φουλ ανάλυση.

Δημοσ.

Το συγγεκριμενο κουτι, μπορει να ειναι ομορφο για καποιους, βολικο για μικρους χωρους, αλλα σε περιοριζει αρκετα στις επιλλογες μητρικης (mini ITX), τρφοδοτικου (SFX, SFX-L), ψυκτρας επεξεργαστη, οπως αναφερεις και εσυ. Επισης μαλλον κακο "airflow" γιατι χωρα μονο δυο 120mm ανεμιστηρες στο πανω μερος. Δεν ξερω αν υπαρχει καποια υδροψυξη καταλληλη γι αυτο. Μην ξεχνας οτι σχεδιαστηκε το 2017 και για τα τοτε εξαρτηματα. Την στιγμη που διαθετεις ενα σοβαρο ποσο, 1500Ε, για να στησεις ενα αξιολογο "εργαλειο"  μηπως θα επρεπε να σκεφτεις κι ενα πιο ευρυχωρο/συνγχρονο κουτι?

Αν ειμουν αναγκασμενος να χρησιμοποιησω αυτο το κουτι θα απεφευγα ενα μοντερνο Intel cpu, που ειναι πολυ πιο ζεστο, απο ενα αντιστοιχο AMD

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Seasonic Focus 750 Watt SFX Full Modular Gold 

140€

AMD Ryzen 7900 Box 12Core/24Threads 65Watt TDP  και είσαι με δυνατό και πολύ efficient επεξεργαστή.

Spoiler

290€

Διαφορετικά κοιτάς τον 9700X για επεξεργαστή.

RAM

Patriot Viper Venom 64GB (2X32GB) DDR5 RAM 6000MHz C30

170€ 

Samsung 990 EVO Plus SSD 1TB M.2 NVMe PCI Express 5.0

90€

Από μητρικές ανάμεσα σε :

MPG B850I EDGE TI WIFI - 250€

ή 

Gigabyte B850I AORUS Pro Motherboard Mini ITX -253€

ή για κάτι πιο οικονομικό που στερείται του USB 20gbps 

ASRock B850I Lightning WiFi Motherboard Mini ITX με AMD AM5 Socket -192€

Ψύξη μια 

Arctic Liquid Freezer III 240 Black Υδρόψυξη Επεξεργαστή Διπλού Ανεμιστήρα 120mm για Socket AM4/AM5/1700 -120€

Για κάρτα γραφικών εξαρτάται κατά πόσο σε ενδιαφέρει το 3ds max...

Επεξ/σία από adtakhs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...