gkat2829 Δημοσ. Τρίτη στις 11:22 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:22 πμ (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, poulinos είπε απλα αν δεν εχει αλλαξει κατι την esim δεν μπορεις να την περασεις σε αλλο κινητο αμα αλλαξεις.πρεπει να σου βγαλουν αλλο qr code. εκτος αν το εφτιαξαν Όχι πρέπει να βγάλει καινούργια να την πληρώσει 5€ και να ζητήσει μετά στο CHAT να του τα πιστώσουν διότι δεν είναι υπαιτιότητα του πελάτη. Αυτή ακριβώς είναι η διαδικασία για την ESIM. Απλώς θα πρέπει να γίνει τηλεφωνικά και όχι σε κατάστημα ώστε να του στείλουν από τις καινούργιες με email. Δεν γνωρίζουν στα καταστήματα ούτε και στην εξυπηρέτηση για το SA. Εγώ έχω πάει σε 7 καταστήματα σε Αθήνα, Εύβοια και Χανιά και μόλις ανέφερα για το 5G SA με κοίταγαν. Επεξ/σία Τρίτη στις 11:25 πμ από gkat2829
SabotazNic Δημοσ. Τρίτη στις 01:30 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:30 μμ 4 ώρες πριν, poulinos είπε οπως και με το wifi η καθε συσκευη θα προσπαθει να συνδεθει στο μεγιστο στην δικη μας περιπτωση 5g SA. αν δεν γινεται παει σε απλο 5g (NSA).αν δεν γινεται παει σε 4g+.αν δεν γινεται παει σε 4g. σε 3g(καταργηθηκε) σε 2g κτλ. Πάντως ρώτησα στο τοπικό Γερμανό, δεν έχουν τις νέες κάρτες 2 ώρες πριν, gkat2829 είπε Όχι πρέπει να βγάλει καινούργια να την πληρώσει 5€ και να ζητήσει μετά στο CHAT να του τα πιστώσουν διότι δεν είναι υπαιτιότητα του πελάτη. Αυτή ακριβώς είναι η διαδικασία για την ESIM. Απλώς θα πρέπει να γίνει τηλεφωνικά και όχι σε κατάστημα ώστε να του στείλουν από τις καινούργιες με email. Δεν γνωρίζουν στα καταστήματα ούτε και στην εξυπηρέτηση για το SA. Εγώ έχω πάει σε 7 καταστήματα σε Αθήνα, Εύβοια και Χανιά και μόλις ανέφερα για το 5G SA με κοίταγαν. Α γίνεται μέσω esim? Γιατι ήθελα να την αλλάξω έτσι και αλλιώς. Δεν ξέρω, έχω χάλια σήμα, κατανάλωση φουλ και έλεγα να το δοκιμάσω μιας και δεν την έχω αλλάξει καμία 10αρια χρόνια
poulinos Δημοσ. Τρίτη στις 01:39 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:39 μμ 8 minutes ago, SabotazNic said: Πάντως ρώτησα στο τοπικό Γερμανό, δεν έχουν τις νέες κάρτες Α γίνεται μέσω esim? Γιατι ήθελα να την αλλάξω έτσι και αλλιώς. Δεν ξέρω, έχω χάλια σήμα, κατανάλωση φουλ και έλεγα να το δοκιμάσω μιας και δεν την έχω αλλάξει καμία 10αρια χρόνια οργανωση full. μπορεις να ζητησεις τοτε esim απλα δεν ξερω αυτο που εγραψα τι γινεται αν αλλαξεις κινητο. προσωπικα σε android ειδα μεγαλυτερη καταναλωση σε 5g απο οτι σε 4g+. τωρα αν ηταν ιδεα μου δεν ξερω. 2 hours ago, gkat2829 said: Όχι πρέπει να βγάλει καινούργια να την πληρώσει 5€ και να ζητήσει μετά στο CHAT να του τα πιστώσουν διότι δεν είναι υπαιτιότητα του πελάτη. Αυτή ακριβώς είναι η διαδικασία για την ESIM. Απλώς θα πρέπει να γίνει τηλεφωνικά και όχι σε κατάστημα ώστε να του στείλουν από τις καινούργιες με email. Δεν γνωρίζουν στα καταστήματα ούτε και στην εξυπηρέτηση για το SA. Εγώ έχω πάει σε 7 καταστήματα σε Αθήνα, Εύβοια και Χανιά και μόλις ανέφερα για το 5G SA με κοίταγαν. δηλαδη αυτο θα κανει καθε φορα ο χρηστης.πληρωνω γυριστε τα. δεν θα ηταν πιο ευκολο να αφηνει να ξανασκαναρεις το qr code? στειλε email για το sa.πολλοι δεν θα ξερουν καν τι ειναι
gkat2829 Δημοσ. Τρίτη στις 02:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:56 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, poulinos είπε οργανωση full. μπορεις να ζητησεις τοτε esim απλα δεν ξερω αυτο που εγραψα τι γινεται αν αλλαξεις κινητο. προσωπικα σε android ειδα μεγαλυτερη καταναλωση σε 5g απο οτι σε 4g+. τωρα αν ηταν ιδεα μου δεν ξερω. δηλαδη αυτο θα κανει καθε φορα ο χρηστης.πληρωνω γυριστε τα. δεν θα ηταν πιο ευκολο να αφηνει να ξανασκαναρεις το qr code? στειλε email για το sa.πολλοι δεν θα ξερουν καν τι ειναι Ο συνδρομητής COSMOTE με ESIM δυστυχώς όταν αλλάζει κινητό τουλάχιστον στα IPHONE θα πρέπει να πάρει καινούργιο QR CODE και να το πληρώσει. Στις υπόλοιπες 2 εταιρίες από όσο γνωρίζω δεν συμβαίνει αυτό. Κρατάς το αρχικό QR CODE και μόλις αλλάξεις συσκευή το σκανάρεις πάλι και δουλεύει κανονικα. Πάμε τώρα στο 5G SA της COSMOTE. Εδώ επειδή η APPLE έχει συγκεκριμένους κανόνες ασφαλείας για τα IPHONE απαιτεί αλλαγή SIM ή ESIM ανάλογα με το τι θέλει ο πελάτης ώστε να ενεργοποιηθεί το SA για τηλεφωνία και INTERNET. Απλώς έγραψα παραπάνω ότι επειδή δεν είναι υπαιτιότητα του πελάτη μπορείς αφού την πληρώσεις να ζητήσεις στο CHAT να στην πιστώσουν. Όλοι έτσι το έχουμε κάνει όσοι τις αλλάξαμε λόγω SA. Επεξ/σία Τρίτη στις 02:57 μμ από gkat2829
Nikos3648 Δημοσ. Τρίτη στις 02:58 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 02:58 μμ 1 minute ago, gkat2829 said: Ο συνδρομητής COSMOTE με ESIM δυστυχώς όταν αλλάζει κινητό τουλάχιστον στα IPHONE θα πρέπει να πάρει καινούργιο QR CODE και να το πληρώσει. Στις υπόλοιπες 2 εταιρίες από όσο γνωρίζω δεν συμβαίνει αυτό. Κρατάς το αρχικό QR CODE και μόλις αλλάξεις συσκευή το σκανάρει στα πάλι και δουλεύει κανονικα. Πάμε τώρα στο 5G SA της COSMOTE. Εδώ επειδή η APPLE έχει συγκεκριμένους κανόνες ασφαλείας για τα IPHONE απαιτεί αλλαγή SIM ή ESIM ανάλογα με το τι θέλει ο πελάτης ώστε να ενεργοποιηθεί το SA για τηλεφωνία και INTERNET. Απλώς έγραψα παραπάνω ότι επειδή δεν είναι υπαιτιότητα του πελάτη μπορείς αφού την πληρώσεις να ζητήσεις στο CHAT να στην πιστώσουν. Όλοι έτσι το έχουμε κάνει όσοι τις αλλάξαμε λόγω SA. Ευχαριστώ για την προσθήκη. Δηλαδή εγώ που έχω eSIM για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία πρέπει να βάλω άλλη eSIM? Αφού ήδη είναι άυλη.
gkat2829 Δημοσ. Τρίτη στις 03:02 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:02 μμ (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Nikos3648 είπε Ευχαριστώ για την προσθήκη. Δηλαδή εγώ που έχω eSIM για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία πρέπει να βάλω άλλη eSIM? Αφού ήδη είναι άυλη. Πολύ σωστά. Μίλα όμως απευθείας με την COSMOTE να σου την στείλουν με EMAIL. Και αφού ενεργοποιηθεί μετά θα σου ενεργοποιηθούν και οι 2 διακόπτες και το SA και από κάτω της τηλεφωνίας ( που δεν τον βλέπεις τώρα). Και μετά μιλά μαζί τους στο CHAT να σου πιστώσουν τα 5€ που θα πληρώσεις. Επεξ/σία Τρίτη στις 03:02 μμ από gkat2829
poulinos Δημοσ. Τρίτη στις 04:05 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:05 μμ 1 hour ago, Nikos3648 said: Ευχαριστώ για την προσθήκη. Δηλαδή εγώ που έχω eSIM για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία πρέπει να βάλω άλλη eSIM? Αφού ήδη είναι άυλη. αν δεν μπορουν να κανουν ας το πουμε αλλαγες στην υπαρχουσα esim τοτε θα πας για New. απλα δεν παιζει παντου ακομα το 5g SA.απλα το αναφερω ασχετως με το προβλημα που αντιμετωπιζεις.
Axelq Δημοσ. Τρίτη στις 04:08 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:08 μμ (επεξεργασμένο) Βγήκε σε κανέναν η επιλογή του 5G Standalone με iPhone 14 ή παλαιότερο? Γιατί μου φαίνεται πως η Cosmote το ενεργοποίησε μόνο για το 15 και το 16. Κανονικά από το iPhone 12 που έχει 5G υποστηρίζεται. Επεξ/σία Τρίτη στις 04:09 μμ από Axelq
bezoss Δημοσ. Τρίτη στις 04:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:51 μμ 42 minutes ago, Axelq said: Βγήκε σε κανέναν η επιλογή του 5G Standalone με iPhone 14 ή παλαιότερο? Γιατί μου φαίνεται πως η Cosmote το ενεργοποίησε μόνο για το 15 και το 16. Κανονικά από το iPhone 12 που έχει 5G υποστηρίζεται. Είναι πάνω στον πάροχο σε τι κινητά θα το ενεργοποιήσει. Τεχνικά ναι από το 12 και μετά It works αλλά η cosmote το έχει ανοίξει μόνο για τα μοντέλα που αναφέρεις
Axelq Δημοσ. χθες στις 09:44 πμ Δημοσ. χθες στις 09:44 πμ 16 hours ago, bezoss said: Είναι πάνω στον πάροχο σε τι κινητά θα το ενεργοποιήσει. Τεχνικά ναι από το 12 και μετά It works αλλά η cosmote το έχει ανοίξει μόνο για τα μοντέλα που αναφέρεις Βρήκα επιτέλους και επίσημα ποια υποστηρίζονται. The first manufacturers supporting COSMOTE 5G+ are: Samsung: Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S23+, Samsung Galaxy 24+, Samsung Galaxy S25+, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S24 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy Z Flip6 5G+, Samsung Galaxy Z Fold6 5G+ Xiaomi: Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 14, Xiaomi 14T Pro, Xiaomi 15, Xiaomi 15 Ultra, Poco F7 Pro, Xiaomi Poco F7 Ultra 5G+, Poco X7 Pro, Xiaomi 14 Ultra Apple: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max, iPhone 16e
poulinos Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 21 hours ago, Axelq said: Βγήκε σε κανέναν η επιλογή του 5G Standalone με iPhone 14 ή παλαιότερο? Γιατί μου φαίνεται πως η Cosmote το ενεργοποίησε μόνο για το 15 και το 16. Κανονικά από το iPhone 12 που έχει 5G υποστηρίζεται. απαντηση πιο κατω 20 hours ago, bezoss said: Είναι πάνω στον πάροχο σε τι κινητά θα το ενεργοποιήσει. Τεχνικά ναι από το 12 και μετά It works αλλά η cosmote το έχει ανοίξει μόνο για τα μοντέλα που αναφέρεις και προς τους 2 .κατι παρομοιο εχει γινει και με το wifi calling. ενω μπορει πχ το S20 να εχει το ιδιο λειτουργικο ακριβως με το s21 το πρωτο μπορει να μην υποστηριζεται ενω το δευτερο να εχει υποστηριξη κανονικα. οποτε πιστευω οτι το ιδιο μπορει να γινει και για το 5g sa 22 hours ago, gkat2829 said: Ο συνδρομητής COSMOTE με ESIM δυστυχώς όταν αλλάζει κινητό τουλάχιστον στα IPHONE θα πρέπει να πάρει καινούργιο QR CODE και να το πληρώσει. Στις υπόλοιπες 2 εταιρίες από όσο γνωρίζω δεν συμβαίνει αυτό. Κρατάς το αρχικό QR CODE και μόλις αλλάξεις συσκευή το σκανάρεις πάλι και δουλεύει κανονικα. Πάμε τώρα στο 5G SA της COSMOTE. Εδώ επειδή η APPLE έχει συγκεκριμένους κανόνες ασφαλείας για τα IPHONE απαιτεί αλλαγή SIM ή ESIM ανάλογα με το τι θέλει ο πελάτης ώστε να ενεργοποιηθεί το SA για τηλεφωνία και INTERNET. Απλώς έγραψα παραπάνω ότι επειδή δεν είναι υπαιτιότητα του πελάτη μπορείς αφού την πληρώσεις να ζητήσεις στο CHAT να στην πιστώσουν. Όλοι έτσι το έχουμε κάνει όσοι τις αλλάξαμε λόγω SA. οτι e-sim εχω βαλει ηταν για πακετο στο εξωτερικο. σε ελλαδα δεν εχω δοκιμασει.εχω Nova και ειχα σκεφτει να βαλω esim αλλα λιγο κολλησα γιατι δεν ηξερα α.τι θα γινει αμα αλλαξω κινητο. β.αν θα εχω κανα θεμα με wifi calling το οποιο ειναι απλα Must για μενα. 22 hours ago, gkat2829 said: Πολύ σωστά. Μίλα όμως απευθείας με την COSMOTE να σου την στείλουν με EMAIL. Και αφού ενεργοποιηθεί μετά θα σου ενεργοποιηθούν και οι 2 διακόπτες και το SA και από κάτω της τηλεφωνίας ( που δεν τον βλέπεις τώρα). Και μετά μιλά μαζί τους στο CHAT να σου πιστώσουν τα 5€ που θα πληρώσεις. πιο πολυ κοπος να το πληρωσεις και να σου γυρισουν τα 5 ευρω απο το να το καναν δωρεαν Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από poulinos
gkat2829 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 21 ώρες πριν, bezoss είπε Είναι πάνω στον πάροχο σε τι κινητά θα το ενεργοποιήσει. Τεχνικά ναι από το 12 και μετά It works αλλά η cosmote το έχει ανοίξει μόνο για τα μοντέλα που αναφέρεις Είναι Ελάχιστες οι εταιρίες Διεθνώς που έχουν ενεργοποιήσει το SA σε 12αρια, 13αρια και 14αρια IPhone. Στην Ελλάδα σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα ενεργοποιηθούν από την Cosmote.
poulinos Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 43 minutes ago, gkat2829 said: Είναι Ελάχιστες οι εταιρίες Διεθνώς που έχουν ενεργοποιήσει το SA σε 12αρια, 13αρια και 14αρια IPhone. Στην Ελλάδα σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα ενεργοποιηθούν από την Cosmote. ωραια πραγματα.δηλαδη αν το θες αλλαξε κινητο :P. ευτυχως που οκ δεν ειναι Must και το θεωρω λιγοτερο Must απο το wifi calling.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα