Kadaz Δημοσ. Κυριακή στις 12:03 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:03 πμ ερωτηση, γιατι αυτο του θεματος και οχι https://www.aliexpress.com/item/1005008582420450.html με 40ε παραπανω που εχει 120hz, 32gb/1tb, καλυτερο cpu? 1
MilKlim Δημοσ. Κυριακή στις 12:05 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:05 πμ Spoiler Αναφορά σε κείμενο Spoiler Αδύνατον
studiokristo Δημοσ. Κυριακή στις 02:51 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:51 πμ 2 ώρες πριν, Kadaz είπε ερωτηση, γιατι αυτο του θεματος και οχι https://www.aliexpress.com/item/1005008582420450.html με 40ε παραπανω που εχει 120hz, 32gb/1tb, καλυτερο cpu? Και εμένα αυτό μου φαίνεται εξαιρετική περίπτωση. Αλλά ας μας απαντήσει κάποιος που ξέρει.
zacharis1955 Δημοσ. Κυριακή στις 04:44 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 04:44 πμ (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Kadaz είπε ερωτηση, γιατι αυτο του θεματος και οχι https://www.aliexpress.com/item/1005008582420450.html με 40ε παραπανω που εχει 120hz, 32gb/1tb, καλυτερο cpu? 14 ώρες πριν, studiokristo είπε Και εμένα αυτό μου φαίνεται εξαιρετική περίπτωση. Αλλά ας μας απαντήσει κάποιος που ξέρει. Μακριά γιατί μπορεί να παραλάβεις κάτι άσχετο! ACEMAGIC RX16 AMD Ryzen 7 6800H 16" Ultra Slim 4400MAH Laptop 16GB LPDDR5 Ram 512GB Rom Windows 11Pro BT5.2 Wifi 6 Notebook Laptop 16 inch 2.5K 120Hz Intel Core i7-13620H WiFi 6 32GB RAM 1TB SSD Laptop Windows 11 pro Notebook Office Computer Επεξ/σία Κυριακή στις 04:54 μμ από zacharis1955
ipal Δημοσ. Κυριακή στις 07:28 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:28 πμ 7 ώρες πριν, Kadaz είπε ερωτηση, γιατι αυτο του θεματος και οχι https://www.aliexpress.com/item/1005008582420450.html με 40ε παραπανω που εχει 120hz, 32gb/1tb, καλυτερο cpu? Το laptop που περιγράφει αυτός είναι το ninkear 16 pro. Γιατί δε το γράφει και λέει σκέτο "laptop"; Γιατί αν δεις απ' τις ελάχιστες αρνητικές που πέρασαν , μάλλον στέλνει ότι ninkear του περισσέψει . το πιο πιθανόν θα παραλάβεις κάποιο 15αρι, πιθανόν με i9 12900hk. Ram και SSD θα είναι τα σωστά (αμαρκα είναι , δεν του κοστίζουν και τίποτα). Σε έναν μέχρι και το N15 air έστειλε ο αθεοφοβος. Αν είσαι οκ με το πιθανό surprise και τον i9 προχωρά τι να πω. Το μαγαζί είναι ο dealer της ninkear πάντως (με μια επιφύλαξη, ας μας απαντήσει ο ειδικός αν κάνω λαθος).
sheik Δημοσ. Δευτέρα στις 11:39 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:39 πμ Έλεος ρε γαμωτο σήμερα που έχει καλές εκπτώσεις το Αli λέει this item can't be shipped to your region ενώ τις προηγούμενες μέρες μια χαρά το έστελνε
zacharis1955 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:29 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:29 μμ 1 ώρα πριν, sheik είπε Έλεος ρε γαμωτο σήμερα που έχει καλές εκπτώσεις το Αli λέει this item can't be shipped to your region ενώ τις προηγούμενες μέρες μια χαρά το έστελνε Δοκίμασε από PCάκι γιατί από τηλεφωνάκι δεν.
sheik Δημοσ. Δευτέρα στις 01:42 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:42 μμ 13 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Δοκίμασε από PCάκι γιατί από τηλεφωνάκι δεν. Ναι δοκίμασα γιατί είδα ότι το λέγατε στην πρώτη σελίδα αλλά ούτε από PC...πολύ περίεργο
MilKlim Δημοσ. Δευτέρα στις 03:00 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:00 μμ 3 ώρες πριν, sheik είπε Έλεος ρε γαμωτο σήμερα που έχει καλές εκπτώσεις το Αli λέει this item can't be shipped to your region ενώ τις προηγούμενες μέρες μια χαρά το έστελνε Κάνα καλό λαπτοπ?
oris_z Δημοσ. χθες στις 09:41 πμ Δημοσ. χθες στις 09:41 πμ Παρέλαβα στις 03/09 και έκατσα εχθές επιτέλους να ανοίξω την συσκευασία / φορμάτ / εγκατάσταση windows αλλά..... τίποτα. Το laptop νεκρό, δεν φορτίζει, δεν ανοίγει , δεν ανταποκρίνεται. Δοκίμασα τον φορτιστή σε άλλη συσκευή, ο φορτιστής δουλεύει μια χαρά. Έστειλα στον πωλητή , μου έστειλε ένα pdf με οδηγίες πως να διαπιστώσω ότι τα κάνω όλα σωστά 😒 Επειδή πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό, ανοίγω dispute στο Ali ? Πως προχωράει το σχέδιο με collect & refund ? 3
ipal Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 20 ώρες πριν, oris_z είπε Παρέλαβα στις 03/09 και έκατσα εχθές επιτέλους να ανοίξω την συσκευασία / φορμάτ / εγκατάσταση windows αλλά..... τίποτα. Το laptop νεκρό, δεν φορτίζει, δεν ανοίγει , δεν ανταποκρίνεται. Δοκίμασα τον φορτιστή σε άλλη συσκευή, ο φορτιστής δουλεύει μια χαρά. Έστειλα στον πωλητή , μου έστειλε ένα pdf με οδηγίες πως να διαπιστώσω ότι τα κάνω όλα σωστά 😒 Επειδή πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό, ανοίγω dispute στο Ali ? Πως προχωράει το σχέδιο με collect & refund ? Άμεσα σημερα ξεκινα την διαδικασία dispute με το ali γιατί αύριο συμπληρώνεις το 15μερο . Μη χάνεις χρόνο με τον πωλητή γιατί θα χάσεις τη προθεσμία, όσο εξυπηρετικός και να είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα