zacharis1955 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 20 ώρες 1 ώρα πριν, maxximos είπε Τι είναι αυτό Ότι φορτώνεις το νήμα με...δεν το λέω από κινητό, ας πούμε;
maxximos Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 3 ώρες πριν, zacharis1955 είπε Ότι φορτώνεις το νήμα με...δεν το λέω από κινητό, ας πούμε; Γιατί ρε μεγάλε; Τι εννοείς. Έκανα παραγγελία το λάπτοπ που προτείνεις και μου ήρθε αυτό. Να μην ρωτήσω αν κάποιος ξέρει τι είναι;;
sheik Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 ώρα πριν, maxximos είπε Γιατί ρε μεγάλε; Τι εννοείς. Έκανα παραγγελία το λάπτοπ που προτείνεις και μου ήρθε αυτό. Να μην ρωτήσω αν κάποιος ξέρει τι είναι;; Ποιο παρήγγειλες; Το Acemagic rx16 ?
maxximos Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 14 λεπτά πριν, sheik είπε Ποιο παρήγγειλες; Το Acemagic rx16 ? Ναι. Και μου ήρθε αυτό το μήνυμα στο What's up
zacharis1955 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 14 ώρες 2 ώρες πριν, maxximos είπε Γιατί ρε μεγάλε; Τι εννοείς. Έκανα παραγγελία το λάπτοπ που προτείνεις και μου ήρθε αυτό. Να μην ρωτήσω αν κάποιος ξέρει τι είναι;; Ρε μεγάλε άμα θες να ρωτήσεις κάτι κανείς ευθέως την ερώτηση στα ελληνικά και όχι επειδή βαριέσαι να γεμίζεις πάνω από μισή σελίδα με screenshot από το κινητό σου.
sheik Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 3 λεπτά πριν, maxximos είπε Ναι. Και μου ήρθε αυτό το μήνυμα στο What's up Από αυτό το λινκ το πήρες; https://www.aliexpress.com/item/1005008261699917.html Νωρίτερα μπορούσα να το παραγγείλω αλλά ήμουν στο δρόμο κ λέω θα το δω μετά (έχει και έξτρα κουπόνι 50 ευρώ έκπτωση στα βγαίνει 385) αλλά τώρα που πήγα λέει πάλι can't be shipped to your address . Αν το πήρες από αυτόν φαντάζομαι τότε πως αν μπορούσα και γω να το παραγγείλω μάλλον θα μου έλεγε κ μένα ότι είναι out of stock.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα