DrLo Δημοσ. Τετάρτη στις 01:14 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:14 μμ (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Tο αλφαδι στη δεξια μερια του πλυντηριου ειναι στο κεντρο, στην αριστερα, η φουσκαλα παει τερμα αριστερα. Παω να παραλαβω την πενσα και ξεκιναει δουλεια! Τι εννοείς εδώ , δε καταλαβαίνω. Δε θα βάλεις το αλφάδι αριστερά / δεξιά. Θα το βάλεις στο πάνω μέρος (υπο την υπόθεση ότι είναι παράλληλο με το άξονα του πλυντηρίου), στο κέντρο, μια φορά στην "Χ" κατευθυνση (ας πουμε πατάλληλα με την πόρτα , αριστερα-προς-δεξιά) και μια στην "Υ", πάλι στο κέντρο, μπρος-πίσω Αν εννοείς κάτι τέτοιο μη το λάβεις αυτό υπόψη σου, σημαίνει ότι τα πλαινα δεν είναι εντελώς παράλληλα μεταξύ τους. θα κάνεις το "1" στο παρακάτω 3 Ways to Level a Washing Machine - wikiHow Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:20 μμ από DrLo
dkstopo Δημοσ. Τετάρτη στις 01:15 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:15 μμ (επεξεργασμένο) Το αλφάδι το βάζεις στο κέντρο σε 2 θέσεις κάθετες μεταξύ τους για να το οριζοντιώσεις με κατάλληλες κινήσεις των ποδιών. Οι βίδες από πίσω είναι βγαλμένες ? τι βλάβη να σου δείξει άμα σπάσει ένα ελατήριο πέρα από το να χοροπήδα σαν κατσίκι? Ούτε στα αυτοκίνητα δεν βγάζει τέτοια ένδειξη. Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:20 μμ από dkstopo
Witcher1st Δημοσ. Τετάρτη στις 02:18 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 02:18 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, DrLo said: Τι εννοείς εδώ , δε καταλαβαίνω. Δε θα βάλεις το αλφάδι αριστερά / δεξιά. Θα το βάλεις στο πάνω μέρος (υπο την υπόθεση ότι είναι παράλληλο με το άξονα του πλυντηρίου), στο κέντρο, μια φορά στην "Χ" κατευθυνση (ας πουμε πατάλληλα με την πόρτα , αριστερα-προς-δεξιά) και μια στην "Υ", πάλι στο κέντρο, μπρος-πίσω Αν εννοείς κάτι τέτοιο μη το λάβεις αυτό υπόψη σου, σημαίνει ότι τα πλαινα δεν είναι εντελώς παράλληλα μεταξύ τους. θα κάνεις το "1" στο παρακάτω 3 Ways to Level a Washing Machine - wikiHow Ναι ετσι το βαζω και εγω, αλλα εχω μικρο αλφαδι. Πανω δεξια μου βγαινει στο κεντρο, πανω αριστερα παει η φουσκαλα τερμα αριστερα. Αρα γερνει λιγο προς τα αριστερα. Θελει να χαμηλωσω τα δεξια ποδια. Αν και στο αρθρο λεει δυο πραγματα που ειναι αντιθετα μεταξυ τους : << You want to extend short legs in order to level the machine, rather than shorten long legs. Extended legs are more wobbly and prone to breaking. >> 1 hour ago, dkstopo said: Το αλφάδι το βάζεις στο κέντρο σε 2 θέσεις κάθετες μεταξύ τους για να το οριζοντιώσεις με κατάλληλες κινήσεις των ποδιών. Οι βίδες από πίσω είναι βγαλμένες ? τι βλάβη να σου δείξει άμα σπάσει ένα ελατήριο πέρα από το να χοροπήδα σαν κατσίκι? Ούτε στα αυτοκίνητα δεν βγάζει τέτοια ένδειξη. Βγαλμενες ειναι απο την 1η μερα. Το πλυντηριο που εχω ειναι το παρακατω btw : https://www.skroutz.gr/s/26853433/LG-Plyntirio-Rouchon-9kg-me-Technologia-Atmou-1400-Strofon-AI-DD-F4WV509S0E.html Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:20 μμ από Witcher1st
Ukforthemoment Δημοσ. Τετάρτη στις 02:32 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:32 μμ 4 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Ναι ετσι το βαζω και εγω, αλλα εχω μικρο αλφαδι. Πανω δεξια μου βγαινει στο κεντρο, πανω αριστερα παει η φουσκαλα τερμα αριστερα. Αρα γερνει λιγο προς τα αριστερα. Θελει να χαμηλωσω τα δεξια ποδια. Αν και στο αρθρο λεει δυο πραγματα που ειναι αντιθετα μεταξυ τους : << You want to extend short legs in order to level the machine, rather than shorten long legs. Extended legs are more wobbly and prone to breaking. >> Βγαλμενες ειναι απο την 1η μερα. αν η φουσκάλα πάει αριστερά πρέπει να σηκώσεις απο δεξιά. 1
Witcher1st Δημοσ. Τετάρτη στις 02:40 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 02:40 μμ Τωρα βλεπω κατι βιντεο με αλλαγη αμορτισερ, αρκετα ευκολο φαινεται, και ειναι και σχετικα φθηνο να το αγορασεις μεσω ιντερνετ. 1
DrLo Δημοσ. Τετάρτη στις 03:17 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:17 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Ναι ετσι το βαζω και εγω, αλλα εχω μικρο αλφαδι. Πανω δεξια μου βγαινει στο κεντρο, πανω αριστερα παει η φουσκαλα τερμα αριστερα. Αρα γερνει λιγο προς τα αριστερα. Θελει να χαμηλωσω τα δεξια ποδια. Αν είναι όπως το καταλαβαίνω η μόνη εξήγηση είναι ή το αλφάδι σου να χάνει ή η επιφάνεια που μετράς δεν είναι ισια. Το αλφάδι θα πρέπει να δείχνει το ίδιο αν το βάζεις οπουδήποτε πάνω στην ίδια ευθεία και η επιφάνεια είναι επίπεδη. Αν το βάλεις πχ στη δεξιά μεριά που λεει κέντρο και το "συρεις" στην κατευθνση του μήκους του και κουνηθεί , τοτε έχει καμπύλη η επιφάνειά σου (αλλά μου φάινεται υπορβολική διαφορά, θα την έβλεπες και με το μάτι) 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Αν και στο αρθρο λεει δυο πραγματα που ειναι αντιθετα μεταξυ τους : << You want to extend short legs in order to level the machine, rather than shorten long legs. Extended legs are more wobbly and prone to breaking. >> όχι εδω λέει - το 1ο λέει πως θα το επιπεδώσεις. έχεις 2 επιλογές, ή να κατεβάσεις την "ψηλή" μεριά ή να σηκώσεις τη χαμηλή - από τις δυο επιλογές η πρώτη είναι η καλύτερη. Είναι καλύτερο δηλ να έχεις το πλυντηριο επίπεδο με "μέση" απόσταση πχ από το πάτωμα 2 cm παρά 3 (ακόμα και αν και οι δυο περιπτώσεις το πλυντήριο είναι αλφαδιασμένο σωστα) Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:27 μμ από DrLo
Witcher1st Δημοσ. Τετάρτη στις 05:25 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 05:25 μμ 2 hours ago, DrLo said: Αν είναι όπως το καταλαβαίνω η μόνη εξήγηση είναι ή το αλφάδι σου να χάνει ή η επιφάνεια που μετράς δεν είναι ισια. Το αλφάδι θα πρέπει να δείχνει το ίδιο αν το βάζεις οπουδήποτε πάνω στην ίδια ευθεία και η επιφάνεια είναι επίπεδη. Αν το βάλεις πχ στη δεξιά μεριά που λεει κέντρο και το "συρεις" στην κατευθνση του μήκους του και κουνηθεί , τοτε έχει καμπύλη η επιφάνειά σου (αλλά μου φάινεται υπορβολική διαφορά, θα την έβλεπες και με το μάτι) όχι εδω λέει - το 1ο λέει πως θα το επιπεδώσεις. έχεις 2 επιλογές, ή να κατεβάσεις την "ψηλή" μεριά ή να σηκώσεις τη χαμηλή - από τις δυο επιλογές η πρώτη είναι η καλύτερη. Είναι καλύτερο δηλ να έχεις το πλυντηριο επίπεδο με "μέση" απόσταση πχ από το πάτωμα 2 cm παρά 3 (ακόμα και αν και οι δυο περιπτώσεις το πλυντήριο είναι αλφαδιασμένο σωστα) Το ιδιο ακριβως κανει και κατω στο πατωμα στο μπανιο. Ειμαι σε σπιτι με μεγαλη κλιση, Οχι, στο 1 λεει οτι ειναι προτιμοτερο να επεκτινεις τα χαμηλα ποδια, παρα το αντιθετο. Και κατω στο 2 λεει οτι τα ψηλα ποδια δεν ειναι σταθερα και μπορει να σπασουν. Ενταξει generic αρθρα ειναι τα περισσοτερα σε εκεινο το site, καποιο λαθος θα εγινε στη διατυπωση. Btw, εχω δει αρκετα βιντεο με τα προβληματα στο αμορτισερ και δε νομιζω οτι σε εμενα οφειλεται αυτο. Ειναι σιγουρα η κλιση και καπου εχει χαλασει τωρα τελευταια επειδη το κουνησα. Δεν ειναι οτι ξεκιναει το στυψιμο και απλα κανει θορυβο και κουνιεται, αλλα με το που ξεκινησει οι πρωτες 50-100 στροφες, σταματαει αμεσως, επειδη παει περα δωθε, λογικα ειναι μετρο ασφαλειας που εχουν τα καινουρια πλυντηρια. Και δε το κανει παντα, οποτε μαλλον παιζει ρολο και το φορτιο.
DrLo Δημοσ. Τετάρτη στις 05:43 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:43 μμ (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Το ιδιο ακριβως κανει και κατω στο πατωμα στο μπανιο. Ειμαι σε σπιτι με μεγαλη κλιση, Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό δε γίνεται σε επίπεδη επιφάνεια (ενώ να μην κάνει πχ "καμπούρα"), άσχετα με τη κλίση της. Ναι μπορεί να έχει οποία κλίση θέλει σε μια κατεύθυνση αλλα εφόσον οι δύο τοποθετήσεις του αλφαδιου είναι παράλληλες, η ένδειξη του αλφαδιου θα πρέπει να είναι η ίδια. Είναι ουσιαστικά η κλίση της τομής της επιφανειας με το κατακορυφο επίπεδο που περνά από το αλφάδι ως προς τον ορίζοντα. Μόνο αν οι δύο τοποθετησεις του Αλφαδιου δεν είναι παράλληλες μεταξυ τους μπορεί αυτό να συμβαίνει σε ισια επιφάνεια (όχι επίπεδη, ίδια με οποία δηποτε κλίση). Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά είμαι αρκετά Confident για αυτό. Επεξ/σία Τετάρτη στις 05:48 μμ από DrLo
Witcher1st Δημοσ. Τετάρτη στις 05:52 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 05:52 μμ 7 minutes ago, DrLo said: Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό δε γίνεται σε επίπεδη επιφάνεια (ενώ να μην κάνει πχ "καμπούρα"), άσχετα με τη κλίση της. Ναι μπορεί να έχει οποία κλίση θέλει σε μια κατεύθυνση αλλα εφόσον οι δύο τοποθετήσεις του αλφαδιου είναι παράλληλες, η ένδειξη του αλφαδιου θα πρέπει να είναι η ίδια. Είναι ουσιαστικά η κλίση της τομής της επιφανειας με το κατακορυφο επίπεδο που περνά από το αλφάδι ως προς τον ορίζοντα. Μόνο αν οι δύο τοποθετησεις του Αλφαδιου δεν είναι παράλληλες μεταξυ τους μπορεί αυτό να συμβαίνει σε ισια επιφάνεια (όχι επίπεδη, ίδια με οποία δηποτε κλίση). Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά είμαι αρκετά Confident για αυτό. Ισως παιζει ρολο που εχω αλφαδι μικρο 10εκ. Σε λιγο θα το τεσταρω με το καινουριο που μου ηρθε, 20εκ. Αν και καλυτερα αποτελεσματα εχεις με 40+ εκατοστα απ'οτι διαβαζω.
Witcher1st Δημοσ. Τετάρτη στις 09:02 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 09:02 μμ (επεξεργασμένο) Η βαση εχει φαγωθει και δε μπορω να βγαλω με τιποτα τα παξιμαδια, εχουν κολλησει!! Τοσα χρονια ηταν ετσι και το ποδι κουνιοταν περα δωθε οποτε το πλυντηριο εκανε τις περιστροφες.. Για να μην ταλαιπωρουμαι, μπορω να βρω το ιδιο σε μαγαζι με εργαλεια; Ολα τα πλυντηρια τα ιδια ποδια δεν εχουν; Το βρηκα εδω : https://kokoris.gr/?ProdID=400854287914&ProdCatList=&TSearch=CNP Θα το αγορασω να τελειωνουμε με την ταλαιπωρια.. ** Επιτελους τα καταφερα και βγηκαν! Να'ναι καλα τα γαντια mechanix που εχω!! ** Το εβαλα σε λειτουργια καθαρισμου καδου, και μετα θα βαλω και μια πλυση να δω πως παει. Αν και πιστευω οτι θελει να αλλαχθει η βαση γιατι εχει ολισθαινει ετσι οπως εχει φθαρει. Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:39 μμ από Witcher1st
georgiouu Δημοσ. Τετάρτη στις 10:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:10 μμ 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Η βαση εχει φαγωθει και δε μπορω να βγαλω με τιποτα τα παξιμαδια, εχουν κολλησει!! Τοσα χρονια ηταν ετσι και το ποδι κουνιοταν περα δωθε οποτε το πλυντηριο εκανε τις περιστροφες.. Για να μην ταλαιπωρουμαι, μπορω να βρω το ιδιο σε μαγαζι με εργαλεια; Ολα τα πλυντηρια τα ιδια ποδια δεν εχουν; Το βρηκα εδω : https://kokoris.gr/?ProdID=400854287914&ProdCatList=&TSearch=CNP Θα το αγορασω να τελειωνουμε με την ταλαιπωρια.. ** Επιτελους τα καταφερα και βγηκαν! Να'ναι καλα τα γαντια mechanix που εχω!! ** Το εβαλα σε λειτουργια καθαρισμου καδου, και μετα θα βαλω και μια πλυση να δω πως παει. Αν και πιστευω οτι θελει να αλλαχθει η βαση γιατι εχει ολισθαινει ετσι οπως εχει φθαρει. θα ρυθμισεις το υψος που θελεις και μετα θα παρεις το ενα παξιμαδι να το τερματισεις πανω στο πλυντηριο και να το σφιξεις 9 ώρες πριν, DrLo είπε Εσεί πως θα το κάνατε; στο δικο μου το ειχα γυρισει αναποδα εβλεπα πατο και τα αλλαξα σχετικα ευκολα 1
DrLo Δημοσ. Τετάρτη στις 10:34 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:34 μμ (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, georgiouu είπε στο δικο μου το ειχα γυρισει αναποδα εβλεπα πατο και τα αλλαξα σχετικα ευκολα είχες κλειδώσει το κάδο πριν με τις αρχικές το βίδες; btw τα αμορτισερ είναι "universal"; ή ψάχνω με βάση το μοντέλο; ή πάω στο μαγαζί με το παλιό ως "δείγμα"; Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:35 μμ από DrLo
georgiouu Δημοσ. Τετάρτη στις 11:16 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:16 μμ 35 λεπτά πριν, DrLo είπε είχες κλειδώσει το κάδο πριν με τις αρχικές το βίδες; btw τα αμορτισερ είναι "universal"; ή ψάχνω με βάση το μοντέλο; ή πάω στο μαγαζί με το παλιό ως "δείγμα"; Όχι δεν είναι universal, πας με το μοντέλο το βασικό είναι να ταιριάζουν τα άκρα και το μήκος Και λίγο προσοχή με το αναποδογυρισμα μην σπάσει κάνα πλαστικό,καμμια πρόσοψη κτλ
dkstopo Δημοσ. Τετάρτη στις 11:32 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:32 μμ Αμορτισέρ από πότε άρχισαν να βάζουν στα πλυντήρια; Άμα το ανοίξεις βγάλε μια φωτό και ανέβασε την
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα