papoys1 Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου (επεξεργασμένο) πάντα μας φταίνε οι άλλοι το κράτος οι πολιτικοί κ.λ.π. Εμείς είμαστε αθώεες περιστερές. Ναι δεν έχουμε και τους καλύτερους δρόμους , τον ελεγχο πουη πρέπει αλλά ρε παιδιά ο Ελληνας οδηγεί χωρίς αυριο ακόμη και σε δρόμους που περνάει πρώτη φορά και δεν ξέρει τα κουσούρια τους. Γυριζα απόψε στο εξοχικό στην παραλία μετά από βόλτα.Χαμός από αυτοκίνητα ξένων προς την περιοχή που είχαν πάει για μπάνιο και γύριζαν οδηγώντας σαν τρελλοί σε ένα στενό επαρχιακό δρόμο με επικίνδυνες στροφές.Σε κάθε στροφή έβγαινα έξω από το οδόστρωμα γιατί έτρεχαν σαν σφήκες οδηγώντας με ταχυτητα στη μέση του δρόμου και θα έπεφταν πάνω μου. Ευτυχώς εφτασα σώος. Μετά μας φταίνε οι δρόμοι. Επεξ/σία 18 Αυγούστου από papoys1 7
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου 24 λεπτά πριν, papoys1 είπε Μετά μας φταίνε οι δρόμοι Ο σχεδιασμος του δρομου μπορει εμμεσα να ελεγξει σε ενα ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ μεγαλο βαθμο την συμπεριφορα των οδηγων μονο με passive features 1
Axelq Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου Κάνω πολλά χιλιόμετρα στην Εθνική οδό, από Αθήνα έως Αλεξανδρούπολη. Η κατάσταση σε μερικά σημεία της δεξιάς λωρίδας είναι άκρως επικίνδυνη, δεν εννοώ να έχει μια λακούβα αλλά να λείπουν ολόκληρα κομμάτια. Δεν το συζητάω καν όταν οδηγείς το βράδυ με βροχή ή χιόνια. Επίσης ο φωτισμός είναι ελλιπής και σε τυφλώνουν συνέχεια από την απέναντι λωρίδα ανάβοντας τα μεγάλα. 4
bill999r Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Φέτος πήγα διακοπές στη Θάσο, οπότε πέρασα από Εγνατία. Το θέμα είναι ότι επί 15 ημέρες συνολικά ξεκίνησα από Έβρο και πήγα Θάσο, επέστρεψα από Εγνατία Θεσσαλία, έπειτα Φθιώτιδα και ξανά πίσω στον Έβρο. Ξέρετε πόσα μπλόκα και αστυνομικούς πέτυχα αυτές τις μέρες - με τριήμερο 15 Αυγούστου μέσα;;;; Μηδέν, ούτε ένα, ούτε μια λειτουργική κάμερα, ούτε έναν Ζητά για τα μάτια... Αντίθετα πέτυχα , άπειρους Ρουμάνους, Βούλγαρους, Σέρβους και άλλους να πανε μαλλιοκουβαρα με suv χιλιάδων ευρώ, πέτυχα γύφτους να σταματάνε όπου βρούνε και να αραζουν την πέτσα τους στην καρότσα του ντατσουν, πέτυχα Ελληναρες να κάνουν αναστροφή όπου να 'ναι ,και το κορυφαίο, καθώς επέστρεφα από Κεραμωτή και έμπαινα στην Εγνατία με κατεύθυνση Θεσσαλονίκη, ελληνικό Peugeot 206 περίμενε ακριβώς στο διάζωμα της εισόδου, με την μούρη αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας για να περάσω εγώ και να μπει αυτός ανάποδα.... Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε πως είναι να μπαίνεις σε μια όσο ταχείας κυκλοφορίας, να εχεις το νου σου στον πίσω καθρέφτη καθώς επιταχύνεις και να βλέπεις να ξεπροβάλει μια μούρη αυτοκινήτου αντίθετα... Εγώ είχα τα παιδιά μου μέσα και το σκατο έφτασε στην κάλτσα. Ευτυχώς ο Ελληναρας ήταν έμπειρος κ ψημένος οδηγος και περίμενε και δεν έπεσε πάνω μου. Προφανώς έχασε την έξοδο και είπε γτ να μην κάνω μια αναστροφή πάνω στην Εγνατία και να βγω απο εκεί που εισέρχονται αυτοκίνητα στον αυτοκινητόδρομο;;; Δεν φταίει κανένας δρόμος... Φταίει η αστυνομία και το κράτος που δεν κόβει κώλους και δεν προχωράει σε αμεσες κατασχέσεις οχημάτων από τέτοιας ζώα που κυκλοφορούν στους δρόμους. Επεξ/σία 18 Αυγούστου από bill999r 19 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου 9 ώρες πριν, Axelq είπε δεν εννοώ να έχει μια λακούβα αλλά να λείπουν ολόκληρα κομμάτια αυτο μου λεει ενας φιλος απο Σερρες 9 ώρες πριν, bill999r είπε Φταίει η αστυνομία και το κράτος που δεν κόβει κώλους και δεν προχωράει σε αμεσες κατασχέσεις οχημάτων από τέτοιας ζώα που κυκλοφορούν στους δρόμους. Οχι δε θελουμε σκαταστολη 2 3 1
malakudi Δημοσ. Παρασκευή στις 01:22 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:22 μμ Η Εγνατία έχει αφεθεί στη μοίρα της, δε γίνεται κανένα έργο. Έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί η μεταβίβασή της στην ΤΕΡΝΑ αλλά κάπου έχει κολλήσει. Αν δεν ολοκληρωθεί δε πρόκειται να δούμε καμία βελτίωση. 1
bill999r Δημοσ. Παρασκευή στις 08:04 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:04 μμ 6 ώρες πριν, malakudi είπε Η Εγνατία έχει αφεθεί στη μοίρα της, δε γίνεται κανένα έργο. Έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί η μεταβίβασή της στην ΤΕΡΝΑ αλλά κάπου έχει κολλήσει. Αν δεν ολοκληρωθεί δε πρόκειται να δούμε καμία βελτίωση. Αφέθηκε στην μοίρα της συμφωνώ. Όμως σκοπίμως. Καθως διόδια συνεχίζουμε να πληρώνουμε. Οπότε αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι σκοπίμως έφτασε σε αυτή την κατάσταση ώστε να μπορέσουν να δικαιολογήσουν το χάρισμα - και όχι πώληση - στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Πρόκειται για τον δρόμο που εξυπηρετεί άπειρες διεθνείς μεταφορές και που σκοπίμως έχει υποβαθμιστεί ο σιδηρόδρομος ώστε να ευνοούνται αποκλειστικά οι χερσαίες μεταφορές εμπορευμάτων και ουσιαστικά η Εγνατία να είναι μονοπώλιο. Αυτός λοιπόν ο κρατικός δρόμος με τα ΧΑΜΗΛΑ ΔΙΟΔΙΑ αφέθηκε στην μοίρα του ώστε να χαριστεί και μέσα σε μια νύχτα τα διόδια να υπερδιπλασιαστουν. 6 1
james01gr Δημοσ. Παρασκευή στις 10:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:08 μμ Στις 18/8/2025 στις 10:30 ΜΜ, Axelq είπε Κάνω πολλά χιλιόμετρα στην Εθνική οδό, από Αθήνα έως Αλεξανδρούπολη. Η κατάσταση σε μερικά σημεία της δεξιάς λωρίδας είναι άκρως επικίνδυνη, δεν εννοώ να έχει μια λακούβα αλλά να λείπουν ολόκληρα κομμάτια. Δεν το συζητάω καν όταν οδηγείς το βράδυ με βροχή ή χιόνια. Επίσης ο φωτισμός είναι ελλιπής και σε τυφλώνουν συνέχεια από την απέναντι λωρίδα ανάβοντας τα μεγάλα. Δεν ξέρω εάν έχεις οδηγήσει εξωτερικό, πάντως σε καμία εθνική δεν υπάρχει φωτισμός το βράδυ. Υπάρχουν ανακλαστικά κτλ που δεν σε κάνουν να χρειάζεσαι την μεγάλη σκάλα στα φώτα. Φωτισμός υπάρχει σε μεγάλους κόμβους, κοντά σε πόλεις κτλ. Εφοσον λείπουν κομμάτια είναι απαράδεκτο... Ακόμη θυμάμαι που είχα πάει οδικώς Τσεχία και η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου ήταν εντελώς σπαμενη ενώ από πάνω φαινόταν κανονική... Την είχαν διαλύσει εντελώς τα φορτηγά, πήγαινα αριστερή λωρίδα αναγκαστικά...
georgekz750 Δημοσ. Σάββατο στις 10:43 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:43 πμ Αυτό που θεωρώ χειρότερο σε όλη την Εγνατία είναι που δεν υπάρχουν σημεία στάσης-ανάπαυσης των οδηγών. Είναι αδικαιολόγητο και επικίνδυνο να πρέπει να οδηγήσεις μονοκοπανιά 200-300-400 χλμ σε ένα έργο που χρυσοπληρώνεις διόδια για να τον περάσεις. 4
tutuyo Δημοσ. Σάββατο στις 01:56 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:56 μμ Γενικά η Εγνατία βγάζει εικόνα παρακμής Και προς Γιάννενα, στο ύψος του Μετσόβου το οδόστρωμα είναι σέληνιακο τοπίο εδώ και χρόνια 4
vasilllis Δημοσ. Σάββατο στις 02:40 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:40 μμ Στις 18/8/2025 στις 9:56 ΜΜ, dtk-386 είπε Προφανώς δεν έχεις περάσει από αυτά καλοκαίρι. το καλοκαιρι τις κρυβουν τις ταμπελες? Στις 18/8/2025 στις 10:39 ΜΜ, papoys1 είπε πάντα μας φταίνε οι άλλοι το κράτος οι πολιτικοί κ.λ.π. Εμείς είμαστε αθώεες περιστερές. Ναι δεν έχουμε και τους καλύτερους δρόμους , τον ελεγχο πουη πρέπει αλλά ρε παιδιά ο Ελληνας οδηγεί χωρίς αυριο ακόμη και σε δρόμους που περνάει πρώτη φορά και δεν ξέρει τα κουσούρια τους. Γυριζα απόψε στο εξοχικό στην παραλία μετά από βόλτα.Χαμός από αυτοκίνητα ξένων προς την περιοχή που είχαν πάει για μπάνιο και γύριζαν οδηγώντας σαν τρελλοί σε ένα στενό επαρχιακό δρόμο με επικίνδυνες στροφές.Σε κάθε στροφή έβγαινα έξω από το οδόστρωμα γιατί έτρεχαν σαν σφήκες οδηγώντας με ταχυτητα στη μέση του δρόμου και θα έπεφταν πάνω μου. Ευτυχώς εφτασα σώος. Μετά μας φταίνε οι δρόμοι. Βουλγαρος έφταιγε Στις 18/8/2025 στις 11:31 ΜΜ, bill999r είπε Φέτος πήγα διακοπές στη Θάσο, οπότε πέρασα από Εγνατία. Το θέμα είναι ότι επί 15 ημέρες συνολικά ξεκίνησα από Έβρο και πήγα Θάσο, επέστρεψα από Εγνατία Θεσσαλία, έπειτα Φθιώτιδα και ξανά πίσω στον Έβρο. Ξέρετε πόσα μπλόκα και αστυνομικούς πέτυχα αυτές τις μέρες - με τριήμερο 15 Αυγούστου μέσα;;;; Μηδέν, ούτε ένα, ούτε μια λειτουργική κάμερα, ούτε έναν Ζητά για τα μάτια... Αντίθετα πέτυχα , άπειρους Ρουμάνους, Βούλγαρους, Σέρβους και άλλους να πανε μαλλιοκουβαρα με suv χιλιάδων ευρώ, πέτυχα γύφτους να σταματάνε όπου βρούνε και να αραζουν την πέτσα τους στην καρότσα του ντατσουν, πέτυχα Ελληναρες να κάνουν αναστροφή όπου να 'ναι ,και το κορυφαίο, καθώς επέστρεφα από Κεραμωτή και έμπαινα στην Εγνατία με κατεύθυνση Θεσσαλονίκη, ελληνικό Peugeot 206 περίμενε ακριβώς στο διάζωμα της εισόδου, με την μούρη αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας για να περάσω εγώ και να μπει αυτός ανάποδα.... Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε πως είναι να μπαίνεις σε μια όσο ταχείας κυκλοφορίας, να εχεις το νου σου στον πίσω καθρέφτη καθώς επιταχύνεις και να βλέπεις να ξεπροβάλει μια μούρη αυτοκινήτου αντίθετα... Εγώ είχα τα παιδιά μου μέσα και το σκατο έφτασε στην κάλτσα. Ευτυχώς ο Ελληναρας ήταν έμπειρος κ ψημένος οδηγος και περίμενε και δεν έπεσε πάνω μου. Προφανώς έχασε την έξοδο και είπε γτ να μην κάνω μια αναστροφή πάνω στην Εγνατία και να βγω απο εκεί που εισέρχονται αυτοκίνητα στον αυτοκινητόδρομο;;; Δεν φταίει κανένας δρόμος... Φταίει η αστυνομία και το κράτος που δεν κόβει κώλους και δεν προχωράει σε αμεσες κατασχέσεις οχημάτων από τέτοιας ζώα που κυκλοφορούν στους δρόμους. Αυτοι να μην πανε διακοπες?Ολο τον χρονο ξεπατωνονται στην δουλεια.. ΥΓ .Ενα διαστημα δούλευα στη εθνική αθηνών-κορίνθου σε υποσταθμούς κατά μήκος της.Το τι είχα ακούσει-δει.Ο αλλός έσκασε με 120χλμ στο βαν που έιχε σηκωσει 2χλμ πριν την ταμπέλα με το βέλος.Μπάρμπας σταμάτησε αριστερη λωρίδα στην 2η(αν θυμαμαι καλα) σήραγγα στην αριστερη λωριδα (δεξια στροφη ελάχιστη ορατότητα) να σφιξει κατι ξυλα που είχε στην οροφή.Εσκασε απο πίσω με 100+ χλμ φορτηγο. Οτι δρομους και να κανουν .. 2
bill999r Δημοσ. Σάββατο στις 03:14 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:14 μμ 26 λεπτά πριν, vasilllis είπε δρομους και να κανουν Έτσι ακριβώς φίλε μου, αν δεν μπούνε κάμερες παντού, και αν δεν αρχίσει να κόβει κώλους η τροχαία, δεν πρόκειται να σταματήσουν τα θανατηφόρα. Κάθε μέρα ακούμε και κάποιο ακόμα πιο ακραίο τροχαίο. Όλα οφείλονται σε κακούς και απρόσεκτους οδηγούς. Κανένας δρόμος δεν προκάλεσε θανατηφόρο δυστύχημα μόνος του. Η Εσθονία φέτος έκλεισε έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς ούτε ένα θύμα από τροχαίο. Στη Σουηδία οι ορθοπεδικές κλινικές νοσηλευουν κυρίως περιστατικα άσχετα με τροχαία ατυχήματα καθώς υπάρχει πρόληψη. Εδώ στη μπανανία καθημερινά σκοτώνεται κόσμος λες και έχουμε πόλεμο. Πραγματικά το μικρό μου μυαλό δεν μπορεί να αντιληφθεί αυτή την απάθεια των Ελλήνων . Ο κίνδυνος είναι καθημερινός και άμεσος και παρόλα αυτά δεχόμαστε να κυκλοφορούμε εμείς και τα παιδιά μας σε τέτοιες πρωτόγονες συνθήκες. Δηλαδή δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι είναι θέμα χρόνου το κακό να έρθει στην πόρτα μας; 34 λεπτά πριν, vasilllis είπε ξεπατωνονται στην δουλεια Και καλά κάνουν κ έρχονται. Αλλά μόλις περάσουν τα σύνορα, ξεχνάνε κάθε οδηγική παιδεία που εφαρμόζουν στην χώρα τους και πάνε τέρμα με τα τανκ SUV. Δεν ξέρω αν έχεις ταξιδέψει στα Βαλκάνια, αλλά εγώ που έχω πάει οδικώς πολλές φορές σε αυτές τις χώρες, μπορώ να σου πω ότι εκεί οι συγκεκριμένοι είναι Παναγίες. Σε όλο το οδικό τους δίκτυο υπάρχουν συνεχώς κάμερες, κάμερες σε εισόδους και εξόδους χωριών, ακόμα και σε διασταυρώσεις. Μπλόκα συνεχώς από τροχαία. Και τους βλέπεις του μάγκες με 90 και να σέβονται διπλές γραμμές και σήματα. Εδώ όμως είναι Ελλάδα. Στα παπάρια μας... 2
dtk-386 Δημοσ. Σάββατο στις 03:44 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:44 μμ 1 ώρα πριν, vasilllis είπε το καλοκαιρι τις κρυβουν τις ταμπελες? Καλοκαίρι έχει μεγάλη κίνηση και από Έλληνες αλλά κυρίως από ξένους. Τα διόδια ας πούμε της Ασπροβάλτας κατασκευάστηκαν εκ των υστέρων σε εντελώς λάθος σημείο που η ουρά ξεπερνά πολλές φορές τις ταμπέλες. Και από μακριά δεν βλέπεις γιατί δεν έχεις ορατότητα. Τέλος πάντων ξανά φταίει ο πολίτης που τρέχει. Ας το ρίξουμε εκεί. 1
cumulus Δημοσ. Σάββατο στις 03:52 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:52 μμ Πρέπει να το καταλάβουμε ή δημοσιο με λίγα διοδια ,αλλα και χάλια δρόμους ή ιδιώτης και μια περιουσία διοδια . 1
bill999r Δημοσ. Σάββατο στις 05:56 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:56 μμ 2 ώρες πριν, cumulus είπε Πρέπει να το καταλάβουμε ή δημοσιο με λίγα διοδια ,αλλα και χάλια δρόμους ή ιδιώτης και μια περιουσία διοδια . Δρόμοι χωρίς καθόλου διόδια δεν παίζουν; Ή έστω τύπου Τουρκίας που είναι αποκλειστικά ηλεκτρονικά. Οι Τούρκοι περνάνε αποκλειστικά με tag ενώ οι τουρίστες χρεώνονται βάσει πινακίδας και πληρώνουν στο τελωνείο εξερχόμενοι από τη χώρα. Βουλγαρία κ Ρουμανία έχουν εδώ και χρόνια βινιετα. Η Ελλάδα έχει ουρές για να βολεύονται τα κομματοσκυλα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα