Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάντα μας φταίνε οι άλλοι το κράτος οι πολιτικοί κ.λ.π. Εμείς είμαστε αθώεες περιστερές.

Ναι δεν έχουμε και τους καλύτερους δρόμους , τον ελεγχο πουη πρέπει αλλά ρε παιδιά ο Ελληνας οδηγεί χωρίς αυριο ακόμη και σε δρόμους που περνάει πρώτη φορά και δεν ξέρει τα κουσούρια τους.

Γυριζα απόψε στο εξοχικό στην παραλία μετά από βόλτα.Χαμός από αυτοκίνητα ξένων προς την περιοχή που είχαν πάει για μπάνιο και γύριζαν οδηγώντας σαν τρελλοί  σε ένα στενό επαρχιακό δρόμο με επικίνδυνες στροφές.Σε κάθε στροφή έβγαινα έξω από το οδόστρωμα γιατί έτρεχαν σαν σφήκες οδηγώντας με ταχυτητα  στη μέση του δρόμου και θα έπεφταν πάνω μου. Ευτυχώς εφτασα σώος. Μετά μας φταίνε οι δρόμοι.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Μετά μας φταίνε οι δρόμοι

Ο σχεδιασμος του δρομου μπορει εμμεσα να ελεγξει σε ενα ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ μεγαλο βαθμο την συμπεριφορα των οδηγων μονο με passive features

• Like 1
Δημοσ.

Κάνω πολλά χιλιόμετρα στην Εθνική οδό, από Αθήνα έως Αλεξανδρούπολη.

Η κατάσταση σε μερικά σημεία της δεξιάς λωρίδας είναι άκρως επικίνδυνη, δεν εννοώ να έχει μια λακούβα αλλά να λείπουν ολόκληρα κομμάτια. 

Δεν το συζητάω καν όταν οδηγείς το βράδυ με βροχή ή χιόνια. 

Επίσης ο φωτισμός είναι ελλιπής και σε τυφλώνουν συνέχεια από την απέναντι λωρίδα ανάβοντας τα μεγάλα. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φέτος πήγα διακοπές στη Θάσο, οπότε πέρασα από Εγνατία. Το θέμα είναι ότι επί 15 ημέρες συνολικά ξεκίνησα από Έβρο και πήγα Θάσο, επέστρεψα από Εγνατία Θεσσαλία, έπειτα Φθιώτιδα και ξανά πίσω στον Έβρο. Ξέρετε πόσα μπλόκα και αστυνομικούς πέτυχα αυτές τις μέρες - με τριήμερο 15 Αυγούστου μέσα;;;;

Μηδέν, ούτε ένα, ούτε μια λειτουργική κάμερα, ούτε έναν Ζητά για τα μάτια...

Αντίθετα πέτυχα , άπειρους Ρουμάνους, Βούλγαρους, Σέρβους και άλλους να πανε μαλλιοκουβαρα με suv χιλιάδων ευρώ, πέτυχα γύφτους να σταματάνε όπου βρούνε και να αραζουν την πέτσα τους στην καρότσα του ντατσουν, πέτυχα Ελληναρες να κάνουν αναστροφή όπου να 'ναι ,και το κορυφαίο, καθώς επέστρεφα από Κεραμωτή και έμπαινα στην Εγνατία με κατεύθυνση Θεσσαλονίκη, ελληνικό Peugeot 206 περίμενε ακριβώς στο διάζωμα της εισόδου, με την μούρη αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας για να περάσω εγώ και να μπει αυτός ανάποδα.... Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε πως είναι να μπαίνεις σε μια όσο ταχείας κυκλοφορίας, να εχεις το νου σου στον πίσω καθρέφτη καθώς επιταχύνεις και να βλέπεις να ξεπροβάλει μια μούρη αυτοκινήτου αντίθετα... Εγώ είχα τα παιδιά μου μέσα και το σκατο έφτασε στην κάλτσα.

Ευτυχώς ο Ελληναρας ήταν έμπειρος κ ψημένος οδηγος και περίμενε και δεν έπεσε πάνω μου. Προφανώς έχασε την έξοδο και είπε γτ να μην κάνω μια αναστροφή πάνω στην Εγνατία και να βγω απο εκεί που εισέρχονται αυτοκίνητα στον αυτοκινητόδρομο;;;

Δεν φταίει κανένας δρόμος... Φταίει η αστυνομία και το κράτος που δεν κόβει κώλους και δεν προχωράει σε αμεσες  κατασχέσεις οχημάτων από τέτοιας ζώα που κυκλοφορούν στους δρόμους.

Επεξ/σία από bill999r
  • Like 8
  • Confused 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Axelq είπε

δεν εννοώ να έχει μια λακούβα αλλά να λείπουν ολόκληρα κομμάτια

αυτο μου λεει ενας φιλος απο Σερρες

9 ώρες πριν, bill999r είπε

Φταίει η αστυνομία και το κράτος που δεν κόβει κώλους και δεν προχωράει σε αμεσες  κατασχέσεις οχημάτων από τέτοιας ζώα που κυκλοφορούν στους δρόμους.

Οχι δε θελουμε σκαταστολη

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...