Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, kurkosdr είπε

Ας έβαζες ένα "κατά τη γνώμη μου" μπροστά βρε άνθρωπε, όχι σκέτο "απαισιο υλικο" λες και είναι καμιά αντικειμενική αλήθεια.

Για εμάς που μεγαλώσαμε με το PC και το Playstation, το CD είναι μέρος των παιδικών μας χρόνων και μέρος των δύο laser-powered magic boxes (PC και Playstation) που μας χάρισαν ατελείωτες στιγμές παιχνιδιού και μουσικής.

μα δεν χρειαζεται αγαπητε,το εκανες μεγαλο θεμα..ο καθενας εδω λεει καθε μερα την γνωμη του,εαν δεν αρεσει σε καποιον αλλο δνε σημαινει οτι  ειναι αντικειμενικη.και η δικια σου γνωμη υποκειμενικη ειναι..εξαλου εξαρχης εγω δεν εκανα κριτικη στον ηχο αλλα στο υλικο..προφανως και εσυ εχεις θεμα φανατισμου με το σιντι για να το τραβας τοσο..βλεπω οτι και εσυ κρινεις συναισθηματικα,με νοσταλγια

Αναφορά σε κείμενο

Για εμάς που μεγαλώσαμε με το PC και το Playstation, το CD είναι μέρος των παιδικών μας χρόνων και μέρος των δύο laser-powered magic boxes (PC και Playstation) που μας χάρισαν ατελείωτες στιγμές παιχνιδιού και μουσικής.

οπως κατηγορησες εμενα..αρα ειμαστε το ιδιο "αντικειμενικοι".

παρεπιπτονως ιδια γεννια ειμαστε.λιγο μεγλυτερος.εγω μεγαλωσα και με τα 2,με ολα αυτα που αναφερεις.ημουν στην εφηβεια οταν εγινε η μεταβαση και τα προλαβα και τα 2.αλλα η προτιμηση μου ειναι το βινυλιο.και ολα αυτα που αναφερεις για την διαδικασια σαν μειονεκτημα ειναι μερος της γοητειας του.ειναι οπως το ξυρισμα με ξυραφακια μιας χρησης απεναντι στο παραδοσιακο ξυρισμα,ειναι τελετουργια για εμας το βινυλιο .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...