Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Μόλις έχτισα το νέο μου PC με τα παρακάτω χαρακτηριστικά για επαγγελματική χρήση:

• asrock b650m-hdv/m.2
  • Ryzen 5 8600G
  • G Skill Ripjaws S5 2x16 5600mhz
  • SSD Crucial BX500 (απο το παλιό μου PC, σκοπέυω να τον αντικαταστήσω αργότερα)
  • Be quiet System power 11 450W

Αλλα αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα. Το PC μπαίνει στο Bios κανονικά, γίνεται κανονικά η εγκατάσταση των Windows 10, μπαίνω στην επιφάνεια εργασίας. Αλλά μετά είτε απο την πρώτη είτε σε κάποια επόμενη επανεκκίνηση, το PC αρχίζει τις επαννεκινήσεις πριν καν μπει στο BIOS. Αν τότε αφαιρέσω τον σκληρο, POSTαρει κανονικά. Δοκίμασα με άλλον δίσκο, τα ίδια; δοκίμασα να αλλάξω θέση και καλλώδιο SATA, τα ίδια. Οι δίσκοι αυτοί στο παλιό PC δουλεύουν κανονικά.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να γίνει ή έχω ελλατωματική μητρική?

ευχαριστώ,

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, boudito είπε

Καλησπέρα σας,

Μόλις έχτισα το νέο μου PC με τα παρακάτω χαρακτηριστικά για επαγγελματική χρήση:

• asrock b650m-hdv/m.2
  • Ryzen 5 8600G
  • G Skill Ripjaws S5 2x16 5600mhz
  • SSD Crucial BX500 (απο το παλιό μου PC, σκοπέυω να τον αντικαταστήσω αργότερα)
  • Be quiet System power 11 450W

Αλλα αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα. Το PC μπαίνει στο Bios κανονικά, γίνεται κανονικά η εγκατάσταση των Windows 10, μπαίνω στην επιφάνεια εργασίας. Αλλά μετά είτε απο την πρώτη είτε σε κάποια επόμενη επανεκκίνηση, το PC αρχίζει τις επαννεκινήσεις πριν καν μπει στο BIOS. Αν τότε αφαιρέσω τον σκληρο, POSTαρει κανονικά. Δοκίμασα με άλλον δίσκο, τα ίδια; δοκίμασα να αλλάξω θέση και καλλώδιο SATA, τα ίδια. Οι δίσκοι αυτοί στο παλιό PC δουλεύουν κανονικά.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να γίνει ή έχω ελλατωματική μητρική?

ευχαριστώ,

Καλησπέρα, δοκίμασε bios update σε κάποια καινούρια έκδοση μήπως στρώσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...