Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 minutes ago, whiteman7 said:

Σε 20-30 χρόνια από τώρα πάμε ένα στοίχηματακι ότι όλοι θα κυκλοφορούν με έξυπνα γυαλιά...?

Θα γίνει trend η φάση...

Και εγώ πήγα και έκανα εγχείρηση για να τα βγάλω 🤔

fixed 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, spectaculator είπε

Έξυπνα γυαλιά, ηλίθιοι χρήστες...

Πρόβατα είμαστε που μας ταΐζουν σανό αντί να μας ταΐζουν τριφύλλι για να τους κάνουμε γάλα γιατί νομίζουν ότι είμαστε άλογα.

Νομίζουν ότι με όλα αυτά τα τεχνολογικά που μας δίνουν εμείς τα πρόβατα θα φτιάξουμε κατευθείαν τυρί και μάλιστα Ροκφόρ για να πλουτίσουν οι φτωχοί και να φτωχύνουν οι πλούσιοι ανάλογα τι θέλουν (Ο Φτωχός θέλει να πλουτίσει και ο Πλούσιος να φτωχύνει) (Σύνδρομο του Ρομπέν των Δασών ότι εμείς οι φτωχοί θα τα πάρουμε από τους πλούσιους ενω δουλεύουμε γι' αυτούς και τους κάνουμε πλουσιότερους)

Σημείωση :

Τώρα ποιος είναι χαζός αυτός που τα φτιάχνει, αυτός που τα πουλάει ή αυτός που τα φοράει ;

Πάντως αυτός που τα φοράει είναι σίγουρα στραβός  ενώ αυτός που τα φτιάχνει είναι σίγουρα χαζός γιατί νομίζει ότι φτιάχνοντας τα θα πλουτίσει … Α συγνώμη ο Μαρκ είναι ήδη πλούσιος και τα φτιάνει γιατί τώρα θέλει να φτωχύνει .

Και αυτός που τα πουλάει είναι πουλημένος γιατί για να πουλήσεις πρέπει να πουληθείς ή να ξεπουληθείς κυριολεκτικά.

Ρε λες να κλείσει και η Meta δε θέλω να βγω προφητικός αλλά αυτά που λανσάρουν είναι Αγιοβασιλιάτικα.

Σημείωση 2:

Μήπως παραπάνω έχω κάνει κανένα λάθος συλλογισμό.

Εγώ τι είμαι Πλούσιος ή φτωχός ;

Μια ερώτηση που έχει δύσκολη απάντηση ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αν ζούσα στο 1900 θα θεωρούμουν πλούσιος ενώ τώρα θεωρούμαι φτωχός.

Τελικά τι θέλω ;

Ιδού ή Απορία (Να γίνω άπορος ή να μην γίνω ;) )

Επεξ/σία από alexpap
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο πρόβλημα λύνει.

Καλό μάρκετιγκ κάνει, τίποτα άλλο.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, octa είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο πρόβλημα λύνει.

Την ανάγκη τέτοιων εταιρειών για "καινοτομία"... 🙃

Δημοσ.

Η πρώτη μου σκέψη οταν ειδα τα γυαλια που φοραει ο μαρκ ηταν λες και ειναι γυαλιά μυωπίας και του δείχνουν πως πηγε το προϊόν που σκέφτηκε για άλλη μια φορά :

Τι έγινε ρε παιδιά? 

https://media.tenor.com/NeROkf1VREMAAAAM/aparadektoi-spyros.gif 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...