Pyr Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Σπουδάζω Φυσική και θα ακολουθήσω την Πειραματική Πυρηνική Φυσική. Θέλω να μου πείτε γνώμες και ότι πιστεύετε ότι αξίζει. Κάτι το οποίο θα πρέπει να ξέρω. Πώς είναι να κάνω πτυχιακή σε αυτό το τομέα κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
filip123go Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 12 minutes ago, Pyr said: Σπουδάζω Φυσική και θα ακολουθήσω την Πειραματική Πυρηνική Φυσική. Θέλω να μου πείτε γνώμες και ότι πιστεύετε ότι αξίζει. Κάτι το οποίο θα πρέπει να ξέρω. Πώς είναι να κάνω πτυχιακή σε αυτό το τομέα κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Λιώνεις στο διάβασμα, βγάζεις βαθμό πτυχίου από 8 και πάνω, και φεύγεις έξω μόλις πάρεις το χαρτί στα χέρια σου. Αλλιώς Ελλάδα, θα κάνεις ιδιαίτερα σε μαθητές Λυκείου (αν είσαι τυχερός). 1
Pyr Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 5 ώρες Ναι ξέρω γενικά έχω καλούς βαθμούς στα μαθήματα και έχω πάρει και 10. Φυσικά και έχω σκοπό να φύγω εξωτερικό μίας που εδώ δεν... Αλλά γενικά υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρω για αυτό τον τομέα; πως είναι να κάνω πτυχιακή εργασία σε αυτό το αντικείμενο; πως είναι η ζωή ενός πειραματικού Πυρηνικού Φυσικού;κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα