dimigar Δημοσ. Τετάρτη στις 02:04 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:04 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, γνωρίζει κανείς πού μπορώ να επισκευάσω μια επώνυμη κατσαρόλα που ξεκόλλησε το ένα χερούλι της (με ποντάρισμα); Περιοχή Αθήνα. Spoiler Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:23 μμ από dimigar 1
hp8 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:20 μμ 5 ώρες πριν, dimigar είπε να επισκευάσω μια κατσαρόλα που ξεκόλλησε το ένα χερούλι της με ποντάρισμα ρώτα σε κάνα φανοποιείο αυτοκινήτων μου έχει ποντα μήπως γίνει δουλειά 1
Ukforthemoment Δημοσ. Τετάρτη στις 07:36 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:36 μμ Φανοποιείο,σε εμπορίες λαμαρινών σιδήρου..........αλουμινάδες; 1
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:28 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:28 πμ Σε μια δικη μου ανοιξα τρύπες στην κατσαρολα και το περασα με 2 πριτσίνια. Αθάνατη !!! 3
dimigar Δημοσ. Πέμπτη στις 08:51 πμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 08:51 πμ 3 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε Σε μια δικη μου ανοιξα τρύπες στην κατσαρολα και το περασα με 2 πριτσίνια. Αθάνατη !!! Καλή ιδέα.
Ukforthemoment Δημοσ. Πέμπτη στις 09:30 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:30 πμ 4 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε Σε μια δικη μου ανοιξα τρύπες στην κατσαρολα και το περασα με 2 πριτσίνια. Αθάνατη !!! Δεν στάζει απο τις τρύπες; 1
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:17 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:17 μμ 7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δεν στάζει απο τις τρύπες; Μπα . Και έχουν περάσει κάμποσα χρονια που το εκανα ... Μια απλη κατσαρόλα ηταν βεβαια και όχι χύτρα που ανεβάζει πιέσεις . 1
georgiouu Δημοσ. Πέμπτη στις 09:08 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:08 μμ An ειναι να τρυπησεις καλυτερα στηριξε με ανοξειδωτες βιδες
xsterg Δημοσ. Πέμπτη στις 09:09 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:09 μμ 15 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε Σε μια δικη μου ανοιξα τρύπες στην κατσαρολα και το περασα με 2 πριτσίνια. Αθάνατη !!! η πριτσινια η βιδες! στεγανοποιεις και με λιγη σιλικονη για υψηλες θερμοκρασιες και εισαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα