dimigar Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, γνωρίζει κανείς πού μπορώ να επισκευάσω μια επώνυμη κατσαρόλα που ξεκόλλησε το ένα χερούλι της (με ποντάρισμα); Περιοχή Αθήνα. Spoiler Επεξ/σία 20 Αυγούστου από dimigar 1
hp8 Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου 5 ώρες πριν, dimigar είπε να επισκευάσω μια κατσαρόλα που ξεκόλλησε το ένα χερούλι της με ποντάρισμα ρώτα σε κάνα φανοποιείο αυτοκινήτων μου έχει ποντα μήπως γίνει δουλειά 1
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου Φανοποιείο,σε εμπορίες λαμαρινών σιδήρου..........αλουμινάδες; 1
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου Σε μια δικη μου ανοιξα τρύπες στην κατσαρολα και το περασα με 2 πριτσίνια. Αθάνατη !!! 3
dimigar Δημοσ. 21 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 3 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε Σε μια δικη μου ανοιξα τρύπες στην κατσαρολα και το περασα με 2 πριτσίνια. Αθάνατη !!! Καλή ιδέα.
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 4 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε Σε μια δικη μου ανοιξα τρύπες στην κατσαρολα και το περασα με 2 πριτσίνια. Αθάνατη !!! Δεν στάζει απο τις τρύπες; 1
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δεν στάζει απο τις τρύπες; Μπα . Και έχουν περάσει κάμποσα χρονια που το εκανα ... Μια απλη κατσαρόλα ηταν βεβαια και όχι χύτρα που ανεβάζει πιέσεις . 1
georgiouu Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου An ειναι να τρυπησεις καλυτερα στηριξε με ανοξειδωτες βιδες
xsterg Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 15 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε Σε μια δικη μου ανοιξα τρύπες στην κατσαρολα και το περασα με 2 πριτσίνια. Αθάνατη !!! η πριτσινια η βιδες! στεγανοποιεις και με λιγη σιλικονη για υψηλες θερμοκρασιες και εισαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα