geoparades Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Καλησπέρα στο φόρουμ ήθελα τη βοήθεια σας.Αλλαξα γραφείο για τον υπολογιστή και όπως είναι φυσικό ξεσυνδεσα όλα τα καλώδια .Όταν τα επανατοποθέτησα η κάρτα γραφικών δε έδινε καθόλου σήμα στην οθόνη.Δοκιμασα και άλλο καλώδιο HDMI και άλλη οθόνη τίποτα.Εβαλα την κάρτα γραφικών δε παλιό υπολογιστή που έχω και λειτουργεί κανονικά.Δοκιμασα και την παλιά κάρτα γραφικών στο pc μου πάλι τίποτα ,σήμα 0.Να σημειώσω πως μέχρι χθες αργά τη νύχτα ο υπολογιστής δούλευε κανονικότατα μια χαρα Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ πολυ
sakisgri Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 5 ώρες πριν, geoparades είπε Καλησπέρα στο φόρουμ ήθελα τη βοήθεια σας.Αλλαξα γραφείο για τον υπολογιστή και όπως είναι φυσικό ξεσυνδεσα όλα τα καλώδια .Όταν τα επανατοποθέτησα η κάρτα γραφικών δε έδινε καθόλου σήμα στην οθόνη.Δοκιμασα και άλλο καλώδιο HDMI και άλλη οθόνη τίποτα.Εβαλα την κάρτα γραφικών δε παλιό υπολογιστή που έχω και λειτουργεί κανονικά.Δοκιμασα και την παλιά κάρτα γραφικών στο pc μου πάλι τίποτα ,σήμα 0.Να σημειώσω πως μέχρι χθες αργά τη νύχτα ο υπολογιστής δούλευε κανονικότατα μια χαρα Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ πολυ Θα έλεγα να δεις αν όλα τα καλώδια του τροφοδοτικού ειναι καλά κουμπωμένα στην μητρική, η ακόμα καλύτερα ξεκούμπωσε τα, και ξανά κούμπωσε τα. Επίσης, βγάλε και ξαναβάλε μία τις μνήμες RAM. Μετά θα δοκίμαζα μια να κάνω reset ta bios. Χωρίς να ειναι στη πρίζα, βγάλε τη μπαταρία της μνήμης bios (μια στρόγγυλη) κράτα πατημένο το κουμπί εκκίνησης για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα, ξανά βάλε τη μπαταρία και δες αν ανάβει. Αν δεν αλλάξει κάτι, μετά δοκίμασε με μόνο μια μνήμη ram πρώτα στη πρώτη θέση, μετά στην άλλη θέση, μετά δοκίμασε το ίδιο με την άλλη μνήμη ram. Αν πάλι δεν αλλάξει κάτι, θα δοκίμαζα το τροφοδοτικό από το παλιό pc σε αυτό.
geoparades Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα Θα τα δοκιμάσω όλα αυτά ένα προς ένα και θα επανέλθω να ενημερώσω , ευχαριστώ πάρα πολυ
Xristaras12 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα όταν άνοιξες το σύστημα σου έγραψε τίποτα στο bios περι λάθος ώρας κλπ; εαν ναι έχει γυρίσει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Εαν ο επεξεργαστής έχει ενσωματωμένα γραφικά τότε η έξοδος των γραφικών εχει γυρίσει εκει και θα πρέπει να συνδέσεις την οθονη στις υποδοχές της μητρικής και να γυρίσεις την έξοδο απο igpu σε pci-e
geoparades Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μόλις τώρα, Xristaras12 είπε όταν άνοιξες το σύστημα σου έγραψε τίποτα στο bios περι λάθος ώρας κλπ; εαν ναι έχει γυρίσει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Εαν ο επεξεργαστής έχει ενσωματωμένα γραφικά τότε η έξοδος των γραφικών εχει γυρίσει εκει και θα πρέπει να συνδέσεις την οθονη στις υποδοχές της μητρικής και να γυρίσεις την έξοδο απο igpu σε pci-e Oταν άνοιξα ξανά το σύστημα μετα από την τοποθέτηση των καλωδίων δεν έδινε καθόλου σήμα στην οθόνη.Η μητρική έχει ενσωματωμένα γραφικά αλλά έχω αλλάξει επεξεργαστη ,έχω ryzen 5 4500 και κάρτα γραφικών rtx 2060 2 λεπτά πριν, geoparades είπε Oταν άνοιξα ξανά το σύστημα μετα από την τοποθέτηση των καλωδίων δεν έδινε καθόλου σήμα στην οθόνη.Η μητρική έχει ενσωματωμένα γραφικά αλλά έχω αλλάξει επεξεργαστη ,έχω ryzen 5 4500 και κάρτα γραφικών rtx 2060.Μηπως πρέπει να τοποθετήσω ξανά τον παλιό επεξεργαστη με τα ενσωματωμένα γραφικά,για να ανοίξει το pc και μετά να ξανά τοποθετήσω τον ryzen 5; Ή δεν παίζει ρόλο αυτό; 56 λεπτά πριν, sakisgri είπε Θα έλεγα να δεις αν όλα τα καλώδια του τροφοδοτικού ειναι καλά κουμπωμένα στην μητρική, η ακόμα καλύτερα ξεκούμπωσε τα, και ξανά κούμπωσε τα. Επίσης, βγάλε και ξαναβάλε μία τις μνήμες RAM. Μετά θα δοκίμαζα μια να κάνω reset ta bios. Χωρίς να ειναι στη πρίζα, βγάλε τη μπαταρία της μνήμης bios (μια στρόγγυλη) κράτα πατημένο το κουμπί εκκίνησης για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα, ξανά βάλε τη μπαταρία και δες αν ανάβει. Αν δεν αλλάξει κάτι, μετά δοκίμασε με μόνο μια μνήμη ram πρώτα στη πρώτη θέση, μετά στην άλλη θέση, μετά δοκίμασε το ίδιο με την άλλη μνήμη ram. Αν πάλι δεν αλλάξει κάτι, θα δοκίμαζα το τροφοδοτικό από το παλιό pc σε αυτό. Τα δοκίμασα όλα ,μέχρι και το άλλο τροφοδοτικό έβαλα που δεν είναι πολύ παλιό,πιο καινούριο από αυτό που έχω είναι ,αλλά πάλι τίποτα.Δε δινει καθόλου σήμα η κάρτα γραφικών. 1
geoparades Δημοσ. πριν από 42 λεπτά Μέλος Δημοσ. πριν από 42 λεπτά Εβαλα και τον παλιό επεξεργαστη με τα ενσωματωμένα γραφικά μπας και δώσει εικόνα από τη μητρική.Αλλα τώρα δεν ανοίγει καθόλου το pc.Τι γίνεται μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ,δεν υπάρχει αυτό.Μεχρι χθες την νύχτα το pc δούλευε μια χαρά.
nickol-us Δημοσ. πριν από 25 λεπτά Δημοσ. πριν από 25 λεπτά Βγάλε το από το ρεύμα, άνοιξε το, βγάλε μπαταρία μητρικής, κάνε reseat το hardware (μνήμες, gpu) και ξανά προς τα πίσω για να δεις αν ανοίγει
Noreak Δημοσ. πριν από 24 λεπτά Δημοσ. πριν από 24 λεπτά Αν και δινω λιγες πιθανοτητες, δοκιμασε το στο παλιο μερος που το ειχες για την περιπτωση που εχει καποιο θεμα η πριζα. Η παρε ρευμα με μια μπαλαντεζα απο καποιο αλλο σημειο.
geoparades Δημοσ. πριν από 8 λεπτά Μέλος Δημοσ. πριν από 8 λεπτά 15 λεπτά πριν, nickol-us είπε Τα έκανα όλα αυτά αλλά τίποτα δεν ανοίγει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα