Προς το περιεχόμενο

Κάρτα δικτύου "νεκρή" (B660M DS3H)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από popeye68,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο forum. 

Παρακαλώ μια βοήθεια...

Σε μητρική κάρτα gigabyte B660M DS3H έκανα update τους τελευταίους drivers (από το site της gigabyte). 

Όλες οι ενημερώσεις εγκαταστάθηκαν ΟΚ εκτός από τον driver της κάρτας δικτύου που "κολλησε" και δεν έκανε εγκατάσταση. 

Μετά από επανεκκίνηση το pc δεν συνδέεται με το διαδίκτυο. Σαν η κάρτα δικτύου να είναι "νεκρή". Δεν αναβοσβήνουν ούτε τα led/άκια. Σαν να μην έχει καθόλου driver. Πως να της περάσω driver αφού είμαι εκτός δικτύου? Υπάρχει κάποιος τρόπος? 

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί έχω απελπιστεί? 

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από popeye68
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Κάρτα δικτύου "νεκρή" (B660M DS3H)
Δημοσ.

Κατεβασε τον driver στο κινητο και μετα συνδεσε το κινητο στο PC με ενα καλωδιο USB. Μεταφερε το αρχειο στον υπολογιστη και κανε install
...αν αποτυχει παλι δοκιμασε παλιοτερη εκδοση 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sakis han είπε

Κατεβασε τον driver στο κινητο και μετα συνδεσε το κινητο στο PC με ενα καλωδιο USB. Μεταφερε το αρχειο στον υπολογιστη και κανε install
...αν αποτυχει παλι δοκιμασε παλιοτερη εκδοση 

Τον κατέβασα στο κινητό αλλά δεν ξέρω πως να τον μεταφέρω στο pc. Μήπως πρέπει να πειράξω τίποτα στο τηλ? Μια βοήθεια βήμα - βήμα? 

Δημοσ.

α)Συνδεσε το κινητο (ξεκλειδωτο) με καλωδιο USB στον υπολογιστη 
β)Μπες (απο απο τον υπολογιστη) στα αρχεια του κινητου
γ)Βρες τον driver και κανε copy και μετα paste οπου θελεις μεσα στα windows
δ)Κανε τον install (απο τα windows) ....και μπουμ😉

Δημοσ.

Βεβαιώσου κιόλας οτι η κάρτα δικτύου εμφανίζεται και στο bios και είναι ενεργή.

Στην διαχείριση συσκευών η κάρτα δικτύου εμφανίζεται επίσης;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sakis han είπε

α)Συνδεσε το κινητο (ξεκλειδωτο) με καλωδιο USB στον υπολογιστη 
β)Μπες (απο απο τον υπολογιστη) στα αρχεια του κινητου
γ)Βρες τον driver και κανε copy και μετα paste οπου θελεις μεσα στα windows
δ)Κανε τον install (απο τα windows) ....και μπουμ😉

Sorry αλλά από android δεν ξέρω και πολλά. (δεν έχει τύχει να. μεταφέρω αρχεία ξανά) Τι εννοείς ξεκλείδωτο? Μόλις συνδέω pc με κιν. αυτό δείχνει ότι φορτίζει. Επίσης δεν φαίνονται πουθενα τα αρχεία του τηλεφώνου στο pc. (Δεν το διαβάζει, γιατί προφανώς δεν τα έχω συνδέσει σωστά) 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, popeye68 είπε

Sorry αλλά από android δεν ξέρω και πολλά. (δεν έχει τύχει να. μεταφέρω αρχεία ξανά) Τι εννοείς ξεκλείδωτο? Μόλις συνδέω pc με κιν. αυτό δείχνει ότι φορτίζει. Επίσης δεν φαίνονται πουθενα τα αρχεία του τηλεφώνου στο pc. (Δεν το διαβάζει, γιατί προφανώς δεν τα έχω συνδέσει σωστά) 

Γράψε το μοντέλο του κινητού.

Συνήθως κατεβάζεις την μπαρα ειδοποιήσεων και σου έχει επιλογές για την σύνδεση. Θα λεει πχ μονο φόρτιση σε μια επιλογή, απο κάτω θα λέει πχ μεταφορά δεδομένων και κατι αντίστοιχο.

Ξεκλείδωτο εννοούμε να ειναι σε κατάσταση να χρησιμοποιηθεί (να έχεις βάλει δηλαδή το δακτυλικό αποτύπωμα η το πιν/μοτιβο ώστε να ξεκλειδώσει η συσκευή)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε

Βεβαιώσου κιόλας οτι η κάρτα δικτύου εμφανίζεται και στο bios και είναι ενεργή.

Στην διαχείριση συσκευών η κάρτα δικτύου εμφανίζεται επίσης;

Στην διαχείριση συσκευών όλα τα "pci device" είναι εκτός (με κίτρινο θαυμαστικο) επίσης και τα "pci simple communication controller" και "sm bus controller" 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, popeye68 είπε

Στο this PC εκει που φαινονται οι δισκοι δεν στο εμφανιζει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανε μια επαναφορα σε προηγουμενο σημειο

ή

14 λεπτά πριν, popeye68 είπε

Στην διαχείριση συσκευών όλα τα "pci device" είναι εκτός (με κίτρινο θαυμαστικο) επίσης και τα "pci simple communication controller" και "sm bus controller" 

στην καρτα επελεξε δεξι κλικ και κανε rollback drivers

image.png.c2afe4e4b8bd859ed629631ac8d85e11.png

Επεξ/σία από villasg
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sakis han είπε

Στο this PC εκει που φαινονται οι δισκοι δεν στο εμφανιζει?

Οχι Πουθενά δεν φαίνεται το τηλ. 

Εαν δεν μπορέσω να το συνδέσω θα πάω σε άλλο pc θα το φορτώσω σε usb stick και θα το πάρω απο εκεί. Πιστεύω να γίνεται. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, popeye68 είπε

Οχι Πουθενά δεν φαίνεται το τηλ. 

Εαν δεν μπορέσω να το συνδέσω θα πάω σε άλλο pc θα το φορτώσω σε usb stick και θα το πάρω απο εκεί. Πιστεύω να γίνεται. 

Φυσικα και γινεται, αλλα πριν το κανεις δοκιμασε πρωτα αυτο που σου δειχνει ο villasg, μπορει να δουλεψει

Δημοσ.

Φίλε από το κινητό μπορείς να κάνεις ακόμη και wifi tethering (να έχεις internet στον πύργο μέσω του wifi του κινητού) αλλά αν δε γνωρίζεις τα βασικά, πως θα φτάσεις να λύσεις το θέμα με τους drivers;

Πρέπει να βρεις τον τύπο διασύνδεσης κινητού με υπολογιστή, να το αλλάξεις σε μεταφορά αρχείων (αν θες να περάσεις τον driver στο pc) αλλά ταυτόχρονα να γνωρίζεις βασική περιήγηση στα αρχεία του κινητού ώστε να το βρεις...

Το wifi tethering αν στην αναζήτηση ρυθμίσεων γράψεις usb το πιθανότερο είναι οτι θα είναι στα πρώτα αποτελέσματα...

• Λύση
Δημοσ.

Τελικά όλα καλά.. λειτούργησε!!

Φόρτωσα τον driver (lan driver) σε stick/άκι (από άλλο pc), τον εγκατέστησα στο δικό μου pc και όλα ΟΚ.

Ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας..

• Like 1
Δημοσ.

Στην διαχείριση συσκευών έχεις αλλη συσκευή με τρίγωνο η με θαυμαστικό;

Ανέβασε μια εικόνα, μπορεί να χρειάζεται και κάτι άλλο το σύστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...