nchatz Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Το Spotify λανσάρει μια νέα λειτουργία που απευθύνεται σε όσους φιλοδοξούν να γίνουν DJs, επιτρέποντάς τους να προσθέτουν και να προσαρμόζουν τις μεταβάσεις μεταξύ των κομματιών στις playlists τους. Η λειτουργία "Mix", η οποία βρίσκεται σε beta έκδοση, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να συνδυάζουν τραγούδια στις playlists που έχουν δημιουργήσει, ελαχιστοποιώντας τις άβολες παύσεις ή απλώς δημιουργώντας με δημιουργικό τρόπο τη ροή από τραγούδι σε τραγούδι. Όπως αναφέρει το Spotify, η ηχητική μίξη αποτελεί την πιο πρόσφατη αναβάθμιση του Spotify που στοχεύει στο να επιτρέψει στους χρήστες να προσαρμόσουν την εμπειρία ακρόασής τους. Άλλες λειτουργίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα περιλαμβάνουν τη δυνατότητα επιλογής του είδους του Discover Weekly, την αναστολή κομματιών και τη λεκτική αλληλεπίδραση με το AI DJ. Όπως αναφέρεται, το Apple Music διαθέτει παρόμοια λειτουργία AI DJ, το AutoMix, που έρχεται με το iOS 26. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν δεδομένα κυματομορφής και ρυθμού για να βελτιστοποιήσουν το ακριβές σημείο σε κάθε κομμάτι όπου θα προσθέσουν τις μεταβάσεις τους. Τα προκαθορισμένα στυλ περιλαμβάνουν το Fade και το Rise. Μόλις ολοκληρωθούν οι επιλογές, οι χρήστες πατούν Save. Στη συνέχεια, μπορούν να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν τη μικτή έκδοση της playlist τους πατώντας το κουμπί Mix. Οι μικτές playlists μπορούν να κοινοποιηθούν ή οι χρήστες μπορούν να προσκαλέσουν άλλους συνδρομητές να συνεργαστούν. Το Spotify επιτρέπει επίσης τη δημιουργία εξώφυλλων με αυτοκόλλητα και ετικέτες που είναι διαθέσιμα μόνο για μικτές playlists. Όπως σημειώνει το Spotify, η μίξη λειτουργεί καλύτερα με μουσικά είδη που έχουν δημιουργηθεί για ομαλές μεταβάσεις, όπως house και techno. Όταν χρησιμοποιείται η λειτουργία Mix, το Spotify εμφανίζει αυτόματα την τονικότητα και τους χτύπους ανά λεπτό (BPM) για κάθε κομμάτι. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να δουν τραγούδια με παρόμοιους ρυθμούς και Camelot keys και να τα αναδιατάξουν γρήγορα για την πιο φυσική ροή ήχου. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
cpc464 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Πάει και η δουλειά του DJ στην Ίμπιζα δηλαδή;. 5
SabotazNic Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) Έχω την 9.0.72.949 και ακόμα δεν το έχω... Το έχει κανείς στην Ελλάδα? @nat10 είπα κάτι αστείο? Βλέπω πολύ γελάς με τα άρθρα του ινσομνια. Θα έχουν κάποια πλάκα μάλλον Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από SabotazNic 1
TheGrisGrisMan Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) …θυμάμαι σε ένα παλιό πρόγραμμα mp3 (Winamp?), είχε κάποιο plugin, που δημιουργούσε playlists και σου έβαζε αυτόματα μαζί σε σειρά μια λίστα από τα τραγούδια που ήταν στο ίδιο genre και είχαν παρόμοιο bpm… Πολύ καλό feature. Γίνεται άραγε με κάποιο τρόπο και στο Spotify κάτι παρόμοιο? Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από TheGrisGrisMan 1
divnt Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Έβγαλε προσφορά με 4.5 ευρώ premium για 2 μήνες να ξέρετε.
BlackRose56 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Να φανταστώ θα παίζει τα ποίο δημοφιλείς τραγούδια ξανά και ξανά?
Bourdoulas Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 1 ώρα πριν, TheGrisGrisMan είπε …θυμάμαι σε ένα παλιό πρόγραμμα mp3 (Winamp?), είχε κάποιο plugin, που δημιουργούσε playlists και σου έβαζε αυτόματα μαζί σε σειρά μια λίστα από τα τραγούδια που ήταν στο ίδιο genre και είχαν παρόμοιο bpm… Πολύ καλό feature. Γίνεται άραγε με κάποιο τρόπο και στο Spotify κάτι παρόμοιο? Δοκίμασε το mixmoose 1
mants118 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 1 ώρα πριν, divnt είπε Έβγαλε προσφορά με 4.5 ευρώ premium για 2 μήνες να ξέρετε. όντως καλή προσφορά! (και μετά στα 9 ευρώ το μήνα....) 1 ώρα πριν, TheGrisGrisMan είπε …θυμάμαι σε ένα παλιό πρόγραμμα mp3 (Winamp?) αγαπημένο θέμα αυτές τις μέρες στα ΚΑΠΗ όλης της χώρας 😛 (κι εμένα μου έχει λείψει το winamp....) 2
lector Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μαλιστα, θα καθεται ο αλλος δηλαδη να ταιριαζει κυματομορφες (χωρις υπολογισμο bpm και μετρου) απλα για να βαλει μια λιστα να παιζει, οκ συγχαρητηρια. Genius. Οσο για το απλο crossfade, ενταξει το ειχε το winamp εδω και 25 χρονια, μπραβο και παλι στα τσακαλια. 1 ώρα πριν, mants118 είπε (κι εμένα μου έχει λείψει το winamp....) Χρησιμοποιω κανονικα καθημερινα στα windows 10 την εκδοση 2.80 του 2002 για να ακουω mp3, δε σπαει δε χαλαει. 1
panosp1 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Quote Όπως αναφέρεται, το Apple Music διαθέτει παρόμοια λειτουργία AI DJ, το AutoMix, που έρχεται με το iOS 26. 26 ????
SabotazNic Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 41 λεπτά πριν, lector είπε Μαλιστα, θα καθεται ο αλλος δηλαδη να ταιριαζει κυματομορφες (χωρις υπολογισμο bpm και μετρου) απλα για να βαλει μια λιστα να παιζει, οκ συγχαρητηρια. Genius. Οσο για το απλο crossfade, ενταξει το ειχε το winamp εδω και 25 χρονια, μπραβο και παλι στα τσακαλια. Το άρθρο λέει ότι θα μπορεί ΚΑΙ να επεξεργαστεί από τον χρήστη η κυματομορφη κτλ Όσο για το crossfade, υπάρχει από την αρχή στο Spotify 1
YngwieMalmsteen Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 8 ώρες πριν, panosp1 είπε 26 ???? Τώρα, σε ό,τι αφορά το Spotify, πληρώνω premium από το 2018. Πριν 3 ημέρες το ακύρωσα και τα μετέφερα όλα (playlists, αγαπημένα, κτλ) σε Apple Music. Συγγνώμη αγαπητό μου Spotify, αλλά δεν έχεις προσθέσει σχεδόν τίποτα τόσα χρόνια, και απλά ανεβάζεις τιμή. Το 8.99€ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. 75€ ετήσιο στο Apple Music, 108€ το Spotify. Ας φάω αυτά τα 33 έξτρα euro σε παϊδάκια... Too little, too late, που λένε και στο χωριό μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα