Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 minutes ago, chill said:

"Ρε φίλε, ΑΜΕΑ τι θέλει να κάνει 12 το βράδυ; Ας κάτσει σπίτι του να πούμε ο ανάπηρος που θέλει και εξόδους βραδιάτικα".

Btw, ΑΜΕΑ εδώ για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις 😛 

νομιζω οτι εισαι ΑΜΕΑ στα χαρτια

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

νομιζω οτι εισαι ΑΜΕΑ στα χαρτια

Θα μουν πραγματικά ευτυχής αλλά δυστυχώς όχι.

Δημοσ.

Άμα ξέρεις 5 κολλυβογράμματα γράψτο σωστά με φωτογραφίες ημερομηνία και ώρα και στείλτο στο πιο πάνω κλιμάκιο και στο δήμο. Φυσικά θα πρέπει να ζητά να ακυρώσουν όλες τις κλήσεις που κόπηκαν σε ανάλογο καθεστώς, μη σωστής σήμανσης κτλ. 

Ζητά να μαθεις και τις ενέργειες που έχουν  κάνουν οι αρχές για την σωστή σήμανση συμπεριλβανοντας ονομαστικά τον διευθυντή, 

φυσικα και πληρώνεις το πρόστιμο στην περίοδο που σου έχει καθοριστεί και ζητάς την επιστροφή του βάζοντας λογαριασμό τράπεζες. 
κανε και μια κοινοποίηση στα τοπικά μέσα 

ραδιοφωνα και site 

πάντα ενυπόγραφα 

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dkstopo είπε

Άμα ξέρεις 5 κολλυβογράμματα γράψτο σωστά με φωτογραφίες ημερομηνία και ώρα και στείλτο στο πιο πάνω κλιμάκιο και στο δήμο. Φυσικά θα πρέπει να ζητά να ακυρώσουν όλες τις κλήσεις που κόπηκαν σε ανάλογο καθεστώς, μη σωστής σήμανσης κτλ. 

Ζητά να μαθεις και τις ενέργειες που έχουν  κάνουν οι αρχές για την σωστή σήμανση συμπεριλβανοντας ονομαστικά τον διευθυντή, 

φυσικα και πληρώνεις το πρόστιμο στην περίοδο που σου έχει καθοριστεί και ζητάς την επιστροφή του βάζοντας λογαριασμό τράπεζες. 
κανε και μια κοινοποίηση στα τοπικά μέσα 

ραδιοφωνα και site 

πάντα ενυπόγραφα 

με τι δικαιολογία;Οτι δεν το είδε;

Δημοσ.
2 hours ago, gakost said:

Επίσης καλό ειναι να σεβόμαστε τον συνάνθρωπο

⬇️ ☣️

16 hours ago, 2MM said:

Ο σεβασμος κερδιζεται . 

15 hours ago, primeragt said:

Ο σεβασμός κερδίζεται δεν απαιτείται.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, chill είπε

Θα μουν πραγματικά ευτυχής αλλά δυστυχώς όχι.

τη τρέλλα μου μεσα ,τα ΑΜΕΑ ΑΞΙΖΟΥΝ το σεβασμό ΟΛΩΝ ! 

(και δεν ειμαι ΑΜΕΑ)

Δημοσ.
2 hours ago, GiorgosT said:

Το βασικότερο όλων. Αν ο μόνος τρόπος είναι ο φόβος του προστίμου, έχουμε αποτύχει...

σε αυτο αποτύχαμε σαν είδος αστο αυτό ακομη και στης χωρες που της θεωρουμε πολιτισμενες κλπ οπου δεν υπαρχει ελεγχος κανουν πολυ χειροτερα απο αυτα  , ειπαμε να συνυπάρχουμε όλοι μαζι περα απο αυτό 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, apogeexl είπε

τη τρέλλα μου μεσα ,τα ΑΜΕΑ ΑΞΙΖΟΥΝ το σεβασμό ΟΛΩΝ ! 

(και δεν ειμαι ΑΜΕΑ)

Δεν είναι "τα" , δεν είναι αντικείμενα αλλά άνθρωποι κανονικοί όπως εσύ οπότε είναι "οι", οι ΑμεΑ

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Δεν είναι "τα" , δεν είναι αντικείμενα αλλά άνθρωποι κανονικοί όπως εσύ οπότε είναι "οι", οι ΑμεΑ

ΝΑΙ καλα ,ΤΑ α τ ο μ α .το ανθρωποι εννοειται.χαιρετίσματα .

Επεξ/σία από apogeexl
Δημοσ.
Μόλις τώρα, apogeexl είπε

ΝΑΙ καλα ,ΤΑ α τ ο μ α .το ανθρωπ-οι εννοειται.χαιρετίσματα .

Δεν είναι τα άτομα, είναι Ανθρωποι με Αναπηρία, ΑμεΑ, το οποίο ισχύει εδώ και 25 χρόνια.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

με τι δικαιολογία;Οτι δεν το είδε;

Μη σωστής σήμανσης, αν και έχω βάσιμες υποψίες ότι ουσιαστικά έχουν στήσει ξόβεργες εκεί για να τσιμπάει ο Δήμος. 
ακριβως με αυτό το τρόπο την έχω πατησει και εγω έξω από σούπερ. Γίνεται χαμός και κάποιος έχει παρκάρει μέσα σε χώρο ΑΜΕΑ περιμένοντας μέσα στο αυτοκίνητο. Τον ´κατσιαδιαζώ´ για την στάση του και παρκάρω απέναντι θεωρώντας ότι είμαι κωλοφαρδος που βρηκα . Όταν κατέβηκα με ρώτησε γιατί του την είπα ενώ έκανα το ίδιο. Κοιτώντας πολύ προσεκτικά ειδα ότι είχε πέσει η πινακίδα στην μεριά μου και η μπλε διαγράμμιση έπρεπε να την ψάξεις. Φυσικά το πήρα και έφυγα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Δεν είναι τα άτομα, είναι Ανθρωποι με Αναπηρία, ΑμεΑ, το οποίο ισχύει εδώ και 25 χρόνια.

πες το στη google και τον AI Assistant αυτο...

amea ai assistant.png

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...