Athoz Δημοσ. χθες στις 12:42 μμ Δημοσ. χθες στις 12:42 μμ (επεξεργασμένο) 15 hours ago, alfaeffe said: Η τελευταια εκδοση ειναι η 07312025. Ξαναέτρεξα το update και πήγε στην έκδοση που αναφέρεις. Ευχαριστώ Επεξ/σία χθες στις 01:21 μμ από Athoz
vforvaggelis Δημοσ. χθες στις 01:40 μμ Δημοσ. χθες στις 01:40 μμ Στις 5/9/2025 στις 11:59 ΠΜ, Mr_Terror είπε Δοκίμασε να σπρώξεις την κάρτα με μια κάρτα αναλήψεως. Βοηθάει πολύ να σπρώξεις την κάρτα μέσα γιατί με το δάκτυλο είναι ζόρικο. Μπαινει και κανει κλικ οτι κουμπωσε αλλα μετα απο 1-2 δευτερολεπτα ξεκλικαρει και το εκοξευει εξω σαν ελατηριο! 2 ώρες πριν, OmeletaMAN είπε Καλημέρα. Έχει κάποιος εύκαιρο το αρχείο image του λειτουργικού συστήματος? Έκανα αναβάθμιση στο δικό μου, κάτι δεν πήγε καλά και τώρα δεν μπουτάρει. https://limewire.com/d/Q2P6C#6eeQWg9eOH
Vasilis 07 Δημοσ. χθες στις 02:31 μμ Δημοσ. χθες στις 02:31 μμ Υπάρχει κάποιος λόγος να κάνουμε αναβάθμιση στην κονσόλα ?
kaklikos Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Και με ποιον τροπο κανουμε update? Χρειαζομαστε ειδικο καλωδιο; ΟΤΑ κανει αναβαθμιση;
kajwbtfe Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 11 λεπτά πριν, kaklikos είπε Και με ποιον τροπο κανουμε update? Χρειαζομαστε ειδικο καλωδιο; ΟΤΑ κανει αναβαθμιση; Ένα απλό otg καλώδιο type c σε type c ιδανικά,το συνδέεις είτε στο κινητό σου ή με ένα στικάκι wifi.Πας στις ρυθμίσεις και ενεργοποιείς το wifi και κάνεις ota update.
nikx Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 8 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε Υπάρχει κάποιος λόγος να κάνουμε αναβάθμιση στην κονσόλα ? Well ,την έχω πάνω από χρόνο την κονσόλιτσα χωρίς update και μπορώ να πω σίγουρα οχι.
zio10 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Στις 6/9/2025 στις 6:34 ΜΜ, Athoz είπε https://docs.google.com/spreadsheets/d/1641_gSXh9PUKs68gr8EjVxjiT59Ly8SLwvkPKSSizM0/edit?usp=sharing Εδώ είναι η λίστα με τα παιχνίδια (αρχεία) που είχε μέσα. Έσβησα παιχνίδια από gameboy και κάποιες παλιές κονσόλες για να κάνω χώρο για το portmaster. Έβαλα Half Life, GTA Vice city, ReVolt και Serious Sam και τα σπάνε, πάνε μπάλα. Το HL έχει 37-67 FPS και παίζεται πολύ ευχάριστα. Δοκιμάζοντας το GTA VC στο PSP έκανε σπασίματα και τα γραφικά δεν ήταν τόσο καλά όσο το PortMaster που τρέχει native σαν Linux. Επίσης έκανα UPDATE την κονσόλα και κατέβηκε έκδοση σε 29032025 03292025. Την έχω καιρό και έχω ασχοληθεί ελάχιστα. Δεν ήξερα καν ότι μπορεί να παίξει τέτοιου είδους παιχνίδια, πολύ σημαντικό για τόσο φτηνό μηχάνημα!
infin1tyGR Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 25 minutes ago, nikx said: Well ,την έχω πάνω από χρόνο την κονσόλιτσα χωρίς update και μπορώ να πω σίγουρα οχι. Ε ναι, πώς θα ξέρεις αν κάποιο update βελτιώνει το performance σε ορισμένους emulators αν δεν δοκιμάσεις; Είσαι σίγουρος κιόλας... 1
Mr_Terror Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Η αναβάθμιση γίνεται εύκολα και καλό είναι να γίνεται γιατί διορθώνει και βελτιώνει το λειτουργικό.
nikx Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες To μονο σιγουρο ειναι οτι πηρε απαντησεις το παιδι που ρωτησε.
vforvaggelis Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Το λοιπον οσον αφορα το προβλημα με την sd που την πεταει εξω, εβαλα ενα χαρτακι και σφηνωσε οποτε κομπλε. Παρατηρησα οτι ειναι λιγο χαωτικο οσον αφορα τα παιχνιδια. πχ εχει το super famicom ΚΑΙ το super nintendo. Εχει ουσια αυτο; Ιδια κονσολα δεν ειναι; Και οι ονομασιες σε μερικα παιχνιδια ειναι λιγο για το 🍆, μου εχει ας πουμε το Final Fight 3 με ονομασια FF3. Ok βλεπω την εικονα και αντιλαμβανομαι το παιχνιδι αλλα θα μου αρεσε να ηταν ομορφη η ολη δομη. Τελος παρατηρησα ενα αλλο προβληματακι, οταν ανοιγει η κονσολα εχει τον ηχο στο 100% κατι που δεν ειναι βολικο. Το χαμηλωνω αλλα αμα κλεισω την κονσολα (απο το power button) και την ανοιξω παλι ο ηχος επανερχετε στο 100%!
alfaeffe Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 7 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε Τελος παρατηρησα ενα αλλο προβληματακι, οταν ανοιγει η κονσολα εχει τον ηχο στο 100% κατι που δεν ειναι βολικο. Το χαμηλωνω αλλα αμα κλεισω την κονσολα (απο το power button) και την ανοιξω παλι ο ηχος επανερχετε στο 100%! Αυτο δεν ισχυει σε εμενα. Το κλεινω με 0 volume και μου ξεκιναει με 0 ξανα. Αν δεν εχεις κανει το update στην τελευταια εκδοση, δοκιμασε το.
vforvaggelis Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 18 λεπτά πριν, alfaeffe είπε Αυτο δεν ισχυει σε εμενα. Το κλεινω με 0 volume και μου ξεκιναει με 0 ξανα. Αν δεν εχεις κανει το update στην τελευταια εκδοση, δοκιμασε το. Την τελευταια εχω.
foler79 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Στις 6/9/2025 στις 12:33 ΜΜ, netlag είπε Παρέλαβα και γω. Την πήρα γύρω στα 21 ευρώ. Έκανα με το imageUSB κλώνο σε μιά samsung SD και έτρεξε μια χαρά. Φοράει ArkOS. Η οθόνη είναι εξαιρετική, με φοβερή φωτεινότητα. Η μπαταρία κρατάει πολύ. Έχει και τα πολύ διάσημα παιχνίδια της Nintendo που λείπουν από το Anbernic RG CUBEXX που επίσης έχω. Το οποίο RG CUBEXX, ok είναι πιο ποιοτική συσκευή overall, αλλά κοστίζει τα τριπλάσια, και δεν το λές ούτε μιση φορά καλύτερο από αυτό εδώ. Τρομερό VFM, κακώς δεν πήρα και δεύτερο... Έκανα την διαδικασία και εγώ με το imageusb και στο τέλος στο 100% μου έβγαλε extend partition: failed to reload media, υποψιάζομαι ότι φταίει ότι κλίκαρα την επιλογή extend/ add partition . Την έβαλα όμως στο μηχανάκι και παίζει μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα