airtrelomike13 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου Καλησπερα Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση για τη κουζινα 24"" για να μπορεί η μητέρα μου να βλεπει μέσω της εφαρμογής cosmote tv σειρές. Η τηλεόραση να ειναι τελευταίας τεχνολογίας και καλή. Μπορείτε να μου προτείνετε μια?
Nabuko Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Μπορείτε να μου προτείνετε μια? Μπάτζετ αδιάφορο?
airtrelomike13 Δημοσ. 21 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Μπάτζετ αδιάφορο? Σωστά. Μεχρι 150-180
Nabuko Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 9 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Σωστά. Μεχρι 150-180 Οι καινούριες έχουν συνήθως 2 ποδαράκια στις άκρες και υπάρχουν και αυτές με το ένα μεγάλο πόδι/βάση στη μέση. Το σημείο που θα την τοποθετήσεις σε βολεύουν και οι 2 περιπτώσεις?
airtrelomike13 Δημοσ. 21 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, Nabuko είπε Οι καινούριες έχουν συνήθως 2 ποδαράκια στις άκρες και υπάρχουν και αυτές με το ένα μεγάλο πόδι/βάση στη μέση. Το σημείο που θα την τοποθετήσεις σε βολεύουν και οι 2 περιπτώσεις? Δεν θα τη τοποθετήσω σε τοίχο. Σε ένα επιπλο πανω θα τη τοποθετησω. Με βολεύει αυτό στη μέση
chvnce Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου Δεν υπάρχει δυνατότητα έστω για 32''; Θα της γίνουν τα μάτια κουμπότρυπες, της γυναίκας. Κατά τ' άλλα, για ν' απαντήσω, δεν υπάρχει νόημα να κοιτάς πολλά-πολλά σ' αυτά τα μεγέθη. Πάρε τη φθηνότερη. 1
smpt Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Πήρα μια toshiba 24" ( vestel) με google tv 11 πριν 2 χρόνια. Της έβαλα και μια vesa βάση για να την σηκώσω πιο ψηλά. Για την κουζίνα μια χαρά. Είναι λίγο αργή και έφαγα χρόνο για να φέρω κάπως τα χρώματα. Επεξ/σία 24 Αυγούστου από smpt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα