airtrelomike13 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Καλησπερα Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση για τη κουζινα 24"" για να μπορεί η μητέρα μου να βλεπει μέσω της εφαρμογής cosmote tv σειρές. Η τηλεόραση να ειναι τελευταίας τεχνολογίας και καλή. Μπορείτε να μου προτείνετε μια?
Nabuko Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 2 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Μπορείτε να μου προτείνετε μια? Μπάτζετ αδιάφορο?
airtrelomike13 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 11 ώρες 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Μπάτζετ αδιάφορο? Σωστά. Μεχρι 150-180
Nabuko Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 9 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Σωστά. Μεχρι 150-180 Οι καινούριες έχουν συνήθως 2 ποδαράκια στις άκρες και υπάρχουν και αυτές με το ένα μεγάλο πόδι/βάση στη μέση. Το σημείο που θα την τοποθετήσεις σε βολεύουν και οι 2 περιπτώσεις?
airtrelomike13 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 10 ώρες 6 λεπτά πριν, Nabuko είπε Οι καινούριες έχουν συνήθως 2 ποδαράκια στις άκρες και υπάρχουν και αυτές με το ένα μεγάλο πόδι/βάση στη μέση. Το σημείο που θα την τοποθετήσεις σε βολεύουν και οι 2 περιπτώσεις? Δεν θα τη τοποθετήσω σε τοίχο. Σε ένα επιπλο πανω θα τη τοποθετησω. Με βολεύει αυτό στη μέση
chvnce Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δεν υπάρχει δυνατότητα έστω για 32''; Θα της γίνουν τα μάτια κουμπότρυπες, της γυναίκας. Κατά τ' άλλα, για ν' απαντήσω, δεν υπάρχει νόημα να κοιτάς πολλά-πολλά σ' αυτά τα μεγέθη. Πάρε τη φθηνότερη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα