Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Youtube Downloader HD που ειναι free και κατεβάζεις σε οτι ανάλυση θέλεις

Επεξ/σία από vorlon68
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, fotochris είπε

από παντού, και σε διάφορες συσκευές. 

Όχι εννοώ πως έκανε την συνδρομή. Με την μέθοδο από το iOS ή διαφορετικά;

Δημοσ.

Θα μπορούσε τουλάχιστον να έχει περιορισμένη πρόσβαση σε λίγα βίντεο ανά ημέρα αλλά με ανάλυση 720. 

Δημοσ.
6 hours ago, fwtonio said:

Και πολύ καλά έκανες!

Αυτό και μόνο αποδεικνύει περίτρανα πόσο απατεώνες είναι αυτές οι πολυεθνικές.

Αλλά σε κάτι τέτοια, η ΕΕ κάνει τα στραβά μάτια...

Δεν κατάλαβα πως το εννοείς, τί ακριβώς αποδεικνύει περίτρανα μάλιστα την απαταιωνια; Ότι ο Νιγηριανός έχει υποπολλαπλάσια αγοραστική δύναμη από τον Δυτικό;

Και που ακριβώς κάνει τα στραβά μάτια η ΕΕ στη Νιγηρία.

Ειλικρινά θα ήθελα να αναπτύξεις λίγο το σκεπτικό σου γιατί δεν καταλαβαίνω καθόλου τί εννοείς.

• Like 2
Δημοσ.
12 hours ago, Nik35 said:

Μια χαρά δουλίτσα γίνεται με το yt-dlp . Και ανάλυση διαλέγεις, και playlists κατεβάζει αρκεί να μην φοβάσαι τη γραμμή εντολών...

Ότι καλύτερο το yt-dlp. Απλά χρησιμοποιήστε ένα burner account και όχι το κανονικό σας. Αν κατεβάζετε πολλά βίντεο κάθε μέρα παίζει να σας μπανάρει το YouTube και να μην μπορείτε να δείτε κανένα βίντεο αν δεν είστε signed in. Συνέβει σε φίλο.

Μπανάρει = περιορισμό στον λογαριασμό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, BadBoy είπε

Προσπάθησα να το εγκαταστήσω στο ubuntu αλλά τα μισά dependencies λείπουν από τα repos. Δεν είμαι εγώ για frontend ... keep it simple (backend)

1 ώρα πριν, PadPoet είπε

Ότι καλύτερο το yt-dlp. Απλά χρησιμοποιήστε ένα burner account και όχι το κανονικό σας. Αν κατεβάζετε πολλά βίντεο κάθε μέρα παίζει να σας μπανάρει το YouTube και να μην μπορείτε να δείτε κανένα βίντεο αν δεν είστε signed in. Συνέβει σε φίλο.

Μπανάρει = περιορισμό στον λογαριασμό.

Δεν το χρησιμοποιώ με login στον λογαριασμό μου. Δεν κατεβάζω και τόσο πολύ από youtube αλλά δουλεύει μια χαρά χωρίς login. Υπάρχει πλεονέκτημα να κάνεις login ?

Επεξ/σία από Nik35
Δημοσ.
39 minutes ago, Nik35 said:

Προσπάθησα να το εγκαταστήσω στο ubuntu αλλά τα μισά dependencies λείπουν από τα repos. Δεν είμαι εγώ για frontend ... keep it simple (backend)

Δεν το χρησιμοποιώ, αλλά στο Github page λέει ότι είναι σε  Flatpak και Snap packages. Ποια dependencies σου λείπουν;

Δημοσ.
13 hours ago, BadBoy said:

Φυσικά και υπάρχει λόγος.

1. Για μένα είναι πιο απλό το command line. 1-2 εντολές χρησιμοποιώ συνήθως. Αλλά και κάτι πιο advanced να θέλω, είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν θα υπάρχει στο GUI.
2. Το συγκεκριμένο δεν έχει support για MacOS.
3. Με το παραπάνω (πριν το V2025.8.0) δεν είχες πάντα το latest version του yt-dlp (που στο youtube παίζει ρόλο).
4. Σίγουρα πιο ελαφρύ το CLI.

Γενικά, προσωπικά δεν είμαι fan των GUI στα πάντα. Συνάδελφοι πχ χρησιμοποιούν GUI για το git. Εγώ ούτε να τα δω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...