fwtonio Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) Εντελώς άβολο... μην πω τίποτα χειρότερο... Τα αγαπημένα έγιναν λίστα εκεί που τα είχες full screen και μεγάλα. Τα αγαπημένα συγχωνεύτηκαν με τις επαφές και δεν μπορείς στα αγαπημένα να αλλάξεις την σειρά τους και είναι μόνο αλφαβητικά. Στην αρχική σελίδα (που είναι τραγική) τα αγαπημένα έχουν διαφορετική σειρά από όταν τα βλέπεις μέσω των επαφών και μπερδεύει. Η αντίθεση έχει μειωθεί διότι το back ground είναι πλέον πιο φωτεινό. Πώς γυρνάμε στην προηγούμενη έκδοση; Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από fwtonio 2 1
freedoom Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Αιφνιδιάστηκα κι εγώ χθες και έψαχνα να δω πώς να το αλλάξω. Δεν ενθουσιάστηκα, μου φαίνεται αρκετά χοντροκομμένο, τουλάχιστον το ενεργό μενού κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. Πολύ μεγάλα εικονίδια, σε OP13 έχει το καθένα διαφορετικό σχήμα. Το μενού των επαφών έχει κάπως βελτιωθεί, είναι πιο ευδιάκριτα όλα.
andreasz68 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες χείριστη. ειδικά χωρίς την ομαδοποίηση κλήσεων.
fwtonio Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μόλις άλλαξα σε 1 αστέρι την αξιολόγηση της εφαρμογής και έγραψα να επαναφέρουν το παλιό interface.
dtk-386 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες ε ρε μπαρμπάδια που έχει εδώ μέσα.... και το λέω ως 40+ 1
Rm.Geko Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Εχει ρυθμιση να μην το πας δεξια αριστερα αλλα με κοκκινο και πρασινο ακουστικο. Ναι το είδα απλά μου φάνηκε περίεργο σε αυτό το στυλ που τρώει γράμματα..
Natha Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Θελω να κανω φακελους για να χωρισω τις επαφες μου αναλογα με δουλεια, προμηθευτες κλπ. Ξερει κανεις πως μπορω να το κανω; Προς το παρων βλεπω οτι γινεται μονο απο την εφαρμογη contacts και μετα να παω labels. Αλλα δεν μπορω να το κανω απευθειας απο την εφαρμογη του τηλεφωνου;
Imperia Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Στις ρυθμισεις (incoming call gesture) μπορείς να απενεργοποιησεις το swipe και να το κανεις κουμπι (single tap)
OneStage Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Fotoalexandros είπε ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ! Μόλις πήρα την ενημέρωση και έχω πελαγώσει. Πήγαν στο επάνω μέρος τις επιλογές για τα αγαπημένα, τις επαφές και τις χαμένες κλίσεις. Στα τηλέφωνα πάνω από 6 ίντσες (δηλαδή σε ΟΛΑ), πρέπει να χρησιμοποιήσεις και τα δυο χέρια για να φτάσεις τις επιλογές στο επάνω μέρος. Εκεί που ήταν απλό και πρακτικό το περιβάλλον, το έκαναν χαώδες. Τι βλακεία είναι αυτή;; Πως θα επιστρέψουμε στο παλιό app? 7 ώρες πριν, Saloufas είπε Τι μλκ είναι αυτή? δεν διάβασα την ενότητα πιο νωρίς να μην το κάνω μιας και τα έχω κλειστά τα updates. Πρέπει να βρούμε την προηγούμενη έκδοση λογικά τώρα για να το επαναφέρουμε. 5 ώρες πριν, freedoom είπε Αιφνιδιάστηκα κι εγώ χθες και έψαχνα να δω πώς να το αλλάξω. Δεν ενθουσιάστηκα, μου φαίνεται αρκετά χοντροκομμένο, τουλάχιστον το ενεργό μενού κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. Πολύ μεγάλα εικονίδια, σε OP13 έχει το καθένα διαφορετικό σχήμα. Το μενού των επαφών έχει κάπως βελτιωθεί, είναι πιο ευδιάκριτα όλα. Μπορείτε να πάτε στο Play Store, να αναζητήσετε τις εφαρμογές: „Thl.Google“ για Διαχείριση Κλήσεων και εφαρμογή Επαφές και να πατήσετε „Απεγκατάσταση“. Μην ανησυχείτε – το κινητό σας διαθέτει προεγκατεστημένες εφαρμογές για κλήσεις και επαφές, οπότε η βασική λειτουργία του τηλεφώνου δεν πρόκειται να επηρεαστεί. Spoiler Spoiler Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από OneStage
Billys636 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Αντι να κάνουν ανούσιες αναβαθμίσεις, γιατί δεν επαναφέρουν την επιλογή να υπάρχει ιστορικό κλήσεων μεγαλύτερο διάστημα από 6 μήνες;
papars Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Υπάρχει κάποιο dialer που να δείχνει και την εταιρεία όταν μας καλούν;
gmoman Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Βάλτε ρε παίδες το true phone dialer να ηρεμήσετε. Το φέρνεις στα μέτρα σου και τέλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα