Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα.

Εδώ και κάποιες μέρες στήνω σε ένα subdomain από την αρχή το site που ειχα φτιαξει πριν καμια δεκαριά χρονια για ένα φίλο. Γενικά έχω πάψει να ασχολούμαι με στησίματα 

αλλά εκατσε θέμα στο κανονικό με παλιό theme κλπ κλπ και δεν επιδεχόταν διορθώσεων αν και προσπάθησα. οποτε ειπα πάμε από την αρχή. 

Ολα καλά , προχωράμε ..

Σημερα κατεβασα το all in one wp migration Plugin, έκανα το export από το subdomain , εχω πάρει backup τα παντα από το κανονικό

σφαλμα στο max upload size που ειναι 64. κατεβασα ενα plugin Να το ανεβάσω άλλα μάλλον δεν ενημερώνει τα κατάλληλα αρχεία . 

εχω plesk για διαχειριση σε γνωστό site Hosting. βλεπω και από τα Infos οτι δινει max 64 . ανοιξα ενα ticket με το πρόβλημα

αλλά δεν ειμαι αισιοδοξος

image.png.1bbe382faa65c9d8df0aeabfaf837a90.png

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε

Καλησπέρα και από μένα.

Εδώ και κάποιες μέρες στήνω σε ένα subdomain από την αρχή το site που ειχα φτιαξει πριν καμια δεκαριά χρονια για ένα φίλο. Γενικά έχω πάψει να ασχολούμαι με στησίματα 

αλλά εκατσε θέμα στο κανονικό με παλιό theme κλπ κλπ και δεν επιδεχόταν διορθώσεων αν και προσπάθησα. οποτε ειπα πάμε από την αρχή. 

Ολα καλά , προχωράμε ..

Σημερα κατεβασα το all in one wp migration Plugin, έκανα το export από το subdomain , εχω πάρει backup τα παντα από το κανονικό

σφαλμα στο max upload size που ειναι 64. κατεβασα ενα plugin Να το ανεβάσω άλλα μάλλον δεν ενημερώνει τα κατάλληλα αρχεία . 

εχω plesk για διαχειριση σε γνωστό site Hosting. βλεπω και από τα Infos οτι δινει max 64 . ανοιξα ενα ticket με το πρόβλημα

αλλά δεν ειμαι αισιοδοξος

image.png.1bbe382faa65c9d8df0aeabfaf837a90.png

Update. Σαββάτο βράδυ...Με κατεύθυναν με αναλυτικό mail και εκανα clone μέσω Plesk το sub στο κανονικό.

Ευχαριστώ και δημοσίως την κοπέλα από το papaki.gr για την βοήθεια. ολα good

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...