paulchro Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Καλησπέρα, χτες η Eurobank μου ακύρωσε την χρεωστική μου κάρτα χωρίς ειδοποίηση. Δεν φαίνεται καν στο ebanking, έχει αφαιρεθεί πλήρως. Κάλεσα στο τηλεφωνικό κέντρο και μου είπαν ότι έγινε -λογικά- για λόγους ασφάλειας αλλά μου είπαν να καλέσω σε εργάσιμη μέρα (!). Το κατάλαβα όταν πήγα να πληρώσω σε ένα φαρμακείο και δεν περνούσε και αργότερα στο efood. Πάλι καλά είχα εναλλακτικό τρόπο πληρωμής αλλά τι θα γινόταν σε άλλη περίπτωση; Είναι λογικό να σου ακυρώνουν έτσι αέρα -χωρίς ενημέρωση- (και αυτό είναι το κυρίως πρόβλημα μου) την πρόσβαση στα λεφτά σου; Ακόμα και αν έγινε για λόγους ασφάλειας δεν θα έπρεπε να υπάρχει σχετική ενημέρωση; Έχει συμβεί σε αλλον; 1
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 2 λεπτά πριν, paulchro είπε Καλησπέρα, χτες η Eurobank μου ακύρωσε την χρεωστική μου κάρτα χωρίς ειδοποίηση. Δεν φαίνεται καν στο ebanking, έχει αφαιρεθεί πλήρως. Κάλεσα στο τηλεφωνικό κέντρο και μου είπαν ότι έγινε -λογικά- για λόγους ασφάλειας αλλά μου είπαν να καλέσω σε εργάσιμη μέρα (!). Το κατάλαβα όταν πήγα να πληρώσω σε ένα φαρμακείο και δεν περνούσε και αργότερα στο efood. Πάλι καλά είχα εναλλακτικό τρόπο πληρωμής αλλά τι θα γινόταν σε άλλη περίπτωση; Είναι λογικό να σου ακυρώνουν έτσι αέρα -χωρίς ενημέρωση- (και αυτό είναι το κυρίως πρόβλημα μου) την πρόσβαση στα λεφτά σου; Ακόμα και αν έγινε για λόγους ασφάλειας δεν θα έπρεπε να υπάρχει σχετική ενημέρωση; Έχει συμβεί σε αλλον; Φυσικά και θα έπρεπε να σε ενημερώσουν άμεσα.Το έχω ξανακούσει αυτό με την ακύρωση και ειναι απαράδεκτο να μην ενημερώνουν τον πελάτη.. 1 1
VasKag Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μηπως η καρτα πηγε να χρησιμοποιηθει (ή χρησιμοποιηθηκε) εν αγνοια σου για "περιεργες" συναλλαγες και την ακυρωσαν για λογους ασφαλειας?
paulchro Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 20 ώρες 7 λεπτά πριν, VasKag είπε Μηπως η καρτα πηγε να χρησιμοποιηθει (ή χρησιμοποιηθηκε) εν αγνοια σου για "περιεργες" συναλλαγες και την ακυρωσαν για λογους ασφαλειας? Ε κάτι τέτοιο μου είπαν. Βέβαια δεν είδα κάτι περίεργο εγώ. Αλλά όπως και να έχει δεν θα έπρεπε να ξέρω; 1
turbat0s Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Έχει βρεί καλή κομπίνα η eurobank. Ακυρώνει την κάρτα (δήθεν?) για λόγους ασφαλείας (σου στέλνει και mail και μήνυμα στο e-banking για να σε ενημερώσει). Εκδίδει υποτίθεται καινούρια κάρτα (δωρεάν) προς αντικατάσταση της ακυρωθείσας, η οποία όμως δεν φτάνει ΠΟΤΕ στη διεύθυνσή σου. Παίρνεις τηλέφωνο να διαμαρτυρηθείς και σου λένε έλα από το κατάστημα. Πας στο κατάστημα και σου λένε να ακυρώσεις την κάρτα που δεν έλαβες ΠΟΤΕ, προκειμένου να σου εκδώσουν καινούρια. Ακυρώνεις την κάρτα (χωρίς ακόμη να έχεις συνειδητοποιήσει την παγίδα) και σου εκδίδουν επιτόπου νέα (η οποία φυσικά έχει χρέωση 6€) Δεν τους πιάνεις πουθενά! 1 2
paulchro Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 19 ώρες 10 λεπτά πριν, turbat0s είπε Έχει βρεί καλή κομπίνα η eurobank. Ακυρώνει την κάρτα (δήθεν?) για λόγους ασφαλείας (σου στέλνει και mail και μήνυμα στο e-banking για να σε ενημερώσει). Εκδίδει υποτίθεται καινούρια κάρτα (δωρεάν) προς αντικατάσταση της ακυρωθείσας, η οποία όμως δεν φτάνει ΠΟΤΕ στη διεύθυνσή σου. Παίρνεις τηλέφωνο να διαμαρτυρηθείς και σου λένε έλα από το κατάστημα. Πας στο κατάστημα και σου λένε να ακυρώσεις την κάρτα που δεν έλαβες ΠΟΤΕ, προκειμένου να σου εκδώσουν καινούρια. Ακυρώνεις την κάρτα (χωρίς ακόμη να έχεις συνειδητοποιήσει την παγίδα) και σου εκδίδουν επιτόπου νέα (η οποία φυσικά έχει χρέωση 6€) Δεν τους πιάνεις πουθενά! Αν είναι δυνατόν να είναι τόσο , για 6€
NikosKallithea Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Τι να ενημερωσουν οι αχρηστες οι ελλ τράπεζες, εδω κανεις μια αποτυχημένη συναλλαγή για τον α ή β λόγο και αυτη δεν φαίνεται πουθενά, πρέπει να τους πάρεις τλφ να σου πουν τι εγινε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ 2
turbat0s Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 11 λεπτά πριν, paulchro είπε Αν είναι δυνατόν να είναι τόσο , για 6€ Φασούλι το φασούλι! 2 2
teo_3 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Και στην Πειραιώς μου το κάνανε πέρυσι. Ακύρωση, έγινα και ρόμπα σε ένα καφέ που πήγα να πληρώσω και πάρτε τηλέφωνο να σας πούμε γιατί ακυρώθηκε. Για λόγους ασφαλείας, δε μπορούμε να σας πούμε γιατί και πως και αν θέλετε άλλη +6€. Και η κάρτα ήταν 4 μηνών καινούργια. 1
dtk-386 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Αφού είναι για λόγους ασφαλείας που οι ίδιοι επικαλούνται και αφού αυτοί στην ακυρώνουν γιατί πρέπει να χρεωθείς εσύ την νέα; Δικό τους θέμα είναι που δεν μπορούν να σε προστατέψουν. 1
paulchro Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 18 ώρες Σημείωση: έχω πληρώσει ασφάλεια κάρτας.
Mr_Terror Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) Μου το εχει κανει και μενα η πειραιως βεβαια πριν χρονια οταν ηταν ακομα δωρεαν η εκδοση καρτας.Πηγα να παρω λεφτα απο atm την κρατησε μεσα.Μιλαω με την τραπεζα για λογους ασφαλείας επειδη το συστημα εντοπισε περιεργη δραστηριοτητα ακυρωθηκε.Αυτα μου ειπαν.Δεν ειχα οπως καμια ενημερωση απο την τραπεζα ουτε τηλεφωνικα ουτε με email οτι μου την ακυρωσαν.Το ανακαλυψα οταν εκανα συναλλαγη με την καρτα. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από Mr_Terror
lele322 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μου εχει τυχει 3-4 φορες ,απο την eurobank. Κανονικα πρεπει να σε παρουν τηλ,να σου πουν εχουμε διαπιστωσει την ταδε συναλλαγη, ειστε εσεις? Αλλα καμια φορα δεν παιρνουν καν τηλεφωνο. Τεσπα στις ακυρωσεις δεν πληρωνεις την εκδοση της καινουριας
StamTheMan Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 4 ώρες πριν, paulchro είπε τι θα γινόταν σε άλλη περίπτωση; Τι θα γινοταν αν ειχε πεσει το ιντερνετ; Τι θα γινοταν αν υπηρχε οποιοδηποτε προβλημα γενικα; ΕΧΕ ΜΑΖΙ ΜΕΤΡΗΤΑ. 3
spirostolios Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Ακριβώς το ίδιο συνέβει και σ' εμένα. Έκλεισα τον λογαριασμό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα