Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, μου ετυχε η στραβη πριν λιγο καιρο μου κλεψανε το αμαξι.Περιμενοντας να περασει το διαστημα ωστε να γινει η τακτοποιηση απ την ασφαλιστικη κοιταζω την αγορα ωστε να ειμαι οσο το δυνατον πιο προετοιμασμενος.

Το αμαξι που ειχα ηταν ενα fiesta st line του 2020 κ κατ εμε το ιδανικο για τις αναγκες μου στο 95%.Αμαξι πολης,ειχε το γκαζακι του ,απιθανο fun to drive αυτοκινητο,αξιοπιστο ,μικρο κοστος συντηρησης-τελη κτλ .Και γενικα τα γνωστα περι φιεστα

Με δεδομενο οτι δεν υπαρχει τιποτα σε κανουριο αμαξι μιας κ ολα πλεον ειτε ηλεκτρικα ειτε κακασχημα κ ανω των 23.000 χιλιαδων τι επιλογη εχω περα απ το να ξαναπαω σε φειστα???

Τα χαρακτηριστικα που θελω ειναι τα εξης.Θελω κοφτο αμαξι οχι σενταν.Ιδανικα αμαξι μετα το 2018.Καποιες τεχνολογιες των νεων αμαξιων οπως αυτοματα φωτα,full led κτλ δεν μπορω πλεον να τις αφησω.Θελω να ειναι ωραιο στην οδηγηση οπως το φιεστακι μου ειτε ειναι εντος πολης ειτε εκτος.Να εχει ενα λογικο κοστος συντηρησης ανα ετος κ αναλογη αξιοπιστια( το φιεστα ειχε ενα μεγαλο σερβις κοντα στα 200 κ τελη 85ε κ σε 5 χρονια οδηγησης δεν ειχε χαλασει ουτε λαμπακι).Κυβικα κ αλογα η αληθεια ειναι οτι αφου ετυχε η στραβη θελω ν ανεβω κατηγορια.Η ιδανικη επιλογη ειναι το st το οποιο δυστηχως στα χιλιομετρα που θελω δεν παιζει κατω απο 21 χιλιαδες(που το επαιρνες καινουριο τοτε),περα απο το το st κ το st line κοιταζω κανα polo,το swift το sport που μου αρεσει αρκετα,το focus,το abarth,το ibiza το fr και το i30 το n line.Ολα με καποια κακα κ καποια καλα.Ποια η γνωμη σας???Γενικα εχω οδηγησει καποια αμαξια,κανενα δεν μπορω να πω οτι μου αφησε εντυπωση τετοια ωστε να το αλλαζα με το φιεστα.Καποια αλλη προταση ???Γενικα οποιαδηποτε βοηθεια πανω στις επιλογες που εγραψα ειτε σε καποια νεα ειναι χρησιμη.

Επεξ/σία από alimentas
Δημοσ.

Πρώην κάτοχος swift sport θα στο πρότεινα για την φοβερή σπορ οδηγική απόλαυση. Πιστεύω, γνώμη μου βέβαια,  ότι σε κλειστό επαρχιακό δρόμο και γενικά σε σπορ συμπεριφορά είναι  το πιο απολαυστικό μικρό στην κατηγορία του.

Στα αρνητικά οι μικροί χώροι και τα ακριβά ανταλλακτικά και σέρβις (τουλάχιστον στην επαρχιακή πόλη που εμένα τότε). 

• Like 1
Δημοσ.

To απλο swift το ειχα δει οταν πηρα το φιεστα.Μ αρεσαν πολλα πλην την ποιοτητα κατασκευης του,μεσα ετριζαν ολα.Ειδα απο κοντα το sport κ επαθα πλακα ειναι η αληθεια.Κ διαβασα κ τα καλυτερα.Αλλο αμαξι απ το απλο.Ειναι στα υποψιν

Δημοσ.
3 ώρες πριν, alimentas είπε

Ποια η γνωμη σας???

Ότι έχεις αποφασίσει ήδη να ξαναπάρεις το φιέστα 👇

3 ώρες πριν, alimentas είπε

Γενικα εχω οδηγησει καποια αμαξια,κανενα δεν μπορω να πω οτι μου αφησε εντυπωση τετοια ωστε να το αλλαζα με το φιεστα.

• Like 1
Δημοσ.

Fabia. Πηρα του 2023, το 1000αρι. Δεν καιει τιποτα, τραβαει αξιοπρεπεστατα,εχει χωρους και ειναι συμπαθητικο σχεδιαστικα. Δεν θα το ερωτευτεις,αλλα θα σου κανει την δουλεια σου

• Like 1
Δημοσ.

Ξαναλέω κ ξαναλέω για το fiesta γιατί ήταν ένα αμάξι που συνδυάζε τα πάντα .Οδηγική απόλαυση, στρίψιμο, κόστος συντήρησης,αξιοπιστία κτλ. .

Είμαι ανοιχτός σε νέες προτάσεις κ θα με βοηθούσε να γράψει κ κάποιος την εμπειρία του με το τάδε όχημα.Πχ που άρεσε αρκετά το seat ibiza το fr με το κινητήρα 1.500.Αλλα διαβάσα ότι ο συγκεκριμένος είχε κάποιο θέμα κ τον απέσυρε η seat .Τωρα το τι ισχύει ακριβώς δεν ξέρω ,δεν έχω κ κάποιον στον κύκλο μου με το συγκεκριμένο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν φημιζονταν κ γ αξιοπιστια ουτε οι ecoboost κινητηρες..

Hatchback: Clio,corsa,polo,Leon,focus,corolla,golf,Mazda 3,i30

Ολα τα παραπανω αργοσβηνουν κ αντικαθιστουνται απο

bsuv= puma ,taigo t cross,yaris coeolla cross-mazda2,,chr,compass ..

Opel Frontera Electric με 23κ

την seat την σπρωχνουν προς  cupra

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...