Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Το σπίτι είναι σχετικά καινούργιο αυτό που αγόρασα του 2018 μοντέλο αλλά έχω πρόβλημα διότι ανάμεσα στον τοίχο και στα κουφώματα που είναι καινούργια μπαίνει νερό πολύ όταν βρέχει μπορεί να μου πει κάποιος τι πρέπει να γίνει θα πρέπει να σκαφτεί από έξω θα πρέπει να σκαφτεί από μέσα τι πρέπει να μπει; Περιμένω την Τρίτη να έρθει ο κουφωματάς. Ευχαριστώ . Είχα φέρει έναν άλλον όποιος δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα μου βάλε απλή σιλικόνη περιορίστηκε αρκετά το πρόβλημα αλλά πάλι μπαίνουν νερά. Οπότε τώρα είπα να φέρω έναν που ασχολείται και με είπε ο άνθρωπος ότι θα ασχοληθεί αρκετά με τα κουφώματα για να μου λύσει το πρόβλημα

Επεξ/σία από tilaverboy
Δημοσ.

Την είχαμε πάθει και εμείς σε καινούριο σπίτι με ακριβά αλουμίνια. Αιτία το κενό ανάμεσα στο αλουμίνιο και στον τοίχο, που όταν έβρεχε με αέρα έμπαινε αρκετό νερό μέσα. Λύση το ξήλωμα της κορνίζας που καλύπτει τα κενά, γέμισμα με αφρό πολυουρεθάνης ή αν είναι μικρό το κενό ίσως με κάποιο άλλο ελαστομερές σφραγιστικό ή και συνδυασμός, και μετά πάλι κλείσιμο με τις κορνίζες. Αν απλά καλυφθεί εξωτερικά όπως ανέφερες ήδη για τη σιλικόνη, είναι μισή δουλειά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, friggs είπε

Την είχαμε πάθει και εμείς σε καινούριο σπίτι με ακριβά αλουμίνια. Αιτία το κενό ανάμεσα στο αλουμίνιο και στον τοίχο, που όταν έβρεχε με αέρα έμπαινε αρκετό νερό μέσα. Λύση το ξήλωμα της κορνίζας που καλύπτει τα κενά, γέμισμα με αφρό πολυουρεθάνης ή αν είναι μικρό το κενό ίσως με κάποιο άλλο ελαστομερές σφραγιστικό ή και συνδυασμός, και μετά πάλι κλείσιμο με τις κορνίζες. Αν απλά καλυφθεί εξωτερικά όπως ανέφερες ήδη για τη σιλικόνη, είναι μισή δουλειά.

Μεγάλη ταλαιπωρία το μετά? Λογικά θέλει βάψιμο πάλι από έξω

Δημοσ.
4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Πρώτη φορα ακούω τετοιο προβλημα, συνήθως τα κουφώματα δεν βρέχονται.

Τι να σε πω. Ακόμα και νερό με το λάστιχο όταν καθαρίζουμε την αυλή πάλι μπαίνει. Για αυτό και είπα να ρωτήσω.

Δημοσ.

Η κορνίζα είναι για να καλύπτει το κενό και λίγο από τον τοίχο. Οπότε στην περίπτωση μου δεν ήθελε τίποτα μετά. Τώρα αναλόγως πως είναι τα αλουμίνια σου, θα δείξει.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Το σπίτι είναι σχετικά καινούργιο αυτό που αγόρασα του 2018 μοντέλο

full extra ολα τα χιλιομετρα εθνικη

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσεκτικη μονωση εξωτερικα με ακρυλικη μαστιχη βαφομενη και καλης ποιοτητας για να αντεξει στο χρονο.

Και δεν θα παρει σταγονα

Επεξ/σία από ringboy
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν ανεβαζεις κανα διό φωτογραφίες για να καταλάβουμε τι κουφωματα ειναι, πως ειναι τοποθετημένα και απο που μπαινει το νερο που λες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...