razimar Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 19 ώρες πριν, gurgurant είπε Η asus ομως ηταν εκεινη π σε εβαζε να κανεις update το bios και σου εκαιγε τον επεξεργαστη σε amd platform αναφερομαι, μετα σου ελεγε ααααααα δν εκανες καλά που εκανες update το bios ειναι δικο σου το λαθος....αυτα δν τα λενε τωρα ομως εεεεεε Aκόμα και αυτό να πάθαινα που περιγράφεις, πάλι Asus θα έπαιρνα την ίδια μέρα κιόλας. Εχω δουλέψει σε κατάστημα PC για κάποια χρόνια, δεν στα λέει απλώς κάποιος που αλλάζει μητρική κάθε χρόνο απο το '97 και έχει φτιάξει δεκάδες συστήματα σε γνωστούς. Μακριά και αγαπημένοι με ASRock.
gurgurant Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, razimar είπε Aκόμα και αυτό να πάθαινα που περιγράφεις, πάλι Asus θα έπαιρνα την ίδια μέρα κιόλας. Εχω δουλέψει σε κατάστημα PC για κάποια χρόνια, δεν στα λέει απλώς κάποιος που αλλάζει μητρική κάθε χρόνο απο το '97 και έχει φτιάξει δεκάδες συστήματα σε γνωστούς. Μακριά και αγαπημένοι με ASRock. Για να το λες, τι να πω... Ηλεκτρονικα ειναι χαλανε αν μου πεθανει ξερω γω τι να πω...Δυστηχως πανε οι εποχες που εδινα 600ευρω για μητρικη ομως και παρολα αυτα αν οχι asrock σε gigabyte θα πηγαινα. Επεξ/σία 27 Αυγούστου από gurgurant
Black Flag Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Στις 26/8/2025 στις 5:37 ΜΜ, razimar είπε Μόνο Asus. H Asrock είναι η Alfa Romeo των μητρικών. Μόνο προβλήματα. Μάλλον δεν είχες ποτέ σου Alfa Romeo και είσαι των τζαπανίζ ή των κουβάδων του ράιχ. Όσο για τις μητρικές, όσα RMA είχα ή DOA ήταν με ASUS από το 1998. ASUS SP97-XV SS7 RMA (1998) ASUS A7V266 Socket A DOA (2003) M4A79 Deluxe DOA (2009) Crosshair V Formula DOA (2011)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα