GiorgosT Δημοσ. Δευτέρα στις 04:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:33 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Είμαστε σε αναζήτηση Renault Clio V. Βρήκα ένα καλό στη Θεσσαλονίκη και ο έμπορος δεν έχει καμία αντίρρηση να γίνει έλεγχος σε εξωτερικό συνεργείο. Όμως, τα δύο συνεργεία που ξέρω και εμπιστεύομαι δεν ασχολούνται/εξειδικεύονται στα Renault. Γνωρίζει κανείς να μου πει αν γνωρίζει μάστορα αξιόπιστο που να ασχολείται, προκειμένου να γίνει ένας σωστός έλεγχος; Ευχαριστώ. Επεξ/σία Δευτέρα στις 06:09 μμ από GiorgosT
meletis_m Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Στις 25/8/2025 στις 4:33 ΜΜ, GiorgosT είπε Καλησπέρα, Είμαστε σε αναζήτηση Renault Clio V. Βρήκα ένα καλό στη Θεσσαλονίκη και ο έμπορος δεν έχει καμία αντίρρηση να γίνει έλεγχος σε εξωτερικό συνεργείο. Όμως, τα δύο συνεργεία που ξέρω και εμπιστεύομαι δεν ασχολούνται/εξειδικεύονται στα Renault. Γνωρίζει κανείς να μου πει αν γνωρίζει μάστορα αξιόπιστο που να ασχολείται, προκειμένου να γίνει ένας σωστός έλεγχος; Ευχαριστώ. Καλό θα ήταν να είσαι και εσύ παρόν. Γνωστός με clio diesel πάει εδώ : https://share.google/tziFEXa29nSlZZmZD Ρώτησε τον . Από ότι μου έχει πει κυρίως Renault δουλεύει μόνο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα