Agmourk Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 12 hours ago, Dr_Pepper said: (τα μισά πχ κλείνει το ιντερνετ κτλ ειναι fake news) αλλά φαντάσου αντί να κάθεται σπίτι και να παίζει diablo που του αρέσει τόσο πολύ βάζει άλλους να παίζουν για να έχει τα καλά items κτλ και ασχολείται με την βελτίωση της κοινωνίας και μονο 5 λεπτά την εβδομάδα με το diablo όλοι οσοι τον κράζουν εδώ με το 0,00003% της περιουσίας του musk θα αγοράζανε ένα διαμέρισμα θα το κάνανε airbnb και θα το ξύνανε κάθε μέρα ζώντας απο τα ενοίκια... Έχει τόσα λεφτά και βγαίνει για διακοπές μια φορά στο τόσο για λίγες μέρες δες πόσο άσπρος ήταν όταν πήγε ελλάδα λίγες μέρες για διακοπές φέτος δεν πήγε καθόλου διακοπες για το καλοκαίρι ! Reveal hidden contents Δες πως φαίνεται ένας άνθρωπος που κάνει πολυήμερες διακοπές στην ελλάδα για σύγκριση (και γύρω του υπάλληλοι του βασικού που έχουν λίγο μαύρισμα απο το περίμενε στην ουρά έξω στον ήλιο για να πάρεις το λεωφορείο να πας στην δουλειά) Απο την μια σε ενοχλεί ο Γεωργιάδης (χούντα Μητσοτάκη και έτσι) και απο την άλλη θαυμάζεις κάποιον που με 300.000.000 (300 εκατομμύρια δολλάρια ολογράφως - τα φανερά) αγοράσε θέση Υπουργού. Συγχαρητήρια.. Και φυσικά θαυμάζει τον Χίτλερ..! Διπλά συγχαρητήρια.. Θες και τα τριπλά? Όποτε του ζητήθηκε να αναλύσει κάτι επιστημονικό τα έκανε θάλασσα, γιατί δεν είναι επιστήμονας. Καιροσκόπος επενδυτής, χειρότερος του Σώρα είναι. Επένδυσε στην Paypal, Αγόρασε την Tesla κοκ. Εκβιάζει καταστάσεις και κυβερνήσεις (έκλεισε τους δορυφόρους της starlink που ο ίδιος έδωσε στην Ουκρανία για να τους εκβιάσει να κάνουν το δικό του - fake news είναι μην ανησυχείς) για να βγάζει λεφτά. Εν κατακλείδι, τετατραπλά συγχαρητήρια γιατί θαυμάζεις μια fake περσόνα που καπνίζει μπάφο μέρα νύχτα, μαστουρώνει και κάνει μηνύσεις σε τεχνολογικούς κολοσσούς για μονοπώλιο ενώ στο X έχει φάει πρόστιμα διότι προωθεί μηνύματα που θαυμάζουν τον ίδιο και τις απόψεις του. Υγ. στην βελτίωση της κοινωνίας με πέθανες. Παγκόσμιος μισθός ftw..!!!!
Dr_Pepper Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Agmourk είπε Απο την μια σε ενοχλεί ο Γεωργιάδης (χούντα Μητσοτάκη και έτσι) δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι εγω μαύρισμα σύγκρινα και απο την άλλη θαυμάζεις κάποιον που με 300.000.000 (300 εκατομμύρια δολλάρια ολογράφως - τα φανερά)δις όχι εκατομμύρια ξέχασες 3 μηδενικά αγοράσε θέση Υπουργού. Αυτό ειναι αβασιμο και δεν ξέρω καν πως σου ήρθε Συγχαρητήρια.. Και φυσικά θαυμάζει τον Χίτλερ..! Ψέμα Διπλά συγχαρητήρια.. Θες και τα τριπλά? Όποτε του ζητήθηκε να αναλύσει κάτι επιστημονικό τα έκανε θάλασσα, Ψέμα και επίσης έχει 2 πτυχία ενα εξ αυτών στην φυσική γιατί δεν είναι επιστήμονας. Καιροσκόπος επενδυτής, χειρότερος του Σώρα είναι. Επένδυσε στην Paypal, δημιουργόςήταν συνδημειουργός της... Αγόρασε την Tesla Ουσιαστικά την δημιούργησε το 2003 ξεκίνησε σε ένα γκαράζ και το 2004 την ανέλαβε και την χρηματοδότησε... κοκ. Εκβιάζει καταστάσεις και κυβερνήσεις (έκλεισε τους δορυφόρους της starlink που ο ίδιος έδωσε στην Ουκρανία για να τους εκβιάσει να κάνουν το δικό του - fake news είναι μην ανησυχείς) για να βγάζει λεφτά. Εν κατακλείδι, τετατραπλά συγχαρητήρια γιατί θαυμάζεις μια fake περσόνα που καπνίζει μπάφο και αυτό fake μια φορά του έδωσε ο Rogan να δοκιμάσει.. μέρα νύχτα, μαστουρώνει και κάνει μηνύσεις σε τεχνολογικούς κολοσσούς για μονοπώλιο ενώ στο X έχει φάει πρόστιμα διότι προωθεί μηνύματα που θαυμάζουν τον ίδιο και τις απόψεις του. Υγ. στην βελτίωση της κοινωνίας με πέθανες. Παγκόσμιος μισθός ftw..!!!! Γενικά ένας αχταρμάς απο hate και fake news... με λίγα λόγια δεν ξέρεις τίποτα για αυτόν απλά έχει πλάκα να τον κοροϊδεύετε .... μήπως είχε δίκαιο ο "Με κράζεις με θαυμάζεις"; και ακόμη δεν ήπια τον καφέ μου xD Επεξ/σία 27 Αυγούστου από Dr_Pepper 1
Agmourk Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 5 hours ago, Dr_Pepper said: Γενικά ένας αχταρμάς απο hate και fake news... με λίγα λόγια δεν ξέρεις τίποτα για αυτόν απλά έχει πλάκα να τον κοροϊδεύετε .... μήπως είχε δίκαιο ο "Με κράζεις με θαυμάζεις"; και ακόμη δεν ήπια τον καφέ μου xD Tesla, Inc. - Wikipedia - Φήμες λένε ότι ο Μάσκ ήταν μέσα στο γκαράζ με το κολλητήρι και ένωνε καλώδια για να προλάβουνε τις προθεσμίες. Δεν χρειάζεται να μάθω κάτι για αυτόν ή απο αυτόν. Δεν είναι πρότυπο. Ένας Edison είναι, και το παίζει Tesla.
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 5 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Γενικά ένας αχταρμάς απο hate και fake news... με λίγα λόγια δεν ξέρεις τίποτα για αυτόν απλά έχει πλάκα να τον κοροϊδεύετε .... μήπως είχε δίκαιο ο "Με κράζεις με θαυμάζεις"; και ακόμη δεν ήπια τον καφέ μου xD Θυμίζεις Οπου Βritney βάλε Elon.
Dr_Pepper Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Agmourk είπε Tesla, Inc. - Wikipedia - Φήμες λένε ότι ο Μάσκ ήταν μέσα στο γκαράζ με το κολλητήρι και ένωνε καλώδια για να προλάβουνε τις προθεσμίες. Δεν χρειάζεται να μάθω κάτι για αυτόν ή απο αυτόν. Δεν είναι πρότυπο. Ένας Edison είναι, και το παίζει Tesla. Tesla was incorporated in July 2003 by Martin Eberhard and Marc Tarpenning as Tesla Motors. Its name is a tribute to inventor and electrical engineer Nikola Tesla. In February 2004, Elon Musk led Tesla's first funding round and became the company's chairman; in 2008, he was named chief executive officer. In 2008, the company began production of its first car model Τι βάζεις link αν δεν τα διαβάζεις ντεμέκ ότι σε επιβεβαιώνουν; αυτό ακριβώς που είπα λέει Τον ιούλιο του 2003 άρχισε η tesla σαν ιδέα και σε ούτε 1 χρόνο μετά απο την δημειουργία (7 μήνες βασικά) ανέλαβε ο Elon την διοίκηση και την χρηματοδότησε και όταν έγινε chief executive παρήγαγαν και το πρώτο όχημα... 1 ώρα πριν, Agmourk είπε Ένας Edison είναι, και το παίζει Tesla. Ε τι πιο λογικό δεν έχεις ιδέα για αυτόν δεν σου αρέσει η μούρη του ή απλά ζηλεύεις και τον βαφτίζεις κακό/τρελό ότι θες Το ξανθό γένος τι λέει θα μας ελευθερώσει την πόλη τώρα κοντά ή θέλει μερικά χρόνια ακόμα; 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Θυμίζεις έτσι ακριβώς βλέπω εγώ όσοι λέτε απλά αβάσιμες να μην τις ονοματίσω και νομίζετε πως κάτι λέτε αντι να δείτε πως τελικά δεν ξέρετε και όσα λέτε ειναι απλά αποτέλεσμα του συναισθήματος σας ή ενστίκτου(αποτυχημένου μάλιστα) σας και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά εκει επιμένετε τι να σας πω αν διασκεδάζετε στην πλάνη πάρτε παραμάσχαλα και ένα ζουν ανάμεσα μας και αρχίστε τις ιστορίες ήδη βασικά όλο το τοπικ εκτός απο τα ποστ μου κάτι τέτοιο ειναι... Ο Zukerberg ειναι 100% ή 50% σαβράνθρωπος ;
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 21 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Ο Zukerberg ειναι 100% ή 50% σαβράνθρωπος ; Βάση των προηγούμενων δεν περίμενα καλύτερη απάντηση.
Dr_Pepper Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Βάση των προηγούμενων δεν περίμενα καλύτερη απάντηση. Διαβάζεις άλλο τόπικ ή δεν καταλαβαίνεις τι υπονοούν αυτά που γράφεις (καθόλου περίεργο μετά απο όλη αυτή την κουβέντα) Γιατί βάσει των προηγουμένων (μου) ειμαι ο μόνος που αναφέρει δεδομένα και κάνει λογικές προτάσεις οι άλλοι όλοι απλά κράζετε και λέτε χαριτωμένες σαν το απο πάνω. Απάντησε μου εσύ που δεν είσαι τέτοιος : ================================ copy paste απο ποστ πιο πίσω ================================ η Apple κατέχει πάνω απο 60% της αγοράς των ΗΠΑ και γενικά μεγάλη πίτα στην παγκόσμια. Η λειτουργία Apple intelligence υπάρχει σε Iphone, Ipad, MAC και vision pro (οπότε μιλάμε για ακόμη μεγαλύτερη αγορά απο μόνο τα κινητά όπου ήδη είπαμε πως ειναι κυρίαρχη) . Εσύ βρίσκεις μια χαρά το ότι για να τρέξεις το Apple intelligence δεν σου δίνεται η δυνατότητα σαν χρήστης να επιλέξεις εσύ ποια ΑΙ θέλεις (ειδικά και για θέματα προσωπικών δεδομένων μιας και οι κλειστού κώδικα δεν ξέρεις τι κάνουν με αυτά, και δεν ειναι μόνο αυτή του musk που ειναι Opensource ειναι και το deepseek κ.α) αλλά αντίθετα σου επιβάλει η Apple να τρέξεις με Chatgpt Αυτό είναι μια χαρά και να χειροκροτήσουμε την Apple που το κάνει; Είναι μια χαρά για εμάς τους χρήστες και κακώς ο έλον πάει να χαλάσει την πιάτσα ; ================================================================================== Αν πιστεύεις ότι δεν ειναι μια χαρά για τους χρήστες τότε γιατί κράζεις; ή συμπαραστέκεσαι αυτούς που τον κράζουν ;
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Dr_Pepper είπε Διαβάζεις άλλο τόπικ ή δεν καταλαβαίνεις τι υπονοούν αυτά που γράφεις (καθόλου περίεργο μετά απο όλη αυτή την κουβέντα) Γιατί βάσει των προηγουμένων (μου) ειμαι ο μόνος που αναφέρει δεδομένα και κάνει λογικές προτάσεις οι άλλοι όλοι απλά κράζετε και λέτε χαριτωμένες σαν το απο πάνω. Απάντησε μου εσύ που δεν είσαι τέτοιος : ================================ copy paste απο ποστ πιο πίσω ================================ η Apple κατέχει πάνω απο 60% της αγοράς των ΗΠΑ και γενικά μεγάλη πίτα στην παγκόσμια. Η λειτουργία Apple intelligence υπάρχει σε Iphone, Ipad, MAC και vision pro (οπότε μιλάμε για ακόμη μεγαλύτερη αγορά απο μόνο τα κινητά όπου ήδη είπαμε πως ειναι κυρίαρχη) . Εσύ βρίσκεις μια χαρά το ότι για να τρέξεις το Apple intelligence δεν σου δίνεται η δυνατότητα σαν χρήστης να επιλέξεις εσύ ποια ΑΙ θέλεις (ειδικά και για θέματα προσωπικών δεδομένων μιας και οι κλειστού κώδικα δεν ξέρεις τι κάνουν με αυτά, και δεν ειναι μόνο αυτή του musk που ειναι Opensource ειναι και το deepseek κ.α) αλλά αντίθετα σου επιβάλει η Apple να τρέξεις με Chatgpt Αυτό είναι μια χαρά και να χειροκροτήσουμε την Apple που το κάνει; Είναι μια χαρά για εμάς τους χρήστες και κακώς ο έλον πάει να χαλάσει την πιάτσα ; ================================================================================== Αν πιστεύεις ότι δεν ειναι μια χαρά για τους χρήστες τότε γιατί κράζεις; ή συμπαραστέκεσαι αυτούς που τον κράζουν ; Οτι να είναι.
Dr_Pepper Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οτι να είναι. Πας να ξεγλιστρήσεις; Αυτό είναι μια χαρά και να χειροκροτήσουμε την Apple που το κάνει; Είναι μια χαρά για εμάς τους χρήστες και κακώς ο έλον πάει να χαλάσει την πιάτσα ; Αν πιστεύεις ότι δεν ειναι μια χαρά για τους χρήστες τότε γιατί κράζεις; ή συμπαραστέκεσαι αυτούς που τον κράζουν ;
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Πας να ξεγλιστρήσεις; Αυτό είναι μια χαρά και να χειροκροτήσουμε την Apple που το κάνει; Είναι μια χαρά για εμάς τους χρήστες και κακώς ο έλον πάει να χαλάσει την πιάτσα ; Αν πιστεύεις ότι δεν ειναι μια χαρά για τους χρήστες τότε γιατί κράζεις; ή συμπαραστέκεσαι αυτούς που τον κράζουν ; Κράζω αυτούς που τον γλύφουν.Αυτούς που νομίζουν ότι χέζει ουράνια τόξα και κατουράει νέκταρ.
Dr_Pepper Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Κράζω αυτούς που τον γλύφουν.Αυτούς που νομίζουν ότι χέζει ουράνια τόξα και κατουράει νέκταρ. H ορθολογική σκέψη είναι γλείψιμο; Αν απάντησες με "όχι" στις 2 απλές ερωτήσεις πάνω στο θέμα που σου έθεσα διπλά και τις έκανες γαργάρα τότε δεν γίνεται βάσει λογικής να μην στηρίξεις την κίνηση, αυτό δεν είναι γλείψιμο αλλά λογική συνέπεια. Ολα τα άλλα ειναι ντελούλου προκαταλήψεις - συναισθηματικές αντιδράσεις + αβάσιμοι χαρακτηρισμοί, αναφορές σε πράγματα που ποτέ δεν έγιναν και όλα τα άλλα λιακουπουλικά που σήκωσαν κάποιοι άλλα όπως είπες 43 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Βάσηει των προηγούμενων δεν περίμενα καλύτερη απάντηση. Οπότε καλημερίζω και χαιρετώ.
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε H ορθολογική σκέψη είναι γλείψιμο; Αν απάντησες με "όχι" στις 2 απλές ερωτήσεις πάνω στο θέμα που σου έθεσα διπλά και τις έκανες γαργάρα τότε δεν γίνεται βάσει λογικής να μην στηρίξεις την κίνηση, αυτό δεν είναι γλείψιμο αλλά λογική συνέπεια. Ολα τα άλλα ειναι ντελούλου προκαταλήψεις - συναισθηματικές αντιδράσεις + αβάσιμοι χαρακτηρισμοί, αναφορές σε πράγματα που ποτέ δεν έγιναν και όλα τα άλλα λιακουπουλικά που σήκωσαν κάποιοι άλλα όπως είπες Οπότε καλημερίζω και χαιρετώ. Στο παραλήρημα που σε έχει πιάσει στο θέμα δεν υπάρχουν και πολλά να απαντηθούν. Την καλημέρα μου και απο εμένα Επεξ/σία 27 Αυγούστου από Ukforthemoment
Dr_Pepper Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Στο παραλήρημα που σε έχει πιάσει στο θέμα δεν υπάρχουν και πολλά να απαντηθούν. Μόνο 2 πράματα που αποφεύγεις να δώσεις μια ξεκάθαρη σοβαρή απάντηση 3 φορές δεν ειναι παραλήρημα 22 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Αυτό είναι μια χαρά και να χειροκροτήσουμε την Apple που το κάνει; Είναι μια χαρά για εμάς τους χρήστες και κακώς ο έλον πάει να χαλάσει την πιάτσα ; οκ 3 πράματα γατί αν απαντήσεις με ΟΧΙ στα 2 απο πάνω μετά ειναι απορίας άξιον και αυτό: 22 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Αν πιστεύεις ότι δεν ειναι μια χαρά για τους χρήστες τότε γιατί κράζεις; ή συμπαραστέκεσαι αυτούς που τον κράζουν ; Επεξ/σία 27 Αυγούστου από Dr_Pepper 1
atheatos Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 3 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε H ορθολογική σκέψη είναι γλείψιμο; Αν απάντησες με "όχι" στις 2 απλές ερωτήσεις πάνω στο θέμα που σου έθεσα διπλά και τις έκανες γαργάρα τότε δεν γίνεται βάσει λογικής να μην στηρίξεις την κίνηση, αυτό δεν είναι γλείψιμο αλλά λογική συνέπεια. Ολα τα άλλα ειναι ντελούλου προκαταλήψεις - συναισθηματικές αντιδράσεις + αβάσιμοι χαρακτηρισμοί, αναφορές σε πράγματα που ποτέ δεν έγιναν και όλα τα άλλα λιακουπουλικά που σήκωσαν κάποιοι άλλα όπως είπες Οπότε καλημερίζω και χαιρετώ. Θες να πεις ότι αν η Apple επέλεγε το grok την AI του Musk , πάλι ο Musk θα μίλαγε για μονοπώλιο? Δεν νομιζω Τάκη....
AtiX Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 19 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Δεν περίμενα να πάρω ένα ξεκάθαρο ναι ή όχι αλλά τέσπα... Δεν έχω μπερδέψει κάτι, αυτό https://www.apple.com/apple-intelligence/ τρέχει chatgpt σε όλες τις "advanced" εφαρμογές που έχουν σχέση με το γράψιμο δηλαδή writing tools, visual intelligence, Siri enhancements, Genmoji, Mail summaries, Live Translation, και δεν μπορείς να διαλέξεις κάποιο άλλο, και δεν ειναι λύση ανάγκης ειναι επιλογή μιας και υπάρχουν και δωρεάν και καλύτερα εργαλεία (δεν θα σου πω το grok για καλύτερο που έχουν γίνει reviews θα σου πω το deepseek ) Εδώ μια πιο εμπεριστατωμένη αναφορά με τα έξτρα του apple intelligence που έχουν να κάνουν με την αποκλειστική χρήση του chatgpt iPhone (iOS) Siri — “in-depth” answers and complex queries Siri can forward complex / context-heavy requests (questions about photos, documents, long tasks) to ChatGPT and return ChatGPT’s reply. Apple SupportArs Technica Visual Intelligence — Camera Control / “Ask” / screenshot analysis When you tap Ask from Camera Control (or ask about a screenshot), Apple Intelligence can send that image+prompt to ChatGPT for identification, explanation, or extraction of details. Apple SupportApple Writing Tools (Compose / “Describe your change” / Tone / Summarize / Proofread / Rewrites) The Compose and editing helpers can use ChatGPT to generate text, rewrite in a different tone, summarize selections, or apply a described change. Apple Support+1 Image Playground & Genmoji (image generation helpers inside apps) Image Playground and Genmoji can leverage OpenAI models via the ChatGPT integration for richer image/emoji generation options when the extension is enabled. Apple SupportApple Mail / Messages (smart replies & summaries — when routed to writing tools) Smart Reply, autogenerated summaries, and the “summarize long threads” flow rely on Apple Intelligence writing features — and those writing calls may use ChatGPT when the extension is on (the writing/summarization engine can route out to ChatGPT). Apple Support+1 iPad (iPadOS) All iPhone writing + visual features available on iPad: Writing Tools (Compose/Describe/Rewrite/Summarize), Image Playground / Genmoji, Visual Intelligence (where supported), and Camera/Apple Pencil workflows such as Image Wand that turn sketches into images — these flows can call ChatGPT when the extension is enabled. Apple Support+1Apple Notes & Freeform integrations (Image Wand, Image Playground in Notes/Freeform) — can use ChatGPT for content generation or explanatory text. Apple SupportApple Mac (macOS) Siri (mac) — Siri on Mac can use ChatGPT for deeper answers the same way as on iPhone (when ChatGPT extension enabled). Apple SupportArs Technica Writing Tools across macOS (Mail, Notes, other text fields) — compose, rewrite, summarize, and tone changes can be handled by ChatGPT when routed via Apple Intelligence writing tools. Apple Support+1 Photos / Image Playground / Genmoji (mac) — image generation and editing tools that are part of Apple Intelligence may call ChatGPT/OpenAI for generation or style prompts if you’ve enabled the extension. Apple Apple Vision Pro (visionOS) Writing Tools on Vision Pro — Compose, summarize, proofread inside visionOS uses the same Apple Intelligence writing toolchain and can call ChatGPT when enabled. Apple Support Vision-specific workflows (Create Memory Movie, large-screen image tools, Image Playground/Genmoji in visionOS) — Apple’s documentation shows Apple Intelligence features on Vision Pro can be connected to the ChatGPT extension for “more in-depth answers” and content generation. Apple SupportThe Verge Όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να τρέξουν με ΑΙ της επιλογής του χρήστη (κυριολεκτικά και απο θέμα προγραμματισμού ειναι πανεύκολο απλά βάζεις άλλο api hook) αλλά δεν συμβαίνει αυτό, και αυτό δίνει παράλληλα αποκλειστικό πλεονέκτημα στην OpenAI Όσο για το τι γίνεται με τα δεδομένα σου εσύ ο τόσο δύσπιστος με τον musk που ειναι και opensource δεν ξέρω πως εμπιστεύεσαι το "trust me bro" της apple μιας και το λειτουργικό αλλά και το chatgpt ειναι κλειστά λογισμικά οπότε στην πραγματικότητα μόνο αυτοί μπορούν να ξέρουν τι γίνεται σε αντίθεση με Open source που μπορούν όλοι να δουν τι παίζει. Καταλαβαίνω την ανάγκη σου την μια πρόταση με δέκα λέξεις μου να την κάνεις κείμενο αρκετών εκατοντάδων λέξεων, αλλά ακόμα και έτσι δεν αλλάζει την ουσία: το ChatGPT είναι κομμάτι του Apple Intelligence το οποίο το χρησιμοποιεί μέχρι να ετοιμάσει το δικό της που θα λειτουργεί όπως θέλει η ίδια… κατα τα άλλα, εκεί που ο Elon βλέπει στοχοποίηση και δημιουργία μονοπωλίου εγώ, και από ότι φαίνεται και οι περισσότεροι, απλά βλέπω μια εταιρία να επιλέγει για πρώτη παρουσίαση μιας νέας υπηρεσίας αυτό που είναι πιο αξιόπιστο και με την μεγαλύτερη αποδοχή από το κοινό… Ξανά λέω αν εσύ επιμένεις να πιστεύεις τα μυθεύματα που σκαρφίζεται ο τύπος ώστε μέσω μηνύσεων να προβαίνει σε τακτικές εκφοβισμού (δεν είναι ούτε μια, ούτε δύο, ούτε καν 10) εμένα μου περισσεύει… επέτρεψε μου όμως, αν και όταν κάποιος μου γυρνάει τα έντερα από τέτοιες επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές, να έχω δικαίωμα όχι μόνο να κρίνω τις συμπεριφορές αλλά και τον ίδιο μιας και πλέον είναι μοτίβο… ΥΓ: πραγματικά, σε θέμα που επικαλείσαι μονοπωλιακές τακτικές το Vision με μηδενικό marker share και το MacOS με μόλις 6% τι το ήθελες και το έβαλες? Καλό θα ήταν να μένετε στην “γραμμή” και να μην ξεφεύγετε με αυτοσχεδιασμούς…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα