Justelene235 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Εχω ενα opel corsa d του 2006. Το χρωμα σε δυο σημεια εχει αρχίσει να ξεθωριάζει? Επιδεχεται διόρθωση με αλοιφη ή θελει βάψιμο? Η να περιμενω για ολικο βάψιμο? Εχετε κατι να προτείνετε?
kalmik Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Κακή ποιότητα βαφής που ήλθε στην επιφάνεια γιατί κατά πάσα πιθανότητα το αυτοκίνητο μένει εκτεθειμένο συνεχώς στον ήλιο.
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 43 λεπτά πριν, Justelene235 είπε Εχω ενα opel corsa d του 2006. Το χρωμα σε δυο σημεια εχει αρχίσει να ξεθωριάζει? Επιδεχεται διόρθωση με αλοιφη ή θελει βάψιμο? Η να περιμενω για ολικο βάψιμο? Εχετε κατι να προτείνετε? Εχει καεί το χρώμα.Μονο βαψιμο το φτιάχνει.
2MM Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εχει καεί το χρώμα. To χρωμα ή το βερνικι ?
Justelene235 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες με καποια αλοιφη δε διορθωνεται να βγαλω καποια χρονια?
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 36 λεπτά πριν, 2MM είπε To χρωμα ή το βερνικι ? Θα πάει σε μάστορα να το δει και θα του πει. 1
meletis_m Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 4 ώρες πριν, Justelene235 είπε Εχω ενα opel corsa d του 2006. Το χρωμα σε δυο σημεια εχει αρχίσει να ξεθωριάζει? Επιδεχεται διόρθωση με αλοιφη ή θελει βάψιμο? Η να περιμενω για ολικο βάψιμο? Εχετε κατι να προτείνετε? Ποιότητα χρώματος και ειδικα εάν μενει στον ήλιο. Το ίδιο γινοταν και στα Corsa C . Κατα 90% υπολόγισε βάψιμο . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα