Vaguras Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Καλημέρα στην παρέα. Είμαι κάτοχος ενός jazz 2010, i-shift, με 225Κ απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι την 1η Αυγούστου φέτος. Χωρίς καμία προειδοποίηση το πρωί δεν έπαιρνε μπροστά, και έβγαζε το σήμα του γραναζιού για το κιβώτιο. Με τα πολλά και αφού το πήρε οδική, πήγε σε συνεργείο απόλυτης εμπιστοσύνης όπου και το πηγαίνω εδώ και 5 χρόνια, και μετά από έλεγχο μου είπε ότι είναι δυστυχώς ο εγκέφαλος του i-shift TCM, transmission control machine, έτσι έμεινα χωρίς αμάξι αφού επεσα στην περίπτωση διακοπές Αυγούστου και οι ηλεκτρολόγοι που ασχολούνται με επισκευες τέτοιου τύπου απουσιάζουν, οπότε πάμε για Σεπτεμβρη. Να βάλω καινούριο εγκέφαλο δεν παίζει φτάνει τα 4 χιλιάρικα μου είπαν στον Σαρακάκη, και με μια έρευνα που έκανα από Αγγλία παίζει περίπου στα 2800 αν μπλέξεις και με τελωνεία άντε γεια. Η επισκευή είναι μονόδρομος λοιπόν, ρωτάω λοιπόν αν είχε κάνεις τέτοια εμπειρία, γιατί γνώριζα ότι το βασικό πρόβλημα στο ρομποτικο αυτόματο κιβώτιο (ουσιαστικά ένα μηχανικό είναι με μια μονάδα ελέγχου και ένα μοτέρ που αντικαθιστά τον συμπλέκτη) είναι ο ενεργοποιητης του κιβωτίου κατι που δεν ισχύει στη δική μου περίπτωση. Ο μάστοράς μου είπε ότι η επισκευή της μονάδας ελέγχου του κιβωτίου θα πάει κανένα 500άρικο, αλλά θα πρέπει να αλλάξουμε και δίσκο πλατώ ρουλέμαν (που όμως εγώ δεν θέλω αφού έχει λίγα χιλιόμετρα, ο μαμά αλλάχτηκε στις 162.000 περίπου πριν 4 χρόνια), οπότε 460 το σετ του νέου δίσκου, συν εργασία θα φτάσουμε τα 1200-1300 ευρώ.... Πραγματικά αναρωτιέμαι τι σημαίνει επισκευή σε ένα ηλεκτρονικό σύστημα; πόσο άραγε θα κρατήσει ο επισκευασμένος εγκέφαλος... Έχετε να προτείνετε αξιόπιστα συνεργεία που ασχολούνται με αυτόματα κιβώτια και ηλεκτρονικούς εγκεφάλους, να πάρω και μια δεύτερη γνώμη; Είμαι Αθήνα. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Υ.Γ. το αμάξι δεν το κινώ, παρόλο που άλλες μέρες παίρνει μπρος κανονικά και άλλες όχι, για να μην χειροτερέψει το θέμα. Αν αφαιρεθεί ο ένας πόλος της μπαταρίας για λίγα λεπτά, σβήνουν τα λάθη και παίρνει κανονικά, κινείται άψογα χωρίς προβλήματα, δεν εμφανίζει το παραμικρό θέμα. Αυτό το λέω, επειδή όταν αρχίζει και έχει θέμα ο ενεργοποιήτης, τότε μπορεί να δυσκολεύεται να αλλάξει σχέσεις, να καθυστερεί στις αλλαγές, να κλωτσάει περισσότερο σαν να πατινάρει κλπ. Πραγματικά δεν κάνει τίποτα από αυτά, μόνο όταν μουλαρώσει ο εγκέφαλος, τότε τέλος.
bill999r Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Αυτό που περιγράφεις είναι κλασσικό σύμπτωμα εγκεφάλου, οπότε μην αναρωτιεσαι αν είναι κάτι άλλο. Λογικά κάποια ψυχρή κόλληση τα έχει παίξει και ανάλογα με τη θερμοκρασία κάνει ή δεν κάνει επαφή. Στην περίπτωση που δεν κάνει επαφή μουλαρωνει όπως λες μια και έξω. Σου προτείνω να απευθυνθείς σε ηλεκτρονικούς που ασχολούνται με επισκευές εγκεφάλων. Ζητάνε περίπου 250-300 ευρώ για επισκευή. Μην σε αγχώνει η επισκευή. Θα κρατήσει αρκετά. Σε εγκέφαλο από δικό μου αυτοκίνητο κράτησε περίπου 7 χρόνια πρίν βγάλει θέμα, σε διαφορετικό κύκλωμα αυτή τη φορά. Σε άλλους κρατάει περισσότερο ανάλογα κ με τον τεχνικό που θα το επισκευάσει.
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Εχω δει τον https://www.facebook.com/christoforos.koutsikos.9/?locale=el_GR για επισκευές εγκεφάλων, ρώτησε τον.Δεν χάνεις κάτι. Δεν έχω εμπειρία απο την δουλειά του.
Vaguras Δημοσ. 26 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 39 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εχω δει τον https://www.facebook.com/christoforos.koutsikos.9/?locale=el_GR για επισκευές εγκεφάλων, ρώτησε τον.Δεν χάνεις κάτι. Δεν έχω εμπειρία απο την δουλειά του. Χανιά λέει όμως, πέφτει λίγο μακρια..
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, Vaguras είπε Χανιά λέει όμως, πέφτει λίγο μακρια.. Βγάζεις τον εγκέφαλο και τον στέλνεις.
Vaguras Δημοσ. 26 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Βγάζεις τον εγκέφαλο και τον στέλνεις. δυστυχώς μίλησα μαζί τους και δεν ασχολούνται με εγκεφάλους κιβωτίων. 1
meletis_m Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 4 ώρες πριν, Vaguras είπε Καλημέρα στην παρέα. Είμαι κάτοχος ενός jazz 2010, i-shift, με 225Κ απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι την 1η Αυγούστου φέτος. Χωρίς καμία προειδοποίηση το πρωί δεν έπαιρνε μπροστά, και έβγαζε το σήμα του γραναζιού για το κιβώτιο. Με τα πολλά και αφού το πήρε οδική, πήγε σε συνεργείο απόλυτης εμπιστοσύνης όπου και το πηγαίνω εδώ και 5 χρόνια, και μετά από έλεγχο μου είπε ότι είναι δυστυχώς ο εγκέφαλος του i-shift TCM, transmission control machine, έτσι έμεινα χωρίς αμάξι αφού επεσα στην περίπτωση διακοπές Αυγούστου και οι ηλεκτρολόγοι που ασχολούνται με επισκευες τέτοιου τύπου απουσιάζουν, οπότε πάμε για Σεπτεμβρη. Να βάλω καινούριο εγκέφαλο δεν παίζει φτάνει τα 4 χιλιάρικα μου είπαν στον Σαρακάκη, και με μια έρευνα που έκανα από Αγγλία παίζει περίπου στα 2800 αν μπλέξεις και με τελωνεία άντε γεια. Η επισκευή είναι μονόδρομος λοιπόν, ρωτάω λοιπόν αν είχε κάνεις τέτοια εμπειρία, γιατί γνώριζα ότι το βασικό πρόβλημα στο ρομποτικο αυτόματο κιβώτιο (ουσιαστικά ένα μηχανικό είναι με μια μονάδα ελέγχου και ένα μοτέρ που αντικαθιστά τον συμπλέκτη) είναι ο ενεργοποιητης του κιβωτίου κατι που δεν ισχύει στη δική μου περίπτωση. Ο μάστοράς μου είπε ότι η επισκευή της μονάδας ελέγχου του κιβωτίου θα πάει κανένα 500άρικο, αλλά θα πρέπει να αλλάξουμε και δίσκο πλατώ ρουλέμαν (που όμως εγώ δεν θέλω αφού έχει λίγα χιλιόμετρα, ο μαμά αλλάχτηκε στις 162.000 περίπου πριν 4 χρόνια), οπότε 460 το σετ του νέου δίσκου, συν εργασία θα φτάσουμε τα 1200-1300 ευρώ.... Πραγματικά αναρωτιέμαι τι σημαίνει επισκευή σε ένα ηλεκτρονικό σύστημα; πόσο άραγε θα κρατήσει ο επισκευασμένος εγκέφαλος... Έχετε να προτείνετε αξιόπιστα συνεργεία που ασχολούνται με αυτόματα κιβώτια και ηλεκτρονικούς εγκεφάλους, να πάρω και μια δεύτερη γνώμη; Είμαι Αθήνα. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Υ.Γ. το αμάξι δεν το κινώ, παρόλο που άλλες μέρες παίρνει μπρος κανονικά και άλλες όχι, για να μην χειροτερέψει το θέμα. Αν αφαιρεθεί ο ένας πόλος της μπαταρίας για λίγα λεπτά, σβήνουν τα λάθη και παίρνει κανονικά, κινείται άψογα χωρίς προβλήματα, δεν εμφανίζει το παραμικρό θέμα. Αυτό το λέω, επειδή όταν αρχίζει και έχει θέμα ο ενεργοποιήτης, τότε μπορεί να δυσκολεύεται να αλλάξει σχέσεις, να καθυστερεί στις αλλαγές, να κλωτσάει περισσότερο σαν να πατινάρει κλπ. Πραγματικά δεν κάνει τίποτα από αυτά, μόνο όταν μουλαρώσει ο εγκέφαλος, τότε τέλος. Ρώτησε εδω εάν βρίσκεσαι Αθηνα . https://www.transmission.gr/el/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα