Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μιας και είδα τη λέξη ΑΦΜ θυμήθηκα κάτι...Ήμουν ο μόνος που είχα ΑΦΜ γεννηθείς του 1907 το 2006 και ήμουν 18... True Story στην Εφορία τότε...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, tsagas_lr είπε

Και γιατι να μη χρησιμοποιηθει ο υπαρχων αριθμος ταυτότητας ως ο νεος αριθμος για ολα και να γινεται αυτο το μπαχαλο;

16 λεπτά πριν, filip123go είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Γιατί ρε φίλε έτσι θα ήταν το 1/100 του κόστους. Τι περίεργοι που είστε μερικοί ρε σεις.!!

Γιατί ο αριθμός ταυτότητας αλλάζει κάθε φορά που τη χάνεις.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 6/11 θα είναι η πρώτη μέρα μετά τη λήξη της προθεσμίας (6-1-1). Στις 5 Νοεμβρίου είναι η λήξη της προθεσμίας, άρα αν προσθέσεις 1+5=6, άρα το 611 γίνεται 666. 

Απορώ που δεν καταλαβαίνετε ότι έγινε επίτηδες όλο αυτό.

Επεξ/σία από thagkol
  • Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Σιγά μην πάμε να βγάλουμε και αριθμο με δικό μας πρόθεμα λες και κάτι θα αλλάξει η ότι θα το θυμόμαστε καλύτερα για 3 ψηφία. Έτσι κι αλλιώς θα επιλέξει το κράτος μόνο του έναν αριθμό αυτόματα για όλους. 

• Like 1
Δημοσ.

Αλλο ενα μετρο απλα για να εισπραξουν την μιζα τους.
Εαν δεν κανουμε τιποτα θα μας βγαλει αυτοματα με οτι χαρακτηρες θελει το συστημα;
βαριεμαι να ασχοληθω με ηλιθιοτητες

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ γιατι δεν καταργουν ολα τα αλλα.
Πλεον σε μια αιτηση θα μου ζητανε να βαλω ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, ΑΔΤ και ΠΑΠ
Εαν καταργουσαν αμεσα τα αλλα θα ειχε νοημα, αλλα δεν εχουν ιδεα πως μπορει να γινει μια τετοια δουλεια, μονο τις μιζες ξερουν να εισπρατουν

• Like 1
Δημοσ.

Θα παρει μια πενταετια να πανε τα νουμερα στις υπηρεσίες και αλλη μια πενταετια να οργανωθουν για να ξεκινησουν να ζητανε ΠΑ απο τους πολιτες για συναλλαγη. Μεχρι τοτε θα τον εχουμε ολοι ξεχασει και επειδη θα τους σπαμε τα @@ θα συνεχισει ο υπαλληλος να ζηταει τον αριθμο που ζηταγε και παλιοτερα. 

Αλφαδιά! 

Ακομα θυμαμαι οταν εδωσα αμκα στο ικα και μου ειπαν "πως να σας βρω εγω με αυτο κυριε? Αριθμο μητρωου ικα θελω!"

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, tsagas_lr είπε

Ας σταματήσει να αλλάζει

Ο αριθμός ταυτότητας ταυτοποιεί. Ο προσωπικός αριθμός ενοποιεί. Είναι 2 τελείως διαφορετικά πράγματα. Για τη ταυτοποίηση, αναγκαστικά πρέπει να αλλάζει αλλιώς όποιος έχει τη ταυτότητα σου θα παριστάνει εσένα, αν σου μοιάζει και λίγο.  

8 λεπτά πριν, safridia είπε

Αλλο ενα μετρο απλα για να εισπραξουν την μιζα τους.
Εαν δεν κανουμε τιποτα θα μας βγαλει αυτοματα με οτι χαρακτηρες θελει το συστημα;
βαριεμαι να ασχοληθω με ηλιθιοτητες

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ γιατι δεν καταργουν ολα τα αλλα.
Πλεον σε μια αιτηση θα μου ζητανε να βαλω ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, ΑΔΤ και ΠΑΠ
Εαν καταργουσαν αμεσα τα αλλα θα ειχε νοημα, αλλα δεν εχουν ιδεα πως μπορει να γινει μια τετοια δουλεια, μονο τις μιζες ξερουν να εισπρατουν

Γιατί θα πρέπει να γίνει πρώτα η ενοποίηση μέσω ΠΑ για να βρεθούν όλα τα λάθη και μετά να καταργηθούν. 

Ο αριθμός ταυτότητας δεν μπορεί να καταργηθεί γιατί σε ταυτοποιεί και θα πρέπει να αλλάζει κάθε φορά που την χάνεις/κλέβουν.

4 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Θα παρει μια πενταετια να πανε τα νουμερα στις υπηρεσίες και αλλη μια πενταετια να οργανωθουν για να ξεκινησουν να ζητανε ΠΑ απο τους πολιτες για συναλλαγη. Μεχρι τοτε θα τον εχουμε ολοι ξεχασει και επειδη θα τους σπαμε τα @@ θα συνεχισει ο υπαλληλος να ζηταει τον αριθμο που ζηταγε και παλιοτερα. 

Αλφαδιά! 

Ακομα θυμαμαι οταν εδωσα αμκα στο ικα και μου ειπαν "πως να σας βρω εγω με αυτο κυριε? Αριθμο μητρωου ικα θελω!"

Οπότε δεν θα πρέπει να γίνει η αλλαγή ποτέ;

13 λεπτά πριν, thagkol είπε

Στις 6/11 θα είναι η πρώτη μέρα μετά τη λήξη της προθεσμίας (6-1-1). Στις 5 Νοεμβρίου είναι η λήξη της προθεσμίας, άρα αν προσθέσεις 1+5=6, άρα το 611 γίνεται 666. 

Απορώ που δεν καταλαβαίνετε ότι έγινε επίτηδες όλο αυτό.

τρολ ή ψεκ; Τρολ νομίζω :P

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τυχαία 3 αλφαριθμητικά + ΑΦΜ

Μιλάμε για πρωτοπορία και ψηφιακό κράτος κατς καλά ναουμ

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Haha 2
Δημοσ.
29 minutes ago, Retromaniac said:

Γιατί ο αριθμός ταυτότητας αλλάζει κάθε φορά που τη χάνεις.

Ποιος μίλησε για αριθμό ταυτότητας;; Έχουμε 45 προσωπικούς αριθμούς που δεν αλλάζουν ποτέ, με πρώτο και καλύτερο το ΑΦΜ.

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, tsagas_lr είπε

Και γιατι να μη χρησιμοποιηθει ο υπαρχων αριθμος ταυτότητας ως ο νεος αριθμος για ολα και να γινεται αυτο το μπαχαλο;

Γιατί ειναι Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας και όχι για το άτομο.Αφορά το χαρτί της ταυτότητας.Οταν την αλλάξεις αλλάζει και αυτός ο αριθμός 

• Like 1
Δημοσ.

Μακριά από αυτούς τους κωδικούς που ως σκοπό έχουν τον έλεγχο των πολιτών και της διακίνησης του χρήματος! Μην συναινέσει κανείς! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Καιρός ήταν να υπάρχει ένας αριθμός για όλα και στο μέλλον να καταργηθούν οι υπόλοιποι. Βέβαια οι ψεκ φοβούνται ότι τώρα θα μπορεί να τους παρακολουθεί το κράτος. Λες και τα στοιχεία που ενοποιεί ο αριθμός δεν τα έχει ήδη.

Δεν φοβόμαστε αυτό comrade αλλα αυτό 👇

Spoiler

Η Αποκάλυψη τονίζει ιδιαίτερα το ακόλουθα σημεία:

Όποιος λαμβάνει το χάραγμα του θηρίου θα χαθεί.

Η μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων της γης θα λάβει το χάραγμα του θηρίου.

Οι πολιτικές εξουσίες θα προσπαθήσουν, μέσο πείνας και απειλών θανάτου, να αναγκάσουν τους ανθρώπους να λάβουν το χάραγμα του θηρίου.

Ο Θεός διδάσκει στην Αποκάλυψη ότι όλοι οι κάτοικοι της γης μας χωρίζονται τώρα, με ταχύτητα, σε δύο ομάδες: Μία ομάδα ακολουθεί το Θεό του ουρανού, και η άλλη που ακολουθεί το Σατανά, που αντιπροσωπεύεται από το θηρίο. Αυτοί που ακολουθούν το Θεό θα λάβουν τη σφραγίδα του Θεού, (μελετήσαμε τη σφραγίδα του Θεού, σε ένα προηγούμενο μάθημα). Αυτοί που ακολουθούν το Σατανά, που αντιπροσωπεύεται από το θηρίο, θα λάβουν το σημείο ή χάραγμα του θηρίου.

• Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...