konstantinouvasilis Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Καλησπέρα στην ομάδα έχω το εξής πρόβλημα έχω έναν ανεμιστήρα ο οποίος έκανε έναν θόρυβο και τον έκλεισα όταν τον ξαναβαλα δεν δούλευε η φτερωτή γυρνάει κανονικά οπότε δεν είναι κολλημένη και είπα μετά να αλλάξω τον πυκνωτή. Πριν τον αλλάξω συνδεσα τα δύο καλώδια του πυκνωτή αφού τον έχω βγάλει μεταξύ τους και τοτε όταν τον έβαλα σε λειτουργία στην πρώτη σκάλα και στην τρίτη αν τον γύριζα με το χερι γυρναγε λίγο βέβαια στην δεύτερη τπτ. Όταν έβαλα λοιπόν τον καινούργιο πυκνωτή δν έκανε τπτ πάλι οπότε μήπως έκανα βλακεία που συνδεσα τα καλώδια είναι άλλο πρόβλημα η απλά πάει για πεταμα
nemesiskp Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Αν είναι εναλλασσόμενου AC ρεύματος νομίζω ότι ο πυκνωτής χρειάζεται για να καθυστερεί την φάση για να δουλεύει το μοτερ. Οπότε δεν νομίζω να παίζει χωρίς αυτόν. Λογικά τα έφτυσε. Έτσι χάλασα και εγώ έναν που άνοιξα να καθαρίσω γιατί μάλλον έκοψα καλώδιο από την περιέλιξη και τον σούταρα.
spooker Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου Παλιότερα τα μοτέρ είχαν κάτι τρύπες στο πίσω μέρος όπου ήταν για λίπανση. Δυστυχώς στους καινούριους οι τρύπες δεν φαίνεται να υπάρχουν πλέον οπότε δεν έχω ιδέα πως γίνεται η συντήρηση τους
StamTheMan Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Στις 26/8/2025 στις 6:24 ΜΜ, konstantinouvasilis είπε Καλησπέρα στην ομάδα έχω το εξής πρόβλημα έχω έναν ανεμιστήρα ο οποίος έκανε έναν θόρυβο και τον έκλεισα όταν τον ξαναβαλα δεν δούλευε η φτερωτή γυρνάει κανονικά οπότε δεν είναι κολλημένη και είπα μετά να αλλάξω τον πυκνωτή. Πριν τον αλλάξω συνδεσα τα δύο καλώδια του πυκνωτή αφού τον έχω βγάλει μεταξύ τους και τοτε όταν τον έβαλα σε λειτουργία στην πρώτη σκάλα και στην τρίτη αν τον γύριζα με το χερι γυρναγε λίγο βέβαια στην δεύτερη τπτ. Όταν έβαλα λοιπόν τον καινούργιο πυκνωτή δν έκανε τπτ πάλι οπότε μήπως έκανα βλακεία που συνδεσα τα καλώδια είναι άλλο πρόβλημα η απλά πάει για πεταμα Κλασσικο προβλημα στους νεους ανεμιστηρες,να τα φτυνει το μοτερ. Δεν εχει σχεση οτι γυριζε η φτερωτη,το μοτερ ηταν off. Πολλες φορες αν γυρισεις τη φτερωτη με το χερι,ξεκιναει και δουλευει κανονικα,μεχρι να πεθανει εντελως καποια στιγμη. Σιγουρα δεν ειχες δουλεια να κανεις οτι εκανες. Τον πετας και παιρνεις αλλον.
dalain Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου Αν θες να βγαλεις το υπολοιπο του καλοκαιριου και εφοσον εχει καποια σημεια ζωης ,ανοιξε τον,βαλε λιγο γρασσο διαρκειας στα κινουμενα μερη του μοτερ και πολυ πιθανο να λειτουργησει για λιγο διαστημα ακομα Το ειχα κανει σε τρεις και δουλεψαν για καμποσο ακομα μεχρι να τα φτυσουν τελειως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα