Black Demis Δημοσ. Πέμπτη στις 08:31 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:31 μμ 1 hour ago, MARIOSNURSE said: Άμα βρεθείς ξανά κοντά, δες από περιέργεια. στα περισσότερα δεν θα γραφει κατα 99% θα γράφει μονο part number όπως πλέον κάνει η honda που δεν βάζει made in japan (καθος δεν θα βγαινει η τιμή) θα τσεκάρω πάντως στα ηλεκτρονικα οπου μπορώ 52 minutes ago, cmaniac said: Α ναι, χρεώνουν και την προετοιμασία ένα σκασμό λεφτά -.- Αυτό, μαζί με το ύφος χιλίων καρδιναλίων που αντιμετώπισα στην αντιπροσωπεία, με προβλημάτισαν λίγο για το after sales.. καλα after sales δεν ξερω αν υπάρχει δυο φορές που χρειάστηκε εγγύηση (πρώτη φορά νέκρωσε το infortaiment (περιμέναμε 6 μήνες) και δεύτερη φορά ένας πολλαπλασιαστης τα κλασε άρχισαν μα μου βρήκα με κωδικό από αλλού και τελικα τον άλλαξαν free (αναμονή 2 βδομάδες) (αν και Infortaiment πιστευω θα πόναγε αν ήταν εκτός εγγύησης)
MARIOSNURSE Δημοσ. Πέμπτη στις 09:16 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 09:16 μμ 45 λεπτά πριν, Black Demis είπε στα περισσότερα δεν θα γραφει κατα 99% θα γράφει μονο part number όπως πλέον κάνει η honda που δεν βάζει made in japan (καθος δεν θα βγαινει η τιμή) θα τσεκάρω πάντως στα ηλεκτρονικα οπου μπορώ Αν είναι πες. 1
NT1G Δημοσ. Πέμπτη στις 11:01 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:01 μμ Στις 27/8/2025 στις 9:35 ΜΜ, MARIOSNURSE είπε Να το πάρω. Έχω κλείσει test drive 10/9. Απλά θέλω να δω γνώμες από πιθανούς κατόχους. Θέλω κάτι μικρό, οικονομικό και απλό για την μετακίνηση εντός πόλης και δεν θα με χαλούσε αν ήταν ικανό για καμιά εξόρμηση. Εσωτερικά είναι παλιομοδίτικο. Τα πάντα φωνάζουν ότι γίνανε για να μειώσουν το κόστος. Τα φρένα είναι αδύναμα. Σε θέμα θορύβου είναι μέτριο. Σε οικονομία μάλλον είναι από τα καλύτερα μη υβριδικά. Μάλλον μια χαρά στον αυτοκινητόδρομο με φυσιολογικές ταχύτητες. Καλό στην πόλη αλλά μερικές φορές το start stop εκνευριστικό γιατί προκαλεί κραδασμούς. 1
MARIOSNURSE Δημοσ. Παρασκευή στις 12:01 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 12:01 πμ 1 ώρα πριν, NT1G είπε Εσωτερικά είναι παλιομοδίτικο. Τα πάντα φωνάζουν ότι γίνανε για να μειώσουν το κόστος. Τα φρένα είναι αδύναμα. Σε θέμα θορύβου είναι μέτριο. Σε οικονομία μάλλον είναι από τα καλύτερα μη υβριδικά. Μάλλον μια χαρά στον αυτοκινητόδρομο με φυσιολογικές ταχύτητες. Καλό στην πόλη αλλά μερικές φορές το start stop εκνευριστικό γιατί προκαλεί κραδασμούς. Το έχεις; Αυτό με τα φρένα το διάβασα και αλλού, ναι.
Black Demis Δημοσ. Παρασκευή στις 12:30 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:30 πμ 27 minutes ago, MARIOSNURSE said: Το έχεις; Αυτό με τα φρένα το διάβασα και αλλού, ναι. φρένα μεχρι 80 ειναι οκ απο εκεί και πέρα πρεπε να είσαι πολύ προσεκτικός ειναι πολύ low end μου θύμισαν civic του 1999
cmaniac Δημοσ. Παρασκευή στις 12:31 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:31 πμ 3 ώρες πριν, MARIOSNURSE είπε τα ΠΑΝΤΑ μέσα στο καπό Τι συγκρίνεις τωρα.. Τα πάντα παντού είναι made in Japan. Koito, Aisin, Denso, Fujitsu Ten (εγκέφαλος), Sumitomo.. Δύσκολα αυτά πλέον.
MARIOSNURSE Δημοσ. Παρασκευή στις 12:45 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 12:45 πμ 14 λεπτά πριν, cmaniac είπε Τι συγκρίνεις τωρα.. Τα πάντα παντού είναι made in Japan. Koito, Aisin, Denso, Fujitsu Ten (εγκέφαλος), Sumitomo.. Δύσκολα αυτά πλέον. Αυτό αναρωτιέμαι και για το συγκεκριμένο μοντέλο.
Black Demis Δημοσ. Παρασκευή στις 11:18 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:18 πμ 10 hours ago, MARIOSNURSE said: Αυτό αναρωτιέμαι και για το συγκεκριμένο μοντέλο. πχ αναρτησεις φοράνε kyb αλλά made in indonisia αυτό το θυμαμαι, μαρκες μέσα θα δεις japan αλλά οχι made in αν αυτό ακριβός ψάχνεις.... πλέον σχεδον τπτ δεν εξάγουν αυτοί έχουν μια πολύ μικρή παρaγωγη τοπικά για καποιες δικες τους ανάγκες σε ηλεκτρονικά αλλά οτιδιποτε εξαγωγής κλπ ειναι απο εργοστάσια εκτός χώρας και απο διαφορα rebrand είχα καταλάβει λάθος την ερώτηση πριν..... νόμιζα θες να δεις αν έχει japan μάρκες μέσα...... τώρα κατάλαβα οτι θες να δεις made in....... αυτό δεν παιζει και αν θα έπαιζε θα έδινες ποτε 45 χιλιαρικα για ενα swift?
NT1G Δημοσ. Παρασκευή στις 12:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:35 μμ 12 ώρες πριν, MARIOSNURSE είπε Το έχεις; Αυτό με τα φρένα το διάβασα και αλλού, ναι. Ναι το έχω. Όχι δεν ξέρω που φτιάχνονται τα εξαρτήματα του.
MARIOSNURSE Δημοσ. Παρασκευή στις 02:13 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 02:13 μμ 2 ώρες πριν, Black Demis είπε πχ αναρτησεις φοράνε kyb αλλά made in indonisia αυτό το θυμαμαι, μαρκες μέσα θα δεις japan αλλά οχι made in αν αυτό ακριβός ψάχνεις.... πλέον σχεδον τπτ δεν εξάγουν αυτοί έχουν μια πολύ μικρή παρaγωγη τοπικά για καποιες δικες τους ανάγκες σε ηλεκτρονικά αλλά οτιδιποτε εξαγωγής κλπ ειναι απο εργοστάσια εκτός χώρας και απο διαφορα rebrand είχα καταλάβει λάθος την ερώτηση πριν..... νόμιζα θες να δεις αν έχει japan μάρκες μέσα...... τώρα κατάλαβα οτι θες να δεις made in....... αυτό δεν παιζει και αν θα έπαιζε θα έδινες ποτε 45 χιλιαρικα για ενα swift? Αυτό που γράφω είναι ποιες είναι οι μάρκες περιφερικών και Made in 1 ώρα πριν, NT1G είπε Ναι το έχω. Όχι δεν ξέρω που φτιάχνονται τα εξαρτήματα του. Αν ανοίξεις το καπό, φαίνεται πάνω στα εξαρτήματα 😂. Τέλος πάντων, αν έχεις καμιά παραπάνω γνώμη για οδική συμπεριφορά κλπ πες. 1
alimentas Δημοσ. Παρασκευή στις 03:26 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:26 μμ Γνωριζεις κανεις αν θα βγει κ εκδοση sport???Υπαρχουν φημες οτι θα βγει κ ενα τελευταιο swift sport αλλα απ οσο εχω διαβασει δεν εχει επιβεβαιωθει κατι
Black Demis Δημοσ. Παρασκευή στις 03:37 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:37 μμ 1 hour ago, MARIOSNURSE said: Αυτό που γράφω είναι ποιες είναι οι μάρκες περιφερικών και Made in Αν ανοίξεις το καπό, φαίνεται πάνω στα εξαρτήματα 😂. Τέλος πάντων, αν έχεις καμιά παραπάνω γνώμη για οδική συμπεριφορά κλπ πες. σε ηλεκτρονικά που φαίνονται καμία μεν ειναι japan(san μαρκα) αλλά δεν ειναι κατασκευασμένα εκει για οδική συμπεριφορά μπορώ να πω εγω πολύ καλό για μέσα στην πόλη, ελαφρύ με καλή κατανάλωση (σε σχέση άλλα οχήματα non hybrid) άριστη συμπεριφορά εντός πόλης και σε ταχύτητες μεχρι 80 θα ελεγα μετά τα 80 κάνεις τον σταυρό σου και στο κράτημα και στα φρένα αλλά ετσι και αλλιώς η χρήση του οχήματος ειναι εντός πολύς και επαρχιακό
MARIOSNURSE Δημοσ. Παρασκευή στις 07:30 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 07:30 μμ 3 ώρες πριν, Black Demis είπε σε ηλεκτρονικά που φαίνονται καμία μεν ειναι japan(san μαρκα) αλλά δεν ειναι κατασκευασμένα εκει για οδική συμπεριφορά μπορώ να πω εγω πολύ καλό για μέσα στην πόλη, ελαφρύ με καλή κατανάλωση (σε σχέση άλλα οχήματα non hybrid) άριστη συμπεριφορά εντός πόλης και σε ταχύτητες μεχρι 80 θα ελεγα μετά τα 80 κάνεις τον σταυρό σου και στο κράτημα και στα φρένα αλλά ετσι και αλλιώς η χρήση του οχήματος ειναι εντός πολύς και επαρχιακό Η ερώτηση παγίδα: θα το αγόραζες ξανά; Άρα οι μάρκες των ηλεκτρονικών του είναι ιαπωνικές, αυτό εννοείς; 1
dtk-386 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:16 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:16 μμ Δεν είναι πανάκεια το made in Japan. Ας ξεκολλήσουμε λιγο από αυτό. 3
MARIOSNURSE Δημοσ. Παρασκευή στις 09:40 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 09:40 μμ 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Δεν είναι πανάκεια το made in Japan. Ας ξεκολλήσουμε λιγο από αυτό. Διαφωνώ κάθετα σε αυτό. Το Toyota starlet με made in Japan ανταλλακτικά δεν έχει κάνει κιχ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα