GIORGOSS12 Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου Καλησπερα εχω opel corsa d 1.3 2012 πετρελαιο a13dtc ο κινητήρας 200.000χλμ. Λοιπον παρατηρώ συνεχώς διαρροες απο ιντερκουλερ κατω απο τουρμπο σις φλατζες απο τον διαχωριστη λαδιου. Αλλαξα τουρμπινα μετα απο παροτρυνση 3 μαστορων που μου ειπαν η τουρμπινα τα επαιξε αλλα το προβλημα συνεχιζεται και μυρίζει αναθυμίασεις που μπαινουν στιν καμπινα και παλι διαρροες απο φλατζες. Έκανα το τεστ με το γαντι στην τάπα λαδιου να δω αν εχει προβλημα με τις αναθυμίασεις και οντως αυτο φουσκώνει. Τι μπορεί να φταιέι και τι μπορω να κάνω που βρίσκεται η pcv στο συγκεκριμενο αμαξι να την αλλαξω ? Βρήκα οτι εχεί διαχωριστή λαδιου αυτο ειναι το pcv στο συγκεκριμενο αμαξι ? Το αμάξι δεν καίει λαδια δεν εχω καπνους στην εξάτμιση δεν χρειαζεται να συμπληρώσω λαδι
meletis_m Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 6 ώρες πριν, GIORGOSS12 είπε Καλησπερα εχω opel corsa d 1.3 2012 πετρελαιο a13dtc ο κινητήρας 200.000χλμ. Λοιπον παρατηρώ συνεχώς διαρροες απο ιντερκουλερ κατω απο τουρμπο σις φλατζες απο τον διαχωριστη λαδιου. Αλλαξα τουρμπινα μετα απο παροτρυνση 3 μαστορων που μου ειπαν η τουρμπινα τα επαιξε αλλα το προβλημα συνεχιζεται και μυρίζει αναθυμίασεις που μπαινουν στιν καμπινα και παλι διαρροες απο φλατζες. Έκανα το τεστ με το γαντι στην τάπα λαδιου να δω αν εχει προβλημα με τις αναθυμίασεις και οντως αυτο φουσκώνει. Τι μπορεί να φταιέι και τι μπορω να κάνω που βρίσκεται η pcv στο συγκεκριμενο αμαξι να την αλλαξω ? Βρήκα οτι εχεί διαχωριστή λαδιου αυτο ειναι το pcv στο συγκεκριμενο αμαξι ? Το αμάξι δεν καίει λαδια δεν εχω καπνους στην εξάτμιση δεν χρειαζεται να συμπληρώσω λαδι Το Turbo έχει ελεγχθεί; Έχει τζογους μήπως ; Επίσης σωλήνες και intercooler έχουν ελεγχθεί καθαριστεί ;
GIORGOSS12 Δημοσ. 27 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου Καλησπέρα Καινούργιο τούρμπο στο intercooler άλλαξα μια τσιμουχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα