Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Arkin είπε

Συγκρινω απλα το καθε ποντικι σαν ποντικι. Εχεις ενα pc ενα γραφειο δεν σε νοιαζει ειτε ασυρματο ειτε ενσυρματο το ιδιο και το αυτο ειναι στο τελος. Τωρα προφανως αν θες να εχεις ενα ποντικι για 3 υπολογιστες/συσκευες οκ δεν χρειαζεται το mx master για αυτο εχει πολυ φθηνοτερα. Δεν προσφερει κατι παραπανω δηλαδη περα απο haptic feedback που εχει ενδιαφερον σε gaming αλλα μεχρι εκει.

αν το βλέπεις έτσι τότε τρακτέρ, μηχανή και αυτοκίνητο είναι το ίδιο πράγμα...γιατί και το ένα σε πάει από το Α στο Β και το άλλο και το τρίτο... 😜

• Like 12
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εμένα πάντως το δεξί πλήκτρο από το Mx Master 3s έπαψε να λειτουργεί μετά από δυο μιση χρόνια...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Σε βάθος χρόνου δεν το βλέπω να την βγάζει, η αλήθεια ειναι όμως ότι δεν έχω το συγκεκριμένο έχω πάρει πιο ακριβό razer (naga ) και πχ το αριστερό κλικ διπλοκλικάρει στα κουτουρου απο μόνο του έχει βγει λίγο η βαφή και το πλαστικό γενικά δεν μου άρεσε που έχει..
Το 500άρι hero πιο φθηνό πολύ καλύτερα υλικά και άντεξε αρκετά παραπάνω. 

Επίσης πριν απο το naga είχα deathadder ούτε και εκείνου η ποιότητα μου άρεσε ειναι περισσότερο "οσα βλέπει η πεθερά" ναι φαίνεται premium με την πρώτη ματιά και απο κάτω κρατιέται με τσιχλόφουσκα και ελπίδες :P 

Πηρες με μηχανικους την πατησα και εγω παλιοτερα και ειπα ποτε ξανα. Το ballistic ενα 7μηνο το εχω και παει μπαλα οι οπτικοι δεν κανουν διπλο κλικ. Και το hero το ειχα σκεφτει αλλα με μηχανικους και βλεπω οτι στο 6μηνο βαρανε διπλο κλικ λεω μακρια. Εγω γουσταρω πολυ software παραμετροποιηση και η αμεση αποκριση που εχει σχεδον μηδενικο latency παντου. 

3 λεπτά πριν, mxpert είπε

αν το βλέπεις έτσι τότε τρακτέρ, μηχανή και αυτοκίνητο είναι το ίδιο πράγμα...γιατί και το ένα σε πάει από το Α στο Β και το άλλο και το τρίτο... 😜

Ενταξει μιλαμε για ποντικια ομως. Πχ εχει ποντικια με 200 ευρω με 3-4 πληκτρα για μενα ειναι τελειως αχρηστα αυτα θελω να εχουν 10-12 κουμπια ωστε να κανω bind και macro εντολες και σε εφαρμογες και σε παιχνιδια. Και το καλυτερο ειναι οτι μπορεις να κανεις bind/macro per app/game για καθε exe δηλαδη και αλλη παραμετροποιηση. Απο εκει και περα λιγα πραγματα παιζουν ρολο οπως το βαρος που οκ κατι ενδιαμεσο ειναι το καλυτερο ουτε 150γρ οπως αυτο του θεματος ουτε κατι 60αρια που βλεπω. Στα 100 ειναι το ιδανικο να το νιωθεις και λιγακι οταν το κουνας. Υψηλο dpi ιδανικα 5-10 χιλιαδες και αμεση αποκριση. 

Δεν το βλεπω και πολυ σοι το mx master 3 ειδικα σε αυτα που χρειαζομαι οπως παραπανω κουμπια και αποκριση σε παιχνιδια η το raw performance που δειχνει το latency βλεπω πολυ κακη βαθμολογια. Ειναι για δουλεια και οχι gaming ποντικι και απορω γιατι εβαλαν απτικη αντιδραση στο mx master αν παραμενει ενα ποντικι για δουλεια και οχι gaming. 

Screenshot-2.png

• Thanks 1
Δημοσ.

Πάντως σε ένα master MX 3s χάλασε Το αριστερό κλικ στον πρώτο χρόνο. Την μία δεν έπιανε και έπρεπε να το κοπανάς ή πάταγε 2-3 κλικ ταυτόχρονα. Με χρήση γραφείου. 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, pdamigos είπε

Πάντως σε ένα master MX 3s χάλασε Το αριστερό κλικ στον πρώτο χρόνο. Την μία δεν έπιανε και έπρεπε να το κοπανάς ή πάταγε 2-3 κλικ ταυτόχρονα. Με χρήση γραφείου. 

Αυτο ειναι το πιο τρελο. Ειχα ενα απλο motospeed 15 ευρω V30 7 χρονια και μετα απο 7 χρονια ξεκινησε τα διπλα κλικς δεν επαθε τιποτα μεχρι τοτε και μιλαμε απειρες ωρες χρησης. Και παιρνεις ακριβο επωνυμο και μεσα σε λιγο καιρο με απλη χρηση βγαζει θεματα. Απορω με το build quality μερικες φορες. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, pdamigos είπε

Δεν σε κάλυπτε η εγγύηση;

Δημοσ.

Εμένα το mx master με ταλαιπωρεί στο σκρολαρισμα, πολυ αφύσικο κ δεν το έχω συνηθίσει μετά από χρόνια. 

Κ με κουράζει η εναλλαγή σύνδεσης με άλλον υπολογιστή. Έπρεπε να ειναι πιο άμεσο και να συντονίζεται με το πληκτρολόγιο για να μην πρέπει να αλλάζω σύνδεση σε 2 συσκευές. Μάλλον δεν θα ξαναγοραζα. 

Δημοσ.

εχω παρει ολα τα ΜΧ master ολα στο δευτερο χρονο αρχιζουν και τα παιζουν.

απαραδεκτη ποιότητα. μεγάλο μαυρο πλεον. καθε γενια εχει και ενα χοντρο προβλημα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Ενταξει μιλαμε για ποντικια ομως. Πχ εχει ποντικια με 200 ευρω με 3-4 πληκτρα για μενα ειναι τελειως αχρηστα αυτα θελω να εχουν 10-12 κουμπια ωστε να κανω bind και macro εντολες και σε εφαρμογες και σε παιχνιδια. Και το καλυτερο ειναι οτι μπορεις να κανεις bind/macro per app/game για καθε exe δηλαδη και αλλη παραμετροποιηση. Απο εκει και περα λιγα πραγματα παιζουν ρολο οπως το βαρος που οκ κατι ενδιαμεσο ειναι το καλυτερο ουτε 150γρ οπως αυτο του θεματος ουτε κατι 60αρια που βλεπω. Στα 100 ειναι το ιδανικο να το νιωθεις και λιγακι οταν το κουνας. Υψηλο dpi ιδανικα 5-10 χιλιαδες και αμεση αποκριση. 

Δεν το βλεπω και πολυ σοι το mx master 3 ειδικα σε αυτα που χρειαζομαι οπως παραπανω κουμπια και αποκριση σε παιχνιδια η το raw performance που δειχνει το latency βλεπω πολυ κακη βαθμολογια. Ειναι για δουλεια και οχι gaming ποντικι και απορω γιατι εβαλαν απτικη αντιδραση στο mx master αν παραμενει ενα ποντικι για δουλεια και οχι gaming. 

Δεν ήταν αυτό το point μου όμως.

Ανέφερες το θέμα της τριπλάσιας τιμής συγκρίνοντας ένα ασύρματο ποντίκι με ένα ενσύρματο.

Το ένα είναι σαφώς πολυπλοκότερο ως μηχανισμός....έχει μπαταρία, κάποια ηλεκτρονικά που διαχειρίζονται τη φόρτιση, διπλό σύστημα ασύρματης επικοινωνίας (bluetooth και με δέκτη RF) κλπ, κλπ

Δεν είναι "δίκαιο" να λες πως κοστίζει τα τριπλά "χωρίς ουσία".  Υπάρχει μια θεμελιώδης διαφορά...που μπορεί εσένα να σου είναι αδιάφορη μεν...αλλά υπάρχει.

(δοκίμασε να δουλέψεις με ενσύρματο σε μικρό χώρο με λαπτοπ όπου η θύρα usb type-A που θες για το ποντίκι να είναι στην πλευρά που σε βολεύει να βάζεις το ποντίκι...την έκατσες ! )

😎

Επεξ/σία από mxpert
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Just_travel_everywhere said:

Εγώ ακόμα αυτό έχω νομίζω βγάζει μερικά χρόνια ακόμα !!! 🤣🤣🤣😝😝

IMG_3124.jpeg

Τι μου θύμησες τώρα, εποχές που το είχαν σε όλα τα ίντερνετ καφέ, το κοπανούσες, το πετούσες, έριχνες επάνω του καφέ, μετά κυριολεκτικά το έπλενες και δεν είχε πάθει τίποτα.

Όσον αφορά τώρα το MX Master 4, τι 150gr ρε παιδιά, δε ζούμε στο 2010.

Εδώ βγαίνουν ποντίκια που ζυγίζουν κάτω από 50gr με την ίδια 500 mAh μπαταρία.

Επεξ/σία από Axelq
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mxpert είπε

Δεν ήταν αυτό το point μου όμως.

Ανέφερες το θέμα της τριπλάσιας τιμής συγκρίνοντας ένα ασύρματο ποντίκι με ένα ενσύρματο.

Το ένα είναι σαφώς πολυπλοκότερο ως μηχανισμός....έχει μπαταρία, κάποια ηλεκτρονικά που διαχειρίζονται τη φόρτιση, διπλό σύστημα ασύρματης επικοινωνίας (bluetooth και με δέκτη RF) κλπ, κλπ

Δεν είναι "δίκαιο" να λες πως κοστίζει τα τριπλά "χωρίς ουσία".  Υπάρχει μια θεμελιώδης διαφορά...που μπορεί εσένα να σου είναι αδιάφορη μεν...αλλά υπάρχει.

(δοκίμασε να δουλέψεις με ενσύρματο σε μικρό χώρο με λαπτοπ όπου η θύρα usb type-A που θες για το ποντίκι να είναι στην πλευρά που σε βολεύει να βάζεις το ποντίκι...την έκατσες ! )

😎

Καταλαβαινω το point σου για αυτο σταθηκα στο ποντικι vs ποντικι και οχι τοσο στον τροπο συνδεσης τους που προσωπικα μου ειναι αδιαφορο μιας και σταθερο με πληκτρολογιο επισης ενσυρματο. Δεν ειναι το wireless παντως που ανεβαζει την τιμη μιας και υπαρχουν wireless και στα 10 20 ευρω οποτε σιγουρα σε αυτα τα λεφτα ειναι καπως υπερκοστολογημενο για το συνολικο πακετο που προσφερει και δεν ειναι και gaming να πεις δινω το κατι παραπανω αλλα ενα απλο productivity mouse. 

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

εχω παρει ολα τα ΜΧ master ολα στο δευτερο χρονο αρχιζουν και τα παιζουν.

απαραδεκτη ποιότητα. μεγάλο μαυρο πλεον. καθε γενια εχει και ενα χοντρο προβλημα.

Εχω το mx master 3 πρωτη μερα απο οταν βγηκε. Ειναι σαν καινουργιο ακομα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Arkin είπε

Πολλα τα λεφτα 130 ευρω οσο καλο ποντικι και να ειναι. Ενα razer ballistic v3 πηρα πριν κατι μηνες για 45 ευρω και ειναι τοπ. Τα 130 ειναι κοντα 3 φορες πανω. Περα απο την απτικη αναδραση δεν βλεπω να προσφερει κατι παραπανω.

Θα διαφωνήσω. Είναι μεν ακριβό/πανάκριβο αλλά προσφέρει αντίστοιχα μεγάλη αξία με μεγάλη αύξηση ταχύτητας και ηρεμίας. Αν και αντικειμενικά ακριβό όπου θα ήθελα να γίνει φθηνότερο, θα τολμούσα να το χαρακτηρίσω φθηνό σε σχέση με την αξία που προσφέρει.

Ο μόνος λόγος να μη τον πάρει κάποιος είναι να μην τα έχει ή να μη μπορεί κάποιος να τον βοηθήσει ή απλά να τον βολεύει κάτι άλλο. Είμαι ένας υπερευτυχισμένος κάτοχος του ΜΧ Master 3S για Mac και χωρίς αυτό νιώθω "ανάπηρος".

Εκτός από την εξαιρετική ροδέλα (μόνο το Magic Mouse είναι καλύτερο εδώ), την 2η ροδέλα για οριζόντια κύληση, τα αθόρυβα κουμπιά, την πολύ καλή ακρίβεια και εργονομία  που κάνουν μεγάλη διαφορά από μόνα τους, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που το κάνει "πυρηνικό" όπλο στα χέρια μου. Έχει 3 επιπλέον κουμπιά τα οποία μπορούν να προγραμματιστούν και να δώσουν έως και 15 λειτουργίες/συντομεύσεις. Πχ να ανεβακοταβεβάζω τον ήχο, σταματάω/ξεκινάω μουσική/βίντεο, να αυξομειώνω το μέγεθος του εργαλείου που χρησιμοποιώ στο Afiinity Photo  (πχ το εργαλείο επιλογής), να ενεργοποιώ το Mission Control, να ελαχιστοποιώ παράθυρα, να αλλάζω επιφάνειες εργασίας, να αλλάζω καρτέλες στο πρόγραμμα περιήγησης, να αντιστοιχήσω οποιαδήποτε συντόμευση θέλω κλπ κλπ.

Είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση που έκανα ποτέ στη ζωή μου σε οτιδήποτε έχει σχέση με υπολογιστές, μετά την αναβάθμιση από το MacBook Pro 15" του 2014 με Core i7 σε MacBook Pro 16"  του 2021 με M1 Max.

Επεξ/σία από andreaseto
  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, andreaseto είπε

Θα διαφωνήσω. Είναι μεν ακριβό/πανάκριβο αλλά προσφέρει αντίστοιχα μεγάλη αξία με μεγάλη αύξηση ταχύτητας και ηρεμίας. Αν και αντικειμενικά ακριβό όπου θα ήθελα να γίνει φθηνότερο, θα τολμούσα να το χαρακτηρίσω φθηνό σε σχέση με την αξία που προσφέρει.

Ο μόνος λόγος να μη τον πάρει κάποιος είναι να μην τα έχει ή να μη μπορεί κάποιος να τον βοηθήσει ή απλά να τον βολεύει κάτι άλλο. Είμαι ένας υπερευτυχισμένος κάτοχος του ΜΧ Master 3S για Mac και χωρίς αυτό νιώθω "ανάπηρος".

Εκτός από την εξαιρετική ροδέλα (μόνο το Magic Mouse είναι καλύτερο εδώ), την 2η ροδέλα για οριζόντια κύληση, τα αθόρυβα κουμπιά, την πολύ καλή ακρίβεια και εργονομία  που κάνουν μεγάλη διαφορά από μόνα τους, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που το κάνει "πυρηνικό" όπλο στα χέρια μου. Έχει 3 επιπλέον κουμπιά τα οποία μπορούν να προγραμματιστούν και να δώσουν έως και 15 λειτουργίες/συντομεύσεις. Πχ να ανεβακοταβεβάζω τον ήχο, σταματάω/ξεκινάω μουσική/βίντεο, να αυξομειώνω το μέγεθος του εργαλείου που χρησιμοποιώ στο Afiinity Photo  (πχ το εργαλείο επιλογής), να ενεργοποιώ το Mission Control, να ελαχιστοποιώ παράθυρα, να αλλάζω επιφάνειες εργασίας, να αλλάζω καρτέλες στο πρόγραμμα περιήγησης, να αντιστοιχήσω οποιαδήποτε συντόμευση θέλω κλπ κλπ.

Είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση που έκανα ποτέ στη ζωή μου σε οτιδήποτε έχει σχέση με υπολογιστές, μετά την αναβάθμιση από το MacBook Pro 15" του 2014 με Core i7 σε MacBook Pro 16"  του 2021 με M1 Max.

Θα σταθω στο τελευταιο που ανεφερες. Εχει 7 κουμπια το ballistic που ανεφερα εχει 11 κουμπια + το hyperspeed και εγω σε browsing παιζω μπαλα μονο με ποντικι ροδελα αριστερα δεξια αλλαζω tabs αριστερα δεξια με τα 2 κεντρικα κουμπια με το ενα κλεινω tab με το αλλο κανω ανανεωση και εχει και 3 πλαϊνα κουμπια με το ενα ανοιγω νεο tab με το αλλο παω πισω στην ιδια σελιδα και με το τριτο ανοιγω full screen η κλεινω. Οποτε δεν καταλαβαινω που υπερτερει με λιγοτερα κουμπια. Απλα το εχεις μαθει τοσα χρονια υπαρχουν ομως ποντικια πολυ φθηνοτερα που μπορεις να κανεις πολυ περισσοτερα πραγματα λογο περισσοτερων κουμπιων που επισης τα κανεις bind η macro per εφαρμογη οπως εσυ θελεις πρακτικα απεριοριστες δυνατοτητες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...