Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες είχα ένα κινητό xiaomi mi10t κάπου περισσότερο από 4 χρόνια. Μετά από μια επανεκκίνηση κολλησε στο λογότυπο εισαγωγής. Δοκίμασα οτι οδηγό βρήκα στο νετ τπτ. Πήγα σε Γερμανό και στο επίσημο store της mi και μου απάντησαν μετά από ένα γρήγορο έλεγχο ό,τι ξεκινάμε με φορματ μόνο. Που σημαίνει χάνεις ότι έχεις. Έπειτα πήγα σε μια αλυσίδα επισκευής κινητών (στην Θεσσαλονίκη που βρίσκομαι έχει αρκετά τέτοια μαγαζιά) τους εξήγησα ότι το κινητό σαν συσκευή μου είναι αδιάφορο, απλά θέλω να σώσω τον σκληρό τα δεδομένα φωτογραφίες με γονείς κτλ. Μου είπαν θα σταλεί σε ειδικό στην Αθήνα. Μετά από 2 βδομάδες με πήραν τηλ μου είπαν ότι έχει θέμα ο επεξεργαστής και δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Ήθελα να ρωτήσω.Υπάρχει άλλος τρόπος να σωθεί ο σκληρός? ? Έχει άλλη λογική άπο ένα πσ που αν τα φτύσει το σύστημα η μητρική ή Gpu ο σκληρός σώνεται. Εάν ξέρετε κιόλας κάποιο κατάστημα που να αναλαμβάνει κάτι τέτοιο στην συμπρωτευουσα? 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, costacurta είπε

Καλησπέρα παίδες είχα ένα κινητό xiaomi mi10t κάπου περισσότερο από 4 χρόνια. Μετά από μια επανεκκίνηση κολλησε στο λογότυπο εισαγωγής. Δοκίμασα οτι οδηγό βρήκα στο νετ τπτ. Πήγα σε Γερμανό και στο επίσημο store της mi και μου απάντησαν μετά από ένα γρήγορο έλεγχο ό,τι ξεκινάμε με φορματ μόνο. Που σημαίνει χάνεις ότι έχεις. Έπειτα πήγα σε μια αλυσίδα επισκευής κινητών (στην Θεσσαλονίκη που βρίσκομαι έχει αρκετά τέτοια μαγαζιά) τους εξήγησα ότι το κινητό σαν συσκευή μου είναι αδιάφορο, απλά θέλω να σώσω τον σκληρό τα δεδομένα φωτογραφίες με γονείς κτλ. Μου είπαν θα σταλεί σε ειδικό στην Αθήνα. Μετά από 2 βδομάδες με πήραν τηλ μου είπαν ότι έχει θέμα ο επεξεργαστής και δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Ήθελα να ρωτήσω.Υπάρχει άλλος τρόπος να σωθεί ο σκληρός? ? Έχει άλλη λογική άπο ένα πσ που αν τα φτύσει το σύστημα η μητρική ή Gpu ο σκληρός σώνεται. Εάν ξέρετε κιόλας κάποιο κατάστημα που να αναλαμβάνει κάτι τέτοιο στην συμπρωτευουσα? 

Υπαρχουν νομιζω data recovery επιχειρησεις στην Αθηνα που μπορουν να σωσουν μεγαλο ποσοστο απο αυτα τα δεδομενα, απο εκει και περα ειναι αναλογα ποσο σημαντικα ειναι για εσενα γιατι οι τιμες τους μπορει να ξεκινανε απο 2κ-3κ+, σιγουρα παντα καλο ειναι ανα μηνα απο εδω και περα να κανεις ενα backup για να εισαι σιγουρος. Ειδικα οταν εχεις xiaomi, και ειδικοτερα οταν εχεις φθηνο xiaomi. Ειναι απο τις μαρκες που βγαζουν τα πιο πολλα και ποικιλλα θεματα.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Therempant είπε

Υπαρχουν νομιζω data recovery επιχειρησεις στην Αθηνα που μπορουν να σωσουν μεγαλο ποσοστο απο αυτα τα δεδομενα, απο εκει και περα ειναι αναλογα ποσο σημαντικα ειναι για εσενα γιατι οι τιμες τους μπορει να ξεκινανε απο 2κ-3κ+, σιγουρα παντα καλο ειναι ανα μηνα απο εδω και περα να κανεις ενα backup για να εισαι σιγουρος. Ειδικα οταν εχεις xiaomi, και ειδικοτερα οταν εχεις φθηνο xiaomi. Ειναι απο τις μαρκες που βγαζουν τα πιο πολλα και ποικιλλα θεματα.

Άστα να πάνε τώρα όμως είναι αργά....2κ δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να διαθέσω. Σε αυτό το κατάστημα που πήγα μου είπαν Μαξ 150ευρω και ήμουν συμφωνος αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, costacurta είπε

Για αρχη δεν υπάρχει σκληρός.Τσιπάκι μνήμης είναι.

Δεν έκανες πουθενά αντίγραφα τόσα χρόνια;Εχεις κοιτάξει μην και γινόταν αυτόματα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν έκανα. Τα δεδομένα στην διετία τα είχα περάσει στο πσ. Αλλά μέχρι εκεί. Τα επόμενα πουθενά. 

Άσε δράμα. Και αρχεία από την δουλειά  φώτο με τον πατέρα μου.... 

Επεξ/σία από costacurta
  • Sad 1
Δημοσ.
5 minutes ago, costacurta said:

Όχι δεν έκανα. Τα δεδομένα στην διετία τα είχα περάσει στο πσ. Αλλά μέχρι εκεί. Τα επόμενα πουθενά. 

Άσε δράμα. Και αρχεία από την δουλειά  φώτο με τον πατέρα μου.... 

Για τις φωτο, τσέκαρε μήπως είχες ενεργοποιήσει το backup σε Google photos 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο κινητό και αντιμετώπιζα και εγώ πρόβλημα. Συγκεκριμένα μετά απο επανεκκίνηση δεν έμπαινε στο λειτουργικό αλλά ξαναέκανε επανεκκίνηση ξανά και ξανά. Αυτό που έκανα ήταν να το αφήσω έτσι (κάνοντας επανεκκινήσεις) ένα ολόκληρο βράδυ στην φόρτιση και το πρωί που ξύπνησα είχε μπει στο λειτουργικό κανονικά. Έκανα backup και τα έσβησα όλα ύστερα. Θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις μήπως ανοίξει με αυτόν τον τρόπο και σώσεις τα αρχεία σου.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...