kravaritis84 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:37 μμ H vodafone με εχει vdsl50 στα 25.95 . Δική της καμπίνα, μεχρι vdsl100 πιάνει. Έχει λήξει το συμβόλαιο εδω και καιρο. Μόλις αποδέχθηκα τηλεφωνική προσφορα απο nova για 23 ευρω vdls50. Μου ζητανε να στειλω στο email τους ταυτοτητα και λογαριασμο vodafone. Υπάρχει περίπτωση αντιπρότασης από vodafone; Υπάρχει κάποια ποινή αν δεχτώ πιθανή αντιπρόταση της vodafone και τελικα αρνηθώ την nova; Με ξαναπηραν τηλ απο nova και μου λενε αν παραιτουμαι απο την υπαναχωρηση των 14 ημερων, και τους ειπα οχι. Και με ρωταει αν καταλαβα καλα για έμμεση αποδοχη; Και λεω ναι. εμμεση αποδοχη. Για εξηγηστε τις παιζει με τις 14 μερες Στο αρχικο τηλεφωνημα ίσως με ρωτησε για αμεση ενεργοποιηση και απαντησα χωρις να το πολυσκεφτω ναι. Δεν θυμαμαι και καλα. Στο δευτερο τηλεφωνημα παντως απο τα κεντρικα ημουν σαφης οτι κανω εμμεση αποδοχη Τι πρεπει να κανω σε περιπτωση αντιπροτασης απο vodafone για να μην εχω προβλημα; Στελνω απαντητικο email στην nova με ταυτοτητα, λογαριασμο vodafone και γραφω οτι "αποδεχομαι";
kravaritis84 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:26 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 04:26 μμ (επεξεργασμένο) jkoukos ευχαριστω. Εχω μπλεξει τα μπουτια μου. Εμενα μου λεει απο τα κεντρικα χωρις δικαιωμα υπαναχωρησης και λεω όχι. Δηλαδη εμμεση αποδοχη μου λεει; Ναι απανταω. Έχω στειλει τώρα αυτο το email σε novabymad και περιμενω. "Έχω σε πρώτη φάση αποδεχθεί τηλεφωνικά πρόταση για νέο συμβόλαιο σταθερής/internet VDSL50 στα 23 ευρώ πάγιο και ένα μήνα δωρεάν (χωρίς χρέωση εξοπλισμού ή τέλη ενεργοποίησης κτλ). Διατηρώντας το δικαίωμα από πλευράς μου υπαναχώρησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης. Παρακαλώ να μου αποστείλετε το συμβόλαιο για να το αποδεκτώ ή αν χρειάζεται και να το υπογράψω. Επισυνάπτω αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας και λογαριασμο vodafone." Πως προχωράει η διαδικασία; Η εμμεση αποδοχη ειναι η κανονικη που γράφεις; Τι γινεται με τις αντιπροσφορες της vodafone; Άλλο υπαναχωρηση και αλλο ακυρωση; Δεν βγαζω ακρη. Δωστε βοηθεια pls. Μου στειλαν το συμβολαιο "ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ/ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ" και το εντυπο υπαναχωρησης. Και πρεπει "Αν συμφωνείτε, απαντήστε σε αυτό το email εντός 24 ωρών γράφοντας «Συμφωνώ» προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ενεργοποίηση των προγραμμάτων." Τι κανω απο δω και περα; Τα 23 ευρω ειναι καλυτερα απο τα 25,95. Το "παιχνιδι" των αντιπροσφορων εχει χαθει λογω εμμεσης φορητοτητας; Απο την αλλη σκεφτομαι θα ειμαι σε παροχο nova, καμπινα vdsl vodafone και τον χαλκο σε ΟΤΕ. Αυτή την στιγμη απ΄οτι καταλαβαινω έχω τις εξης δυο δυνατοτητες α) στο συμβολαιο που μου εστειλαν εχουν επιλεξει την "αμεση ενεργοποιηση" .Οποτε αν μεσα σε 24 ωρες απαντησω στο email ότι συμφωνω παω για αμεση ενεργοποιηση ;; Αυτο θα συνεπαγεται οτι παραιτουμαι και απ το δικαιωμα υπαναχωρησης εντος 14 ημερων;; β) αν δεν συμφωνησω εντος 24 ωρων παω για εμμεση ενεργοποιηση ;; (που σημαινει μετα απο 14 μερες θα εκκινησει διαδικασίες η nova;; ) Για πειτε κάποιες αποψεις, θα το εκτιμούσα. Επεξ/σία Πέμπτη στις 05:48 μμ από kravaritis84
FilipposTechGR Δημοσ. Πέμπτη στις 07:36 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:36 μμ Αν απαντήσεις στο email με Συμφωνώ και ενεργοποιηθεί άμεσα η υπηρεσία, τότε πρακτικά χάνεις το δικαίωμα υπαναχώρησης το αναφέρει και το έντυπο. Αν δεν απαντήσεις, δεν ξεκινάει η ενεργοποίηση και εξακολουθείς να έχεις κανονικά τις 14 μέρες για να αποφασίσεις. Οπότε: θες άμεση ενεργοποίηση απαντάς στο email αλλά παραιτείσαι από την υπαναχώρηση. θες να κρατήσεις το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν απαντάς, περιμένεις τις διαδικασίες να τρέξουν μετά τις 14 μέρες.
Titos301 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:07 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:07 μμ 30 λεπτά πριν, FilipposTechGR είπε θες να κρατήσεις το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν απαντάς, περιμένεις τις διαδικασίες να τρέξουν μετά τις 14 μέρες. θα σε καλεσουν απο τον παροχο που φευγεις για αντιπροσφορα ομως ;
FilipposTechGR Δημοσ. Πέμπτη στις 08:16 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:16 μμ 7 λεπτά πριν, Titos301 είπε θα σε καλεσουν απο τον παροχο που φευγεις για αντιπροσφορα ομως ; Ναι σωστά, συνήθως ο πάροχος που φεύγεις κάνει αντιπρόταση. Το αν θα αξίζει ή όχι εξαρτάται από την περίπτωση.
kravaritis84 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:30 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 09:30 μμ Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μπορεί και να παρω στη vodafone αυριο στο 2104276304 σε ενα τμημα αλλαγων προγραμματος μηπως μου κανουν καμια προσφορα.
jkoukos Δημοσ. Πέμπτη στις 11:43 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:43 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Titos301 είπε θα σε καλεσουν απο τον παροχο που φευγεις για αντιπροσφορα ομως ; 3 ώρες πριν, FilipposTechGR είπε Ναι σωστά, συνήθως ο πάροχος που φεύγεις κάνει αντιπρόταση. Το αν θα αξίζει ή όχι εξαρτάται από την περίπτωσ1η. Προσοχή!!!. Στην έμμεση (κανονική) φορητότητα ο νέος πάροχος κρατά στο συρτάρι το αίτημα για 14 μέρες και το προχωρά την 15η ημέρα που χάνεται το δικαίωμα υπαναχώρησης. Οπότε είναι αδύνατον ο παλιός πάροχος να γνωρίζει για την φορητότητα. Θα το μάθει την 15η μέρα αλλά αν σου δώσει αντιπροσφορά και την αποδεχτείς θα κληθείς να πληρώσεις πέναλτι στον νέο. Μόνον στην άμεση φορητότητα είναι δυνατόν να παιχτεί αζημίως το παιχνίδι των αντιπροσφορών αλλά υπάρχει σφιχτό χρονικό όριο (ειδικά αν η φορητότητα γίνει προς την Cosmote). Κάτι που συχνά το ξεχνούν ή δεν το γνωρίζουν οι περισσότεροι, είναι ότι με την ενεργοποίηση της σύνδεσης παύει αυτόματα το δικαίωμα υπαναχώρησης. Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:45 μμ από jkoukos
FilipposTechGR Δημοσ. Πέμπτη στις 11:55 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:55 μμ 11 λεπτά πριν, jkoukos είπε Προσοχή!!!. Στην έμμεση (κανονική) φορητότητα ο νέος πάροχος κρατά στο συρτάρι το αίτημα για 14 μέρες και το προχωρά την 15η ημέρα που χάνεται το δικαίωμα υπαναχώρησης. Οπότε είναι αδύνατον ο παλιός πάροχος να γνωρίζει για την φορητότητα. Θα το μάθει την 15η μέρα αλλά αν σου δώσει αντιπροσφορά και την αποδεχτείς θα κληθείς να πληρώσεις πέναλτι στον νέο. Μόνον στην άμεση φορητότητα είναι δυνατόν να παιχτεί αζημίως το παιχνίδι των αντιπροσφορών αλλά υπάρχει σφιχτό χρονικό όριο (ειδικά αν η φορητότητα γίνει προς την Cosmote). Κάτι που συχνά το ξεχνούν ή δεν το γνωρίζουν οι περισσότεροι, είναι ότι με την ενεργοποίηση της σύνδεσης παύει αυτόματα το δικαίωμα υπαναχώρησης. Σαφής η εξήγηση, σε ευχαριστώ πολύ! Δεν ήξερα ότι το αίτημα μένει παγωμένο στις 14 μέρες και ότι μόνο με την ενεργοποίηση χάνεται το δικαίωμα υπαναχώρησης. Πολύ χρήσιμη λεπτομέρεια για το πώς παίζεται το παιχνίδι των αντιπροτάσεων. 👍
kravaritis84 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:33 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 02:33 μμ Βασικά μου έστειλαν το συμβολαιο που γραφει για αμεση ενεργοποιηση και μαλιστα είναι εταιρικο και οχι οικιακο. Παντως χωρις να απαντησω "συμφωνω" νομιζω η ολη διαδικασια ακυρωνεται. Δεν νομιζω να υπαρχει και δευτερο συμβολαιο για εμμεση φορητοτητα. Επειδη με πηρε σημερα η πρωτη υπαλληλος και με αρχισε στην ανακριση, και γιατι δεν εχω συμφωνησει ακομα, και χανει το χρονο της μαζι μου και εχει και δυο παιδια (!!). Και αποφασισα να τους στειλω στον αγυριστο. Χωρις να δηλωσω οτι συμφωνω δεν ισχυει ουτε αμεση ούτε εμμεση φορητοτητα; Ή κανω λάθος; Θα χρειαστει να στειλω αιτηση υπαναχωρησης ή ειμαι καλυμμενος;
jkoukos Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Χωρίς υπογραφή ή online δήλωση επιβεβαίωσης/συμφωνία δεν προχωρά η φορητότητα και γι' αυτό το τηλεφώνημα από την υπάλληλο της εταιρείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα