Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ξέρει κάποιος σε πόσα έτη λήγει η άδεια κατοχής και απαιτεί ανανέωση ?

Και για σας προλάβω την ψάχνω , έχω κάνει όλο το σπίτι άνω κάτω και δεν την έχω βρει ακόμα .

Γι'αυτό θέλω να μάθω να δω αν θα κάνω επανέκδοση λόγω απώλειας ή έκδοση νέας ....

Αν γνωρίζει κάποιος πότε λήγει και ποιες οι διαδικασίες επανέκδοσης ή έκδοσης Νέας ....

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, villasg είπε

Γι'αυτό θέλω να μάθω να δω αν θα κάνω επανέκδοση λόγω απώλειας ή έκδοση νέας

Δεν βγαίνει νέα. Όπως είπε ο συμφορουμίτης η άδεια ισχύει για 10 χρόνια.

Αν είναι σε ισχύ και την έχεις χάσει κάνεις μια αίτηση για επανέκδοση λόγω απώλειας.

Αν δεν είναι σε ισχύ κάνεις ανανέωση. Βέβαια η μη έγκαιρη ανανέωση της άδειας συνιστά παράνομη κατοχή η οποία επισύρει διοικητικές και ποινικές κυρώσεις, σχηματίζεται ποινική δικογραφία και κατάσχεται το όπλο. 

Αν έχει περάσει η 10ετία πάρε ένα τηλ ή πήγαινε απ' το τμήμα

Δημοσ.

Όπως είπαν και οι υπόλοιποι 10 χρόνια έχει ισχύ.

Αν έχει λήξει είναι μεν παράνομο αλλά αν δεν σε ψάξουν και τα δηλώσεις μόνος σου δεν έχεις πρόβλημα. Νομίζω πρέπει να πληρώσεις κάνα 20ρικο έξτρα σαν πρόστιμο ή κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, villasg είπε

Καλησπέρα, ξέρει κάποιος σε πόσα έτη λήγει η άδεια κατοχής και απαιτεί ανανέωση ?

10 χρονια.

8 ώρες πριν, Nabuko είπε

Αν δεν είναι σε ισχύ κάνεις ανανέωση. Βέβαια η μη έγκαιρη ανανέωση της άδειας συνιστά παράνομη κατοχή η οποία επισύρει διοικητικές και ποινικές κυρώσεις, σχηματίζεται ποινική δικογραφία και κατάσχεται το όπλο. 

Σε ελεγχο ναι. 
Γενικα οχι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...