adminaros Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Θα νοικιάσω ένα διαμέρισμα σε πολυκατοικία. Θέλω να το βάλω το ρεύμα στο όνομα μου , και θα πάω σε ένα γραφείο της ΔΕΗ με όλα τα δικαιολογητικά. Εχω τη λίστα με τα δικαιολογητικά. Δε θέλω να γίνει διακοπή και επανασύνδεση . , αλλά «αλλαγή ονόματος» αυτό που δεν κατάλαβα μέχρι στιγμής είναι , πως/πότε προσκομίζεις την ένδειξη του μετρητή , έτσι ώστε εγώ να πληρώνω από τη ~μέρα που θα μπω; Και αυτός που φεύγει θα λάβει λογαριασμό με την κατανάλωση που έκανε μέχρι να φύγει ; Επεξ/σία 29 Αυγούστου από adminaros
Morosana Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Δεν χρειάζεται να πας το κάνεις τηλεφωνικά. Δεν προσκομίσεις κάπου την ένδειξη, αν θες να είσαι τυπικός και κύριος βγάζεις μια φωτό το ρολόι τη μέρα που μπαίνεις και μια τη μέρα που θα έρθει στο όνομα σου και τον πληρώνεις για την κατανάλωση σου. Αυτός που έφυγε θα πληρώσει ότι γράφει μέχρι τη μέρα της αλλαγής χρήστη.
adminaros Δημοσ. 29 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 39 λεπτά πριν, Morosana είπε …. Αυτός που έφυγε θα πληρώσει ότι γράφει μέχρι τη μέρα της αλλαγής χρήστη. Αυτο δεν κατάλαβα … πως θα ξέρει η ΔΕΗ την ένδειξη του μετρητή Κατά την ημέρα αλλαγής χρήστη ; θα στείλουν κάποιον να μετρήσει ;
csontheline Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) https://www.dei.gr/el/e-contract/ Αν και δεν το έχω κάνει, λογικά, εφόσον ο προηγούμενος φεύγει 1 μέρα πριν μπεις και άρα δεν υπάρχει σοβαρή κατανάλωση στο μεσοδιάστημα, βγάζεις φωτογραφία το ρολόι και κάνεις την παραπάνω διαδικασία. Ο προηγούμενος χρεώνεται μέχρι τις KW της φωτογραφίας και εσύ ξεκινάς από εκεί. Επεξ/σία 29 Αυγούστου από csontheline
CONAN_ Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 24 λεπτά πριν, adminaros είπε Αυτο δεν κατάλαβα … πως θα ξέρει η ΔΕΗ την ένδειξη του μετρητή Κατά την ημέρα αλλαγής χρήστη ; θα στείλουν κάποιον να μετρήσει ; Κάνε ένα τηλ στο 800-900-1000 και θα σου λυθούν οι απορίες... 24/7 λειτουργεί.
vamvakoolas Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, CONAN_ said: Κάνε ένα τηλ στο 800-900-1000 και θα σου λυθούν οι απορίες... 24/7 λειτουργεί. πολυ σωστα! Καλο θα ειναι να ξερεις/εχεις το ηλεκτρονικο συμβολαιο με την ημερομηνια που εχεις κανει εσυ αποδοχη (ισως ζου τα ζητησουν ηλεκτρονικα ή να πας σε υποκαταστημα). Αν δεν εχεις συμβολαιο τοτε σιγουρα θα σε συμβουλεψουν. Επεξ/σία 29 Αυγούστου από vamvakoolas
giwrgostr Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Όταν κάνεις αλλαγή ονόματος, περνάει ο ΔΕΔΗΕ για μέτρηση και μετά ολοκληρώνεται η διαδικασία και αλλάζει το όνομα. Το έκανα πρόσφατα. 3
NikosKallithea Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, giwrgostr είπε Όταν κάνεις αλλαγή ονόματος, περνάει ο ΔΕΔΗΕ για μέτρηση και μετά ολοκληρώνεται η διαδικασία και αλλάζει το όνομα. Το έκανα πρόσφατα. Aυτο ή μπορεί να εχεις πλεον και μετρητή που στέλνει τις ενδείξεις μονος του.
hliastsek Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Ο,τι ειπαν και οι παραπανω. Δεν χρεαιζεται τιποτα απο την πλευρα σου, οσο αφορα το νεο συμβολαιο το κανεις απο το site της ΔΕΗ απευθειας.
adminaros Δημοσ. 29 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου Σας ευχαριστώ όλους. Ωραιο ακουγεται. Θα το κάνω online.
lector Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Μην ξεχασεις οτι θα χρεωθεις και 130€ κερατιατικα με το καλημερα σας. 1 1
Nabuko Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 2 ώρες πριν, lector είπε Μην ξεχασεις οτι θα χρεωθεις και 130€ κερατιατικα με το καλημερα σας. Κερατιάτικα θα ήταν αν τα έδινε απλώς. Τα παίρνει πίσω με τη λήξη της σύμβασης εφόσον δεν χρωστάει. 2
lector Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Κερατιάτικα θα ήταν αν τα έδινε απλώς. Τα παίρνει πίσω με τη λήξη της σύμβασης εφόσον δεν χρωστάει. Ναι, αν μιλαμε για βραχυπροθεσμη συμβαση. Σε αυτη την περιπτωση ειναι απλως ατοκο δανειο.
StamTheMan Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 12 ώρες πριν, adminaros είπε πως θα ξέρει η ΔΕΗ την ένδειξη του μετρητή Η ΔΕΔΗΕ κανει διακοπη-αλλαγη μεσα σε μερικες μερες απο την αιτηση . Ερχεται ο μαν,κοβει ραβει και μετραει. Εμεις ειχαμε κανει αιτηση για διακοπη 3 μερες πριν φυγουμε απο το σπιτι,θεωροντας οτι θα κανουν καμια ρημαδοβδομαδα.Οι ιδιοι μας ειπαν οτι η διακοπη θα γινει μεσα σε 10 μερες,αν θυμαμαι καλα. Αμ δε,ηρθαν και το εκοψαν μετα απο 2 μερες,ευτυχως ηταν τη μερα που θα φευγαμε,αλλα απο αυτη τη βλακεια τους,επειδη δε βλεπαμε, μειναμε μεχρι τις 4 το ξημερωμα να αδειαζουμε το σπιτι,με δανεικο ρευμα με μπαλαντεζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα