Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε

Εχω την v188 και δεν μου βγαζει κατι...

Δεν ξέρω αν θέλει και android 16 μαζί κάτσε να κοιτάξω σε συσκευή με πιο πίσω έκδοση αν τι εμφανίζει 

Edit το βγάζει κανονικά και σε Poco f3 που είναι αρκετά πίσω, αλλά έχει την τελευταία εφαρμογή για τηλέφωνο 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό θυμάμαι το έκανα στο IPhone 4s. Δυστυχώς η Google δεν αντιγράφει μόνο σε αυτό την Apple αλλά και στο κλείδωμα στο Side load install τη στιγμή μάλιστα που η Apple το έχει ξεκλειδώσει. Βρε πως αλλάζουν οι καιροί.

Επεξ/σία από Gavoux4
  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, panther_512 είπε

Είναι εύκολο ρε σύ.

Παίρνεις την κάθε επαφή και επιλέγεις μία φωτογραφία.

2-3 λεπτά για κάθε επαφή. Αν έχεις ξέρω γώ, 100-150 επαφές, δεν θα σου πάρει παραπάνω από 5-6 ώρες. 

Αν δυσκολεύεσαι να βρείς φώτος, μπορεί να φτάσεις και 10ωρο, αλλά δεν τρώει πολύ χρόνο.

Πέρα από τη πλάκα 😅 για τις επαφές που μιλάς τακτικά μπορείς να το κάνεις γρήγορα. 

Αυτός βέβαια που θα κάτσει να τις φτιάξει όλες τις επαφές του είναι και ο ίδιος που θα κάτσει πχ να μιξαρει λίστες με τραγούδια και στο Spotify!!! 🙃

• Like 1
Δημοσ.

Λογικό δεν είναι; Όταν έχεις το 75% της αγοράς, κάνεις ό,τι θες. Γι' αυτό τραβάγαμε τα μαλλιά μας ορισμένοι, όταν είχε βγει το Windows Phone και οι περισσότεροι το έκραζαν οπαδικά υπέρ του Android.

Θυμάμαι έκραζαν τα "υπεραπλουστευμένα" "metro UI" μενού (άσπρο font με μαύρο background, χωρίς εικονίδια) από το 2010. 
Και το αστείο είναι, ότι τα μενού του Windows Phone έγιναν πλέον το "material UI" Android !  Και φυσικά παρέμειναν έτσι 15 χρόνια μετά 🫠

Δημοσ.
12 ώρες πριν, logistoulis είπε

Αν πας στην επαφή θα σου βγάλει σχετικό μήνυμα ή αν πας να κάνεις edit την επαφή έχει τη σχετική ρύθμιση 

Στην επαφή στο βγάζει εσένα;Εμένα απο τηλέφωνο-ρυθμίσεις-γενικές ρυθμίσεις calling cards .Και εκεί επιλέγεις την επαφή.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Στην επαφή στο βγάζει εσένα;Εμένα απο τηλέφωνο-ρυθμίσεις-γενικές ρυθμίσεις calling cards .Και εκεί επιλέγεις την επαφή.

Στις επαφές το είδα και το πείραξα σε μια να δω πώς είναι δεν το έψαξα επί τούτου , αλλά σε άλλο κινητό που πήγα πάλι σε μια τυχαία επαφή μου το έβγαλε επίσης 

Δημοσ.

Το να σου δείχνει περισσότερες πληροφορίες του καλούντα δεν μπορούν να το προσθέσουν;

Πρέπει να βάζουμε π.χ. την εταιρία στο πεδίο με το όνομα;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, papars είπε

Το να σου δείχνει περισσότερες πληροφορίες του καλούντα δεν μπορούν να το προσθέσουν;

Πρέπει να βάζουμε π.χ. την εταιρία στο πεδίο με το όνομα;

Δεν σου έχει να προσθέτεις πεδία;

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι δεν θα ισχύει για όλες τις εκδόσεις android δηλαδή όσοι έχουμε την 14. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...