Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Έχω βάλει μια κινέζικη οθόνη  σε ένα corsa και δεν βλέπω την εξωτερική θερμοκρασία. 

Από ότι έψαξα λίγο υπάρχει ένα ¨κρυφό¨ μενού και με την ενεργοποίηση του μέσω obd, γίνεται να βλέπω την εξωτερική θερμοκρασία αλλά και άλλες διάφορες πληροφορίες στο καντράν μπροστά. Βάζω και μια φωτογραφία και ένα link με έναν τύπο που το κάνει στην Αγγλία για να γίνω πιο κατανοητός. Οι τωρινές πληροφορίες που έχω είναι η ταχύτητα, πιέσεις ελαστικών και ποιότητα λαδιών 

Τώρα γνωρίζει κανείς αν κάπως με κάποιο obd module, γίνεται να το κάνω μόνος μου? Ή ακόμα καλύτερα κάποιο κατάστημα/ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων να γνωρίζει? 

Σε αντιπροσωπεία που ρώτησα από ότι κατάλαβα δεν ήθελαν να ασχοληθούν.  

123.jpg

Δημοσ.

η πιο απλη λυση κατα τη γνωμη μου ειναι να βαλεις ενα αλλο επιπλεον οργανακι που να συνδεεται με odb. Προσεχε γιατι αν ειναι ασχετος ο αλλος παιζει να χασεις καποια αλλη ενδειξη.

Σιγουρα στο επισημο δε θα βγαλεις ακρη αλλα ψαξε για εξειδικευμενο συνεργειο που να δουλευει κυριως opel.

Δημοσ.
Στις 30/8/2025 στις 6:48 ΜΜ, GiannisTG33 είπε

Καλησπέρα, 

Έχω βάλει μια κινέζικη οθόνη  σε ένα corsa και δεν βλέπω την εξωτερική θερμοκρασία. 

Από ότι έψαξα λίγο υπάρχει ένα ¨κρυφό¨ μενού και με την ενεργοποίηση του μέσω obd, γίνεται να βλέπω την εξωτερική θερμοκρασία αλλά και άλλες διάφορες πληροφορίες στο καντράν μπροστά. Βάζω και μια φωτογραφία και ένα link με έναν τύπο που το κάνει στην Αγγλία για να γίνω πιο κατανοητός. Οι τωρινές πληροφορίες που έχω είναι η ταχύτητα, πιέσεις ελαστικών και ποιότητα λαδιών 

Τώρα γνωρίζει κανείς αν κάπως με κάποιο obd module, γίνεται να το κάνω μόνος μου? Ή ακόμα καλύτερα κάποιο κατάστημα/ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων να γνωρίζει? 

Σε αντιπροσωπεία που ρώτησα από ότι κατάλαβα δεν ήθελαν να ασχοληθούν.  

123.jpg

Εάν το υποστηριζει η υπάρχουσα έκδοση , μηπως απλώς θέλει ξεκλειδωμα με διαγνωστικό Tech2 ή Opcom απλά ; ( απευθυνονται κυριως σε Opel ) 

Αλλιως πρέπει να ψάξεις την εκδοση / καντραν/εγκεφαλο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...