Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Άρα καλύτερα να περιμένεις διότι είσαι κάτω απο την απαλλαγή, όλο και κάτι άλλο θα μαζευτεί μέχρι να τελειώσει το leasing..

Αυτή είναι η ουσιαστική απορία μου. Αν για κάθε πλευρά έχω απαλλαγή, τότε είναι πρόβλημα. Διότι αυτοί μπορεί να χρεώσουν 400 για κάθε πλευρά και να προβεί να δώσω 1200 για παράδειγμα 

Δημοσ.

Οτι μικροφθορα τρακαρισματακι κλπ ειχα με το leasing πηγα στο τελος στην παραδοση και μου εβγαλαν κουστουμι εκεινη την στιγμη απο την Avis
Αν πηγαινα μετα απο καθε στραβη,γρατζουνια και μικρες φαναρτζοδουλειες για φτιαξιμο και απαλλαγη σε καθε κομματι καληνυχτα 
Αφου οι ιδιοι τα φτιαχνουν στην τελικη στα δικα τους συνεργεια απλα κανε παζαρι 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sotosgl είπε

Οτι μικροφθορα τρακαρισματακι κλπ ειχα με το leasing πηγα στο τελος στην παραδοση και μου εβγαλαν κουστουμι εκεινη την στιγμη απο την Avis
Αν πηγαινα μετα απο καθε στραβη,γρατζουνια και μικρες φαναρτζοδουλειες για φτιαξιμο και απαλλαγη σε καθε κομματι καληνυχτα 
Αφου οι ιδιοι τα φτιαχνουν στην τελικη στα δικα τους συνεργεια απλα κανε παζαρι 

Σωτο thanks! Αρα έδωσες πίσω το αμάξι και πληρωσες την απαλλαγή σου (ας πούμε 500€) για ΟΛΕΣ τις ζημιές?

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Γιατί όταν θα χρειαστεί να το παραδώσει θα του βγάλουν ένα κουστούμι περιποιημένο.. 

Leasing δεν σημαίνει το σπάω το χαλάω και στο τέλος το παραδίδω..  υπάρχουν όροι..

Εγω αυτο που καταλαβα απο την περιγραφη του TS δεν ειναι οτι το εσπασε το χαλασε, αλλα οτι εσκασε το χρωμα (υποθετω απο τον ηλιο). Αυτο δεν ειναι βλαβη με υπαιτιοτητα χρηστη, εκτος κι αν το επλενε με υδροχλωρικο οξυ αντι για νερο.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, lector είπε

Εγω αυτο που καταλαβα απο την περιγραφη του TS δεν ειναι οτι το εσπασε το χαλασε, αλλα οτι εσκασε το χρωμα (υποθετω απο τον ηλιο). Αυτο δεν ειναι βλαβη με υπαιτιοτητα χρηστη, εκτος κι αν το επλενε με υδροχλωρικο οξυ αντι για νερο.

Δεν μπορεί να αποδειχτεί όμως. Μπορούν να μου πουν ότι έριξα κάτι, ή ότι έριξε κάποιος άλλος κάτι!

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, lector είπε

Εμείς εδώ στην Γερμανία κατά την παράδοση του leasing αυτοκινήτου, το πάμε στην εταιρεία το ελέγχουν παρουσία μας και μας δίνουν έγγραφα τις ζημιές εάν υπάρχουν με το κόστος. Και μετά αποφασίζεις τη θές να κάνεις μέσω ασφαλείας η εάν είναι μικρό το ποσό πληρώνοντας το..

99% τα leasing είναι καινούργια μέσω αντιπροσωπείας εδώ σε εμάς, στην Ελλάδα δεν γνωρίζω ..

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, jimkarvogr είπε

Δεν μπορεί να αποδειχτεί όμως. Μπορούν να μου πουν ότι έριξα κάτι, ή ότι έριξε κάποιος άλλος κάτι!

Καλα, δε λειτουργουν τα πραγματα με σουπα μουπες ομως. Εχεις κοιταξει το συμβολαιο αν υπαρχει σχετικος ορος; Δεν υπαρχει προβλεψη για φυσιολογικες φθορες;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, jimkarvogr είπε

Σωτο thanks! Αρα έδωσες πίσω το αμάξι και πληρωσες την απαλλαγή σου (ας πούμε 500€) για ΟΛΕΣ τις ζημιές?

Δεν είχα κάτι σοβαρό,μικρό φθορές φυσιολογικές από την χρήση του 3 χρόνια η μόνωση του καπό που είχαν μπει γατες και την έκαναν κομφετί και 2 γδαρσίματα από ακούμπισμα σε άλλα οχήματα 

350€ 

είχα βγάλει και καλό βίντεο κατά την παραλαβή μη μου φορτώσουν και αυτά που είχε και κομπλέ 

Δημοσ.

είναι αναλογα με τη σοβαρότητα της κάθε εταιρίας, γιατι τώρα τελευταία κάνουν leasing και κάτι εταιρίες ενοικίασης φωτοβολίδες που νοικιάζουν μεταχειρισμένα..

στη leaseplan π.χ. έχει οδηγό wear&tear που λέει εν ολίγοις οτι αν η γρατζουνιά είναι πανω απο 10 εκατοστά ή αν το χτύπημα έχει φανερώσει μέταλο αυτό είναι ζημιά προς επισκευή (εαν τα θυμαμαι σωστά), το θέμα είναι αυτό που είπες και εσύ, αν κάθε χτύπημα θεωρηθεί ξεχωριστή ζημιά αφούν είναι σε ξεχωριστό κομμάτι που θα θελήσει βαφή, οπότε 3 φορές την εξαίρεση... τώρα για το θεμα σου, σκάσιμο μπογιάς χωρίς χτύπημα, πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω, δεν ξέρω πως θα σου πουν οτι φταίς εσύ.... ίσως να ξεκίναγες ζητώντας διευκρινίσεις για τις φθορές χρήσης, αν έχουν κάποιο διευκρινιστικό έγγραφο

Δημοσ.
16 ώρες πριν, jimkarvogr είπε

Βρήκα από το VIN πάντως, πως το όχημα είχε αγοραστεί σε δημοπρασία και είχε φθορές στην πόρτα του οδηγού και σε άλλα σημεία ωστόσο.

Οπότε θα κάτσεις να πληρώσεις εσύ για προϋπάρχοντα προβλήματα που στα απέκρυψαν? Αν το φτιάξεις μόνος σου πάντως χάνεις κάθε leverage που έχεις καθότι δε θα μπορεί να αποδειχθεί η ζημιά που είχε

Δημοσ.

^^ ειναι και που θα μπλεξεις 
Θα σου πουν ειχε κατσει κουτσουλια/ρετσινι καιρο δεν την καθαρισες γιαυτο και εσκασε
Αν δεις οτι πανε να σε γδαρουν καποιοι πιο πονηροι θα εδιναν συμβουλες τερμα παρανομες οπως:
-Ποτε πρεπει να το παραδωσω 
-Μεχρι αυριο στις 15:00 
-ΟΚ 
Λιγες στιγμες μετα
-Το πηγα μια βολτα για τελευταια φορα και επεσα σε εναν τοιχο,μαλλον για ολικη παει :( 500€ της απαλλαγης πρεπει να δωσω ετσι;,ευχαριστω γεια σας 

Αλλα ειναι ασφαλιστικη απατη απαπα μακρια απο εμας 

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.

σα κανονας οπως ηδη εγραψαν, οι φυσιολογικες φθορες δεν ειναι δικο σου προβλημα. Ειμαι σιγουρος οτι αν μια απο τις 2-3 σοβαρες εταιριες το ελεγξει δε θα σε χρεωσει.

Ακομα και να ειναι (λεμε τωρα) οπως παλι σωστα σου εγραψαν, μην ασχοληθεις, πηγαινε το πισω και αφου το ελεγξουν θα σου πουν τι επιλογες εχεις. Ριξε μια ματια στο συμβολαιο σου αν το εχεις.

Ειναι καινουργιο ή "ελαφρως μτχ" το αμαξι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/8/2025 στις 8:33 ΜΜ, jimkarvogr είπε

Έχει περάσει 1 έτος. Έχεις δίκιο σε αυτό, ωστόσο οι ζημιές βγήκαν κάπου στο τρίμηνο, δυστυχώς δεν ήμουν σε καμία φάση να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο εκείνη την περίοδο.

Βρήκα από το VIN πάντως, πως το όχημα είχε αγοραστεί σε δημοπρασία και είχε φθορές στην πόρτα του οδηγού και σε άλλα σημεία ωστόσο.

Vpauto ή Plc ? σποτ ? Οπως ειναι τα φερνουν μτχ κ τα πουλανε..αν δεν κατσει πωληση το γυρνανε leasing..στειλε μ ποσο το αγορασε κ ποσο το πουλανε/πουλαγανε

Αποθηκευσε φωτος σκρινσοτ pdf απο την δημοπρασια!

Οταν πας γ σερβις κ διαπραγματευσου οτι σε συμφερει ;)

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...