Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, StormGr είπε

Για τις καρτες Playstation τι διαφορα εχει αυτη των 40 με αυτη των 20? (εκτος απο την χρηματικη) γιατι η μια λεει playstation live και η αλλη λεει playstation plus?

https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/playstation-network/playstation-plus/279608-sony-card-playstation-plus-40-euro

https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/playstation-network/playstation-wallet/299200-card-playstation-live-20euro(ps5-ps4-ps)

Λεεω να αγορασω 3 σαρανταρες και 1 εικοσαρα και λογικα θα εχω 20€ δωροεπιταγη για αλλη μια εικοσαρα.

160€ σε καρτες και θα δωσω 103€ με τα μεταφορικα ακουγεται πολυ καλα

Οντως, συμφερει παρα πολυ η αγορα των ps card. Αλλα η δωροεπιταγη δεν νομιζω να σου ηρθε ηδη σημερα

Στους ορους της mc λεει για αποστολη δωροεπιταγων 3/10. Και εξαιρουνται προιοντα sony/δωροεπιταγες. Οποτε, θα πρεπει να βρεις προιον που θα θες να αγορασεις απο Κωτσο, στην αξια των 20€

Και αφηνω το παρακατω εντος τοπικ, μηπως χρειαστει να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες και οτι οντως ειχαν ενδειξεις mastercard. Οποτε για αυτο προτεινω να παρεις την 25αρα, και οχι την 20αρα, μιας και δεν εχει την ενδειξη @StormGr

Spoiler

image.png.2bb441f78e92587317e8b2fa57ffa33f.png

image.png.d93ed7177b57dd76c1f0be3888a7782a.png

image.png.b0efbbf6918b7d53c5d51bdf3b3c370d.png

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Απλά να συμπληρώσω ότι ανήκει πλέον στον όμιλο ΔΕΗ.

Τον ομιλο ΔΕΗ ποιος τον εχει?
Ρωταω γιατι ακουω ομιλος ταδε, ομιλος δεινα, σαν να  ειναι κατι αοριστο, ισως και κοινωφελης εταιρια να πουμε.
Ποιοι ειναι οι ιδιοκτητες των ομιλων τελος παντων που μαζευουν ολο το χαρτι
και δεν μενει φραγκο για τον κοσμακη?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, ringboy είπε

• HCAP (κρατικό ταμείο): 34,12 %
  • CVC Capital Partners: 10 %
  • Helikon Investments Ltd: 6,47 %
  • Goldman Sachs: 5,34 %
  • Covalis Capital LLP: 5,26 %
  • Οι υπόλοιπες μετοχές (διασπορά σε επενδυτές, θεσμικούς, ιδιώτες): 38,81 %
Επεξ/σία από Nabuko
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, ringboy said:

Ρωταω γιατι ακουω ομιλος ταδε, ομιλος δεινα, σαν να  ειναι κατι αοριστο, ισως και κοινωφελης εταιρια να πουμε.
Ποιοι ειναι οι ιδιοκτητες των ομιλων τελος παντων που μαζευουν ολο το χαρτι
και δεν μενει φραγκο για τον κοσμακη?

Πρακτικα ανω του 1/3 εχει το κρατος ακομα και σχεδον 1/4 εχουν 4-5 μεγαλοι θεσμικοι οποτε αντιληπτο ποιος καθοριζει το παιχνιδι. Οι μεν πρωτοι θελουν να κανουν και πολιτικη οι δε δευτεροι θελουν καλα κερδη, διανομες και αναπτυξη ωστε να ξεφορτωσουν με υπεραξιες στο μελλον.

Δημοσ.
8 hours ago, Sebu said:

Ναι αλλα συνηθως ειδικα στα κλιμα δινει δωρο την εγκατασταση και εχει και οφελος αποσυρσης (κανα 50αρι). Αν σκεφτουμαι οτι εγκατασταση 9-12.000 btu για πλακα και τσατρα πατρα εγκατασταση θα σου ζητησει ιδιωτικο συνεργειο 100-150 ευρω μινιμουμ, εχεις υπερκαλυψει τη διαφορα. Σκρουτζ στο 99% των περιπτωσεων δεν προσφερεται η εγκατασταση.

Χωρια του οτι Κωτσος και αλυσιδες λχ Παμπλικ δινουν και ατοκες δοσεις που για αγορες μεγαλης αξιας ανω των 400-500 ευρω (λχ κλιμα, τηλεοραση) πολλοι δεν τα εχουν αμπα ή θελουν μηνα μηνα για καλυτερο ελεγχο ταμειακων ροων, ενω σκρουτζομαγαζα δεν προσφερουν κατα κανονα ατοκες δοσεις. Εκει θες καρτα Πειραιως να κανεις μετατροπη σε δοσεις με κοστος αν θυμαμαι καλα 0,50 ανα δοση.

Γενικα παντως οντως ειναι κατα κανονα ακριβοτερος ο Κωτσος αλλα υπο προυποθεσεις σε προιοντα που θελουν εγκατασταση πρεπει να συνυπολογιζεται το συνολικο κοστος για να εχεις τη συσκευη σε πληρη λειτουργια και οχι μονο η αποκτηση της (λχ κλιματιστικα).

Το οτι αλλαξε μετοχος/ιδιοκτητης σε μια εταιρεια δεν συνεπαγεται οτι αλλαξε διοικηση και μοντελο διακυβερνησης ή εταιρικη κουλτουρα.

Στο Ελλαδισταν ανεξαρτητα αν ειναι ελληνικη ή ξενη εταιρεια (αλλα με ελληνικο μανατζμεντ) αυτο σπανια αλλαζει ή χρειαζεται εκ βαθρων αλλαγη και ξεκουνημα/ξηλωμα.

Επειδή έχω βάλει πριν από χρόνια, και καλά με δωρεάν εγκατάσταση από Κωτσόβολο, θα σου πω ότι ο τεχνικός μου είπε δωρεάν είναι με την προυπόθεση ότι τραβήξει σωλήνες καλωδιώσεις κλπ maximum 2 μέτρα από το κλιματιστικό μέχρι την εξωτερική μονάδα, το οποίο σχεδόν ποτέ δεν συμβαίνει. Οπότε σε μένα που τράβηξε σχεδόν 5 μέτρα όλα τα ματζαφλάρια με χρέωσε κανονικότατα. Επίσης χρειάστηκε ηλεκτρολόγος για τα ρεύματα όπου ο ίδιος δεν το αναλάμβανε. 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Makis38 είπε

Επειδή έχω βάλει πριν από χρόνια, και καλά με δωρεάν εγκατάσταση από Κωτσόβολο, θα σου πω ότι ο τεχνικός μου είπε δωρεάν είναι με την προυπόθεση ότι τραβήξει σωλήνες καλωδιώσεις κλπ maximum 2 μέτρα από το κλιματιστικό μέχρι την εξωτερική μονάδα, το οποίο σχεδόν ποτέ δεν συμβαίνει. Οπότε σε μένα που τράβηξε σχεδόν 5 μέτρα όλα τα ματζαφλάρια με χρέωσε κανονικότατα. Επίσης χρειάστηκε ηλεκτρολόγος για τα ρεύματα όπου ο ίδιος δεν το αναλάμβανε. 

Αν δε το γράφει στους όρους της υπηρεσίας του λες να παει να δει αν έρχεσαι και ζητάς και απόδειξη μέχρι το τελευταίο σεντ. Εγκατάσταση σημαίνει εγκατάσταση. Για να ναι 2 μετρα ο σωλήνας πρέπει να το βάλεις έξω το air condition.

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Στα 3 - επιλεγμένα - προϊόντα δώρο το φθηνότερο @Κωτσσόβολος [ΤΕΛΟΣ]
Δημοσ.
5 hours ago, Makis38 said:

Παντως στους τωρινους ορους αναφερεται οτι ειναι δωρεαν μεχρι μηκος 3μ για σωληνωσεις. Για εξτρα μηκος υπαρχει χρεωση. Τωρα ειναι στο χερι του καθενος να σιγουρευτει οτι ο εγκαταστατης θα του βαλει 3μ και οχι πχ 2μ ή μικροτερο.

Δημοσ.
11 hours ago, SabotazNic said:

Οντως, συμφερει παρα πολυ η αγορα των ps card. Αλλα η δωροεπιταγη δεν νομιζω να σου ηρθε ηδη σημερα

Reveal hidden contents

image.png.2bb441f78e92587317e8b2fa57ffa33f.png

image.png.d93ed7177b57dd76c1f0be3888a7782a.png

image.png.b0efbbf6918b7d53c5d51bdf3b3c370d.png

Εγώ περίμενα 50 ευρώ δωροεπιταγή από μία ηλεκτρική σκούπα, 30 από ανακύκλωση και 80 από την gaming κατηγορία και μου ήρθε ήδη μία δωροεπιταγή 20 ευρώ και μία των 30 χωρίς να έχει ξεκινήσει καν η διαδικασία παράδοσης ... δεν έχω ιδέα τι αφορούν 😐 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, jpsih είπε

Παντως στους τωρινους ορους αναφερεται οτι ειναι δωρεαν μεχρι μηκος 3μ για σωληνωσεις. Για εξτρα μηκος υπαρχει χρεωση. Τωρα ειναι στο χερι του καθενος να σιγουρευτει οτι ο εγκαταστατης θα του βαλει 3μ και οχι πχ 2μ ή μικροτερο.

Η πλακα ειναι οτι 3 μετρα ειναι το ελαχιστο μηκος σωληνα για την σωστη ψυκτικη αποδοση του κλιματιστικου.
Και τοιχο-τοιχο να μπουνε οι μοναδες παλι 3 μετρα χρειαζονται. Αυτο ειναι το σωστο. Τωρα πως τοποθετουνται
ειναι αλλη ιστορια.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

Την ίδια προσφορά με επιπλέον 20% σε go4more της εθνικής είχε το πλαίσιο τη προηγούμενη βδομάδα

Δεν συνδυαζόταν η προσφορά του πλαισίου 2+1 με επιπλέον 20% σε go4more.

Το έγραφε ξεκάθαρα.

Δημοσ.
13 hours ago, Makis38 said:

Μα εννοειται ότι η "δωρεαν" τοποθετηση εχει προυποθεσεις συγκεκριμενα μετρα σωληνωσεων μαξ. Και προφανως δεν καλυπτει ηλεκτρολογικη εγκατασταση. Στα 100-150 ευρω καλυπτει συνηθως μεχρι 3 μετρα σωληνες. Πριν λιγα χρονια που ειχα βαλει κλιμα απο Κωτσο καλυπτε μεχρι 3 μετρα.

Αν το αγοραζα απο σκρουτζ εβγαινε 100-150 ευρω φθηνοτερο ΑΛΛΑ θα επρεπε να πληρωσω τα 2-2,5 μετρα σωληνες που χρειαστηκε αρα θα ερχοταν μια η αλλη και επιπλεον δεν θα ειχα ατοκες δοσεις.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, zodiak bam είπε

Από την δώρο επιταγή εξερουνται τα playstation σωστά?

22 ώρες πριν, tonyz21 είπε

ναι

11 λεπτά πριν, XghosT7 είπε

Ώπα, εμένα μου ακύρωσαν 3 PS5 Slim Disc. Σε κανέναν άλλο;;

Το είχαν αναφέρει εξαρχής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...