nagual Δημοσ. Κυριακή στις 06:27 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:27 μμ Καλησπέρα σας, Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση. Σε διπλή θέση στάθμευσης, όπου χωρούν ακριβώς δύο αυτοκίνητα (επειδή μπροστά και πίσω υπάρχει έξοδος πάρκινγκ), συμβαίνει το εξής: Ένας γείτονας παρκάρει το αυτοκίνητό του ακριβώς στη μέση, ώστε να μη χωράει άλλο. Όποτε θέλει, μετακινεί το πρώτο του όχημα λίγο πιο πίσω για να βάλει και το δεύτερο, οπότε τα χωράει «ίσα ίσα». Αυτό γίνεται συνεχόμενα τους τελευταίους 4 μήνες. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια σχετική νομοθεσία που να το απαγορεύει; Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Είχα αφήσει και σημείωμα για να επικαλεστώ το αίσθημα της ηθικής, αλλά δεν απέδωσε.
acomaedo Δημοσ. Κυριακή στις 06:30 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:30 μμ Οι θέσεις του ανήκουν ή είναι κοινόχρηστες;
nagual Δημοσ. Κυριακή στις 06:35 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 06:35 μμ Όχι είναι κοινόχρηστος δρόμος.
tutuyo Δημοσ. Κυριακή στις 07:02 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:02 μμ Άμα είναι κοινόχρηστος χωρίς, Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ο άνθρωπος είναι μαλακας 1 1
Nabuko Δημοσ. Κυριακή στις 07:04 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:04 μμ 36 λεπτά πριν, nagual είπε Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Θα είχε πλάκα όταν έχει το ένα αμάξι στη μέση να παρκάρουν 2 μηχανάκια μπρος και πίσω. 5
andreas-d Δημοσ. Κυριακή στις 07:07 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:07 μμ 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Θα είχε πλάκα όταν έχει το ένα αμάξι στη μέση να παρκάρουν 2 μηχανάκια μπρος και πίσω. Αυτό σκεφτόμουν να γράψω, όμως επειδή ο άνθρωπος όπως φαίνεται είναι βλακας, καλύτερα να μην μπλέξει ο φίλος.. 3
Neptu Δημοσ. Κυριακή στις 07:09 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:09 μμ κλασικός παρτάκιας. Είναι η πλειοψηφία πλέον. Δεν έχει νόημα να αφήσεις σημείωμα. Δεν υπήρχε ούτε μια πιθανότητα στις 100 να αλλάξει κάτι. Τον αντιμετωπίζεις αλλιώς... Έίμαστε με γνωστό μου και θέλει να εξασφαλίσει τη θέση, βγάζει το αυτοκίνητο και βάζει στη θεση του ένα μηχανάκι. Φεύγουμε, γυρίζουμε και πάει ένα αλάνι και βάζει (ίσως και επίτηδες) το μηχανάκι του δίπλα στο μηχανάκι του γνωστου. Τώρα δε μπορούσε να παρκάρει ούτε αυτός. το ωραίο της υπόθεσης σε τέτοια θέματα ξέρετε ποιο είναι; Πως ό,τι και να λέμε εδώ και να το παίζουμε σωστοί, οι περισσότεροι έχουμε κάνει κάτι παρόμοιο ή θα κάναμε αν βρισκόμασταν σε παρόμοια θέση. Και μη πείτε όχι διότι τα βλέπω σε φίλους και γνωστούς. Ειδικά όσοι έχουν μηχανάκια και δεν έχουν παρκ, η εναλλαγή για διατήρηση της θέσης είναι must
AntonisKo Δημοσ. Κυριακή στις 07:57 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:57 μμ (επεξεργασμένο) Κάνε ότι λέει ο Τσουβελας στο τελευταίο του βίντεο. Κουραδίνο στο παρμπρίζ 😂 Επεξ/σία Κυριακή στις 07:57 μμ από AntonisKo 2
xsterg Δημοσ. Κυριακή στις 09:58 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:58 μμ ενας ηταν μαγκας. ο πατερας ενος φιλου. πηγαινε ενας μαλακας και παρκαρε στην θεση του στην πυλωτη πολυκατοικιας. στην θεση του κυρ Θαναση. τον πιανει ο κυρ Θανασης, του μιλαει, ειναι δικη μου η θεση, μια, δυο, τρεις, δεκα φορες. ε ο μαλακας συνεχιζε. παιρνει ο κυρ Θανασης ενα κλειδι του το εκανε κολο το αυτοκινητο. μετα εβαλε τα κλαμματα ο αλλος. δεν ξαναπατησε. αλλα ειχε @@ ο κυρ Θανασης. εδινε ριζικες λυσεις. δεν επαιζε. σου το ελεγε. εαν δεν επαιρνες απο λογια σου γαμουσε το σπιτι. αιωνια του η μνημη. 2
Black Demis Δημοσ. Κυριακή στις 10:00 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:00 μμ 2 hours ago, Neptu said: κλασικός παρτάκιας. Είναι η πλειοψηφία πλέον. Δεν έχει νόημα να αφήσεις σημείωμα. Δεν υπήρχε ούτε μια πιθανότητα στις 100 να αλλάξει κάτι. Τον αντιμετωπίζεις αλλιώς... Έίμαστε με γνωστό μου και θέλει να εξασφαλίσει τη θέση, βγάζει το αυτοκίνητο και βάζει στη θεση του ένα μηχανάκι. Φεύγουμε, γυρίζουμε και πάει ένα αλάνι και βάζει (ίσως και επίτηδες) το μηχανάκι του δίπλα στο μηχανάκι του γνωστου. Τώρα δε μπορούσε να παρκάρει ούτε αυτός. το ωραίο της υπόθεσης σε τέτοια θέματα ξέρετε ποιο είναι; Πως ό,τι και να λέμε εδώ και να το παίζουμε σωστοί, οι περισσότεροι έχουμε κάνει κάτι παρόμοιο ή θα κάναμε αν βρισκόμασταν σε παρόμοια θέση. Και μη πείτε όχι διότι τα βλέπω σε φίλους και γνωστούς. Ειδικά όσοι έχουν μηχανάκια και δεν έχουν παρκ, η εναλλαγή για διατήρηση της θέσης είναι must στην ιδια θεση ήμουν και εγω στην περιοχη parking ουτε για δείγμα όταν μετακόμισα.... μια βδομάδα έβγαζα αυτοκίνητο έβαζα μηχανη ...... αλλά μέσα σε αυτή την εβδομάδα σκίστηκα και βρήκα υπόγειο parking με πληρωμή 130 ευρώ πακέτο μηχανη και αυτοκίνητο.... το γιατι το κανουν το καταλαβαινω καθώς ήμουν στην θεση τους...... το γιατι βολεύονται με αυτό και δεν κανουν κάτι άλλο (πχ πάρκινγκ με πληρωμή) αυτό δεν το καταλαβαινω 2 minutes ago, xsterg said: ενας ηταν μαγκας. ο πατερας ενος φιλου. πηγαινε ενας μαλακας και παρκαρε στην θεση του στην πυλωτη πολυκατοικιας. στην θεση του κυρ Θαναση. τον πιανει ο κυρ Θανασης, του μιλαει, ειναι δικη μου η θεση, μια, δυο, τρεις, δεκα φορες. ε ο μαλακας συνεχιζε. παιρνει ο κυρ Θανασης ενα κλειδι του το εκανε κολο το αυτοκινητο. μετα εβαλε τα κλαμματα ο αλλος. δεν ξαναπατησε. αλλα ειχε @@ ο κυρ Θανασης. εδινε ριζικες λυσεις. δεν επαιζε. σου το ελεγε. εαν δεν επαιρνες απο λογια σου γαμουσε το σπιτι. αιωνια του η μνημη. ναι αλλά πέτυχε σε μαλάκα μαμακια.... αν θα πετύχει σε τρελό και ο άλλος θολώσει? και θα ειχαμε κηδεία του κυρ θαναση? αξίζει να πεθάνεις για κάτι τέτοιο? και μην ξεχνας στης μερες μας περισσότεροι μπαλαντζαρουν μονημα στην άκρη της λεπίδας.... κιχ θελουν να καταρρεύσουν και να πάθουν αμοκ και να πάρει μπάλα όποιον βρει μπροστα του 2
pananton Δημοσ. Κυριακή στις 11:11 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:11 μμ στάνταρ όλοι έχουμε ένα τέτοιο φυντάνι γειτονα. έχω και εγώ έναν. ο οποίος είναι και συνταξιούχος. και πιάνει θέση για εκείνον που έχει δύο οχήματα και ένα για την κόρη του. συνολικά 3 οχηματα στην γειτονιά είναι στάνταρ δικά του. μας έχει γ@σει όλους. μην ασχολείστε μάγκες… το είχε πει και ο αϊνστάιν…
xsterg Δημοσ. Κυριακή στις 11:18 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:18 μμ 1 ώρα πριν, Black Demis είπε ναι αλλά πέτυχε σε μαλάκα μαμακια.... αν θα πετύχει σε τρελό και ο άλλος θολώσει? και θα ειχαμε κηδεία του κυρ θαναση? αξίζει να πεθάνεις για κάτι τέτοιο? και μην ξεχνας στης μερες μας περισσότεροι μπαλαντζαρουν μονημα στην άκρη της λεπίδας.... κιχ θελουν να καταρρεύσουν και να πάθουν αμοκ και να πάρει μπάλα όποιον βρει μπροστα του για την ιστορια. ο κυρ Θανασης ηταν ο τρελος. δεν χαμπαριαζε. να σου πω αλλες ιστοριες που εκανε οταν ο αλλος του την εμπαινε να μην σου μεινει αντερο...
2MM Δημοσ. Κυριακή στις 11:32 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:32 μμ 13 λεπτά πριν, xsterg είπε για την ιστορια. ο κυρ Θανασης ηταν ο τρελος. δεν χαμπαριαζε. να σου πω αλλες ιστοριες που εκανε οταν ο αλλος του την εμπαινε να μην σου μεινει αντερο... Για πες, ετσι απο περιεργεια
Black Demis Δημοσ. χθες στις 12:01 πμ Δημοσ. χθες στις 12:01 πμ 41 minutes ago, xsterg said: για την ιστορια. ο κυρ Θανασης ηταν ο τρελος. δεν χαμπαριαζε. να σου πω αλλες ιστοριες που εκανε οταν ο αλλος του την εμπαινε να μην σου μεινει αντερο... θα πετύχει αλλον ποιο τρεολο πλεον ζουμε στης εποχές όπου τραβανε οπλο με το καλημερα και αερκετοι το κοβυαλανε πλεον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα