Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Το PS6 θα βγει ως παραδοσιακή κονσόλα, το άρθρο αφορά το PS handheld που ετοιμάζει η Sony.

Δεν θα είναι άσχετα το ένα από το άλλο, τα ίδια games θα μπορούν να παίζουν, απλά θα είναι διαφορετικά SKU's της ίδιας κονσόλας με την ίδια αρχιτεκτονική.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Malthador είπε

Δεν θα είναι άσχετα το ένα από το άλλο, τα ίδια games θα μπορούν να παίζουν, απλά θα είναι διαφορετικά SKU's της ίδιας κονσόλας με την ίδια αρχιτεκτονική.

Ό,τι έγραψα. Κατά τα άλλα PS5 games θα τρέχουν για πολύυυυ καιρό.

• Moderators
Δημοσ.
Just now, Psycho_Warhead said:

Ό,τι έγραψα.

Αυτό που έγραψες υπονοεί ότι θα είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ότι δηλαδή θα τρέχει άλλα games το φορητό και άλλα games η home console. 

Δεν πρόκειται να κάνει πάλι το ίδιο λάθος η Sony.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Malthador είπε

Αυτό που έγραψες υπονοεί ότι θα είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ότι δηλαδή θα τρέχει άλλα games το φορητό και άλλα games η home console. 

Δεν πρόκειται να κάνει πάλι το ίδιο λάθος η Sony.

Το PS handheld θα τρέχει τα παιχνίδια όπως το PS5 σε low-power mode λένε, δηλαδή εντελώς χάλια. Έκραζαν το Series S σ' αυτή τη γενιά, στην επόμενη θα κράζουν το PS handheld.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Το PS handheld θα τρέχει τα παιχνίδια όπως το PS5 σε low-power mode λένε, δηλαδή εντελώς χάλια. Έκραζαν το Series S σ' αυτή τη γενιά, στην επόμενη θα κράζουν το PS handheld.

Ε το ίδιο πράγμα λέμε εν τέλει, διαφορετικά SKU's που το ένα θα τρέχει φορητά τα games (και χάλια όταν θα μπαίνει στο dock) και το άλλο θα τα τρέχει ανθρώπινα στην τηλεόραση, αλλά δεν θα έχει φορητό mode. Το καλό είναι ότι με αυτή την προσέγγιση δεν θα δούμε ποτέ PS6 Pro.

Κακώς έκραζαν το SeS, όταν τα περισσότερα games έβγαιναν για PS4, το PS4 κράταγε πίσω την γενιά. Όπως την επόμενη γενιά θα την κρατάει πίσω το PS5.

• Like 2
Δημοσ.

Σιγά μην το πάρω, εδώ έχω 1 χρόνο το PS5 Slim bluray disc και έχω μείνει με το Fifa 23 PS4 και έχω να παίξω 1,5 μήνα... πιο πολύ το χρησιμοποιώ να δώ καμία ταινία(ναι έχω πολλά bluray's αντιστέκομαι στις συνδρομητικές δεν ξέρω για πόσο ακόμα)/

Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι θα είναι το κανονικό playstation, που όλοι ξέρουμε, με πακέτο ένα Playstation portal σε ενοποιημένο design...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν βγει μετά το 2027 σίγουρα μέχρι τότε η τεχνολογία θα έχει εξελιχθεί αρκετά ώστε να είναι εφικτό να είναι φορητό με όλη την ιπποδύναμη σε μικρό σασί και όταν γίνεται docked να φτάνει άνετα στις μάξιμουμ επιδόσεις.

Και εννοείται ότι το ai upscaling ήρθε για να μείνει δυστυχώς ή ευτυχώς.

(Και κάποια στιγμή θα βελτιωθεί σε σημείο που δεν θα ξεχωρίζει κανείς αν η ανάλυση είναι 1:1 και όχι upscaled από χαμηλότερη ανάλυση. Αυτό θα οδηγήσει σε ένα σημείο όπου τα tflops δεν θα έχουν κάποια αξία, και όλη η έμφαση θα δίνεται στην npu, με τις cpu και gpu να αναλαμβάνουν την επεξεργασία και απεικόνιση. )

Επεξ/σία από svartevarg
Δημοσ.

Ρε καθίστε να βγει το GTA 6 μήπως και το ακουμπήσω το PS5 που το πήρα για να κάθεται στη τηλεόραση από κάτω και το συζητάμε για το PS6.

• Like 1
Δημοσ.

Μακαρι να βγει μια φορητη κονσολα απο μεριας Sony και να ειναι οντως τοσο ισχυρη,γιατι κακα τα ψεματα η Nintendo εχει καβαλησει το καλαμι με τις τιμες του.Ο ανταγωνισμος μεταξυ εταιριων παντα ειναι προς συμφερον των καταναλωτων.

• Like 4
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...